Feng shui patarimai sėkmei: 3 daiktai, kuriuos turite pašalinti iš namų

Ar jūs kada nors susimąstėte, kodėl kai kurie žmonės yra laimingi ir sėkmingi, o kitus persekioja nesibaigiančios nelaimės?

Kai kurie tai paaiškina įprastu aplinkybių sutapimu, kiti skundžiasi savo likimu, sakydami, kad šis yra mums skirtas, ir jo negalima pakeisti. O štai išmintingieji kinai įrodė, kad visa tai priklauso nuo energijos, kuri mus supa. Atlikite savo namų auditą ir atsikratykite šių 3 energiją siurbiančių dalykų. Pamatysite, kas po to nutiks jūsų gyvenime.

Įskilę indai

Praktiškai kiekvienuose namuose yra įskilęs ar įtrūkęs puodelis, lėkštė, kurie iš esmės gali atlikti savo funkciją. Indai su tokiais trūkumais dažnai nėra išmetami dėl taupumo ar dėl to, kad jie yra brangūs, turi savo istoriją. Tuo tarpu, pagal Feng shui filosofiją, būtent įtrūkimuose kaupiasi neigiama energija, kuri turės įtakos būsimam gyvenimui. Tokie indai turi būti greitai šalinami, kad nekiltų pavojus! Atminkite: indai - namų gerovės ir klestėjimo simbolis, o tai reiškia, kad įtrūkimai - tai indo savininko likimo įtrūkimai. Laikykite namuose tik sveikus, gražius indus, kurie užpildys jūsų namus džiaugsmu ir teigiama energija!

Seni batai ir drabužiai

Kiekvienuose namuose visada būna bent viena senų batų pora, nusidėvėjęs megztinis, marškinėliai be poros sagų  arba nunešiotas paltas. Daugelis žmonių saugo tokius dalykus, mintyse sau sakydami, kad gal ateityje jie vis dar užsidės kažkurį seną dalykiuką. Tačiau, kaip taisyklė, senas daiktas taip ir lieka rinkti dulkes tolimoje lentynoje, skleisdamas neigiamą, sustingusią aurą namuose, todėl tiems, kas čia gyvena, sunku rasti tikslą gyvenime, apima neveiklumas, apatija. Nereikia su tuo bandyti susigyventi. Yra išeitis - senus batus ir daiktus būtina nedelsiant išnešti iš namų arba panaudoti kaip skudurus namų valymui. Visai įmanoma, kad mergina, kuri pagal Feng Shui rekomendacijas sutvarkys savo drabužių spintą, artimiausioje ateityje sutiks ilgai lauktą mylimąjį ir ištekės. Arba žmogus, kuris sunaikino senus daiktus, jau po dienos kitos ras perspektyvų darbą. Išbandykite  - ir jūs tikrai pastebėsite teigiamus pokyčius!

Dirbtinės gėlės

Kartais namuose galima pamatyti dirbtinių gėlių puokštes, kuriomis žmonės puošia kambarius.  Iš tiesų, nedaug žmonių žino, kad Feng Shui filosofija draudžia laikyti tokias gėles namuose. Jos kaip magnetas traukia neigiamą energiją. Ne šiaip juk žmonės sako, kad gyvos gėlės yra gyviesiems, o mirusios - mirusiesiems. Dirbtinės gėlės ir yra negyvos, todėl jų laikymas kelia rimtą pavojų visiems, gyvenantiems tuose namuose. Negailėdami jų atsisakykite, o auginamas gyvas gėles gerai prižiūrėkite, nes apleistos jos taip pat skleidžia neigiamas bangas.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą