Palmiros horoskopas antradieniui, birželio 29 d.

Antradienis sudėtingas, kai tenka pajusti, kad ne viskas žmogaus valioje, ir reikia išmokti girdėti, matyti (juk turite akis ir ausis?). Pasiklysti, susipainioti bus lengva, – aiškių atskaitos taškų neegzistuos. Kitaip kalbant, pasistenkite neatsidurti netinkamu laiku netinkamoje vietoje. Šiandien vertėtų labiau atsiriboti nuo aplinkinių – kolektyvinei veiklai, įvairiems susibūrimams ne pats geriausias metas (kyla pavojus nukentėti dėl bendrų nesklandumų).

Kad ir su kuo bendrausite, būkite lankstesni, siekite kompromisų. Tiesa, aplinkinių nuomonei, kaip ir nuotaikoms, nepasiduokite – svetima įtaka žalinga.

Netiks pinigus investuoti, skolinti bei skolintis, nepalanku bus ir grąžinti.

Svarbi atida dirbant su aštriais įrankiais, ginklais, degiomis, sprogiomis medžiagomis. Būkite atsargesni aukštyje arba gylyje – nerizikuokite lipdami, šokinėdami, taip pat nardydami. Be reikalo nerizikuokite kelyje.

Pavojingas laikas vadovams, vyresnio amžiaus asmenims, kariškiams, sportininkams, vyrams apskritai.

Sunkiai dirbti šiandien nereikėtų. Verta daugiau laiko skirti poilsiui prie vandens.

Iš pirmadienio į antradienį sapnai pranašiški. Puiku, jei regėjote grybus, žuvį, paukščius, jei vandeniu plaukėte. Blogai buvo sapnuoti gyvates, ugnį.

Blogas ženklas: stiklą sudaužyti – vienatvė, galite išsiskirti su artimu žmogumi, draugu, sagą pamesti – gresia liga, jei sulūžtų raktas, spyna sugestų – nuostoliai, giminaičio netektis.

Geras ženklas: jei nuo ryto skaisčiai saulė šviestų, išeinant iš namų išgirsti vaikų juoką, dažnai nustebti, jei kas pokštą iškrėstų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti melsvų, žalsvų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis sunkokas – aplinkybės vers apsispręsti aklomis. Pasistenkite atsakingą reikalą atidėti kuo vėlesniam laikui (geriausia penktadieniui). Šiandien niekur neskubėkite, nieko nedarykite paskubomis, viską atidžiai tikrinkite.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis – slaptai pavojinga diena, kai atrodo, jog viskas einasi gerai, tačiau įpusėjus paaiškėja, kad atsidūrėte aklavietėje... Ne laikas žengti atsakingą žingsnį, prisiimti atsakomybę – geriau niekuo nerizikuoti, nesivelti į avantiūras: vargu, ar jos išdegs.

Dvyniai (05 21–06 21). Darbo tempai, įtampa didės, tiesa, jėgų, ištvermės nemažės. Tik venkite rimtų pokalbių su vadovybe. Ir būkite atidesni tėvams – labiau pasaugokite jų ramybę bei sveikatą. Nederėtų barti vaikų. Būkite atlaidesni mylimam žmogui.

Vėžys (06 22–07 22). Galimi netikėti pasiūlymai – dalykiniai, asmeniniai, romantiški iš užsieniečio ar solidaus asmens, tačiau į juos neverta kreipti didelio dėmesio. Būkite nuoširdesni su savo vaikais – gal reikalingas atviras pokalbis?

Liūtas (07 23–8 22). Gali tekti paskubomis spręsti mokesčių, draudimo problemas. Išaugs konfliktų su kolegomis bei traumų tikimybė – būkite atsargesni už vairo. Bus geriau, jei šiandien reikalus vilkinsite ir atidėsite antrai savaitės pusei (geriausia penktadieniui).

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis – apgaulingas laikas, kai pavojai neįvertinami, o nauda pervertinama, tad geriau nepriiminėti jokių atsakingų sprendimų bei nieko nesirinkti. Juridinių bei finansinių problemų spendimą geriau atidėti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kad ir kuo užsiimsite, būkite atidūs smulkmenoms, daiktų, dokumentų tvarkai: jie gali pasimesti ar susipainioti, nedidelis neapsižiūrėjimas gali virsti nemalonumu. Taip pat būkite pasiruošę artimųjų, kolegų, viršininkų pretenzijoms – jei nesiginčysite, tai bus veikiai užmiršta.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį bus svarbu vengti avantiūrų, ypač piniginiuose, turtiniuose reikaluose, taip pat siekti aplinkinius gerai nuteikti. Netikęs laikas tiek užmegzti romantiškas pažintis, tiek jas nutraukti ar aiškintis santykius su mylimu asmeniu. Iš savo vaikų daug nereikalaukite.

Šaulys (11 23–12 21). Jei nenorite sulaukti kritikos, priekaištų darbe, stenkitės neatkreipti kolegų, ypač viršininko, dėmesio – tyliai darykite savo užduotis, nemėginkite kam nors reikšti pretenzijas. Naujais, neva perspektyviais pasiūlymais nesižavėkite – ne viskas auksas, kas patinka.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nenorėkite daug žinoti bei daug žadėti – sužinosite ne tai, kas iš tiesų yra... Beje, dabartiniais pažadais taps lengva jumis manipuliuoti. Tai bumerango metas, tad reikėtų labiau mąstyti, ką kalbate bei su kuo – pasisaugokite pavyduolių, liežuvautojų.

Vandenis (01 20–02 18). Atidėkite piniginių – turtinių reikalų tvarkymą. Tai netikusi diena sandorių pasirašymui, pinigų investavimui ar kredito ėmimui. Jei norisi paišlaidauti, nepamirškite, jog šiandien įsigysite ne tai, ko reikia, ir išleisite ne tiek, kiek jums galima.

Žuvys (02 19–03 20). Nors jausitės stiprūs, savo jėgomis bei išmanymu labai nepasikliaukite: nerizikuokite savo vardu, įtaka, užimamomis pareigomis, pinigais. Nepažeidinėkite kelių eismo taisyklių. Didesnė vagysčių, autoavarijų tikimybė.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą