Palmiros horoskopas šeštadieniui, spalio 17 d.

Šeštadienis – Mėnulio jaunaties metas. Verta pasvajoti apie ateitį, tačiau netinka užsiimti niekuo sunkiu.

Deja, savaitgalį ne viskas bus taip paprasta ir priimtina, kaip norisi. Sudėtingų situacijų pakaks. Gali atsiverti asmeniškai skaudžios problemos, lydimos nepasitenkinimo savimi, savo veikla, karjeros laimėjimais. Ko gero, būsime gana neobjektyvūs savo atžvilgiu. Vis dėlto ašaringa savigrauža, lydima vidinio protesto, kitos savaitės pradžioje virs naudingais apmąstymais, mėginimu suvokti savo pašaukimą, rasti vietą gyvenime, taip pat suteiks galimybę išvysti ankstesnes klaidas, atsisakyti klaidingų kelių.

Dienos nebus itin palankios bendrauti, kelionėms. Kad susitikimai, šventimai praeitų sklandžiau, stenkitės parodyti daugiau pagarbos aplinkinių, ypač vyresnio amžiaus asmenų, nuomonei, požiūriui į gyvenimą. Venkite ginčų, nebūkite užsispyrę, nesivelkite į konkurencinę kovą (ypač kelyje).

Naktį iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai regėti ryškius, spalvotus sapnus, įvairias šventes, puotas – turtas, pagalba. Ugnis – priešų sunaikinimas, žaibas – geros permainos. Tačiau vanduo – apkalbos. Košmarai – nuostoliai, skausmas.

Blogas ženklas: jei savaime namuose kas nors užsidegtų ar drabužis ant jūsų, jei raktas sulūžtų, suplyštų užuolaidos, staltiesė – gresia apkalbos, nuostoliai, vagystės, jei sulūžtų skėtis, lazda, žiedas ar iš jo akmuo iškristų – saugokitės apgaulių, rasti pinigų ar metalinių daiktų (geriau jų neimti).

Geras ženklas: jei kelis kartus vardu kas nors pašauktų gatvėje – norų išsipildymas, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono ar ant galvos medžio lapas užkristų – aukštesnių jėgų apsaugos ženklas.

Avinas (03 21–04 20). Geriau neplanuoti kelionių ir nemėginti spręsti sudėtingų problemų – net nepastebėsite, kaip supyksite, į konfliktą įsivelsite tiek su artimu, mylimu žmogumi, tiek su svetimu.

Jautis (04 21–05 20). Neapsiduokite aplinkinių nerimui, nepasitenkinimui. Galite būti neteisūs antrosios pusės atžvilgiu – stenkitės nusileisti.

Dvyniai (05 21–06 21). Savaitgalį labiau užsiimkite savimi, savo sveikata, tvarka namuose ir mažiau kreipkite dėmesio į kitų trūkumus bei nusižengimus.

Vėžys (06 22–07 22). Painus metas. Svarbu blaiviai atsirinkti, kas svarbiausia, ko siekiate, ko realiai reikia.

Liūtas (07 23–08 22). Savaitgalis gali būti slegiantis, nemalonus, net pavojingas.

Mergelė (08 23–09 22). Nepasiduokite impulsui – ką tik išgirsta naujiena gali suklaidinti, išprovokuoti kvailą žingsnį – svarbiausia – nesakyti „niekada“ ir nesugalvoti nutraukti santykių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Stenkitės pagerinti santykius (bent jau nepabloginti jų) su sutuoktiniu, pagalvokite, kas išties būtų malonu jums bei artimiesiems, – nuotaiką sugadinti bus lengva.

Skorpionas (10 24–11 22). Stenkitės likti ramūs. Nemenka konfliktų, traumų, įvairių avarijų tikimybė, tad atsargiau su aštriais instrumentais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis (bei mintimis).

Šaulys (11 23–12 21). Savaitgalis nepalankus – vertėtų atsisakyti kelionių bei neprivalomo bendravimo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Lems sugebėjimas greitai persiorientuoti. Visur būkite atsargesni. Mažiau paisykite, ką kiti kalba apie jūsų sutuoktinį, šeimą.

Vandenis (01 20–02 18). Saugokite savo bei šeimos narių, ypač tėvų, ramybę.

Žuvys (02 19–03 20). Neverta krimstis dėl neišsipildžiusių svajonių. Stenkitės susitelkti į džiugius, malonius dalykus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą