Palmiros horoskopas sekmadieniui, sausio 10 d.

Savaitgalį, kad ir kuo užsiimsite, būkite lankstūs – nedera užsispirti. Ne laikas rizikingoms pramogoms. Nereikėtų pirkti vertingų daiktų, ypač transporto ir ryšio priemonių.

Nerizikuokite ir vairuodami, nepraraskite atsakomybės už save ir keleivius. Deja, reakcija bus staigi, bet netiksli, ir taps sunku nuspėti kitų vairuotojų ar pėsčiųjų elgesį. Būkite pasiruošę įvairioms staigmenoms kelyje.

Išaugs rankų, galvos, nugaros, kelių traumų tikimybė.

Iš šeštadienio į sekmadienį gerai regėti daug sapnų. Puiku, jei keliavote, į kalną lipote, regėjote tauriuosius metalus, brangakmenius, monetas, – tai sėkmė, pinigai, turtas. Blogai, jei prausėtės, vandeniu plaukėte, – apkalbos, jei kirpote plaukus, regėjote muses, tarakonus, – apgaulės, vagystės; jei turėjote reikalų su banknotais – nuostoliai.

Blogas ženklas: kristi, raktus pamesti – nužiūrėjimo požymis, gresia nemalonumai namuose; rasti surūdijusių metalinių daiktų, jei namuose kas nors savaime užsidegtų ar imtų svilti drabužis ant jūsų – įspėjimas, kad reikėtų keisti gyvenimo būdą, dabartinį pasirinkimą; žalia, gelsvai žalia, raudona, ruda.

Geras ženklas: būti apsnigtam saulei šviečiant, išvysti vaivorykštę ar krintančią žvaigždę (vyrams iš dešinės, moterims iš kairės pusės).

Avinas (03 21–04 20). Šiomis dienomis patartina neplanuoti kelionių, nespręsti sudėtingų problemų – net nepastebėsite, kaip supyksite, įsivelsite į konfliktą tiek su artimu, mylimu žmogumi, tiek su svetimu. Savaitgalį didesnė traumų, autoavarijų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Ypač sekmadienį išaugs konfliktų, nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį likite pagarbesni antrajai pusei ir nieko neteiskite.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienį svarbu atsirinkti, kas svarbiausia, ko siekiate ir ko realiai jums reikia. Šiomis dienomis nepriimkite jokių svarbių sprendimų, neskubėkite džiaugtis ar nusivilti.

Liūtas (07 23–08 22). Vis dėlto sekmadienį galite patirti ir džiugių likimo pokštų.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį patartina praleisti savo namuose.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite atidesni, kas iš tiesų malonu jūsų artimiesiems, – nuotaiką sugadinti bus lengva.

Skorpionas (10 24–11 22). Savaitgalį bus didesnė konfliktų, traumų, įvairių avarijų tikimybė – būkite atsargesni su aštriais daiktais, instrumentais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį nepraraskite savitvardos susidūrę su provokacija.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį jums reikalingas geras poilsis ramybėje – atsisakykite neprivalomo bendravimo.

Vandenis (01 20–02 18). Ne laikas išvadoms – vėliau dar kartą viskas apvirs ir suprasite, kad klydote.

Žuvys (02 19–03 20). Neverta krimstis dėl neišsipildžiusių svajonių. Verčiau prisiminkite, kas gero yra nutikę, ir pasistenkite padėti artimiesiems, draugams taikytis, nusiraminti, atgauti gerą nuotaiką.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą