Palmiros horoskopas antradieniui, gruodžio 7 d.

Antradienis sudėtingas: įtampa nemenka ir gali stigti objektyvumo, atsargumo bei įžvalgumo, tad neskubėkite išreikšti savo nuomonę, kritikuoti. Viskame būtinas didelis apdairumas: trūks atsargumo, atidumo. Emocijos bei nuosavas liežuvis taps asmeniniu priešu, – nė nepastebėsite, kaip pasakysite neleistinus dalykus, išduosite paslaptį, įsivelsite į draugystę su abejotinos reputacijos žmonėmis ar į kitokią avantiūrą.

Problemų daugės – jos atsiras iš niekur... Geriau nesiaiškinti ginčytinų klausimų, – net draugiškas, paprastas dialogas geruoju nesibaigs: šiandien bei ryt trūks sveiko proto, savitvardos, netikėtai pasireikš nekontroliuojamas agresyvumas. Netiks ir ilgam įsipareigoti, ypač veiklos klausimais. Diena tinkama ieškoti pralaimėjimų, nesėkmių priežasčių, o taip pat būdų jas pašalinti.

Nepalanku kažką nauja pradėti, – užsiimkite nebaigtais darbais. Bus svarbu grąžinti skolas, o ypač ištesėti pažadus.

Ir nebūkite patiklūs – pasisaugokite apgavikų, melagių, vagių. Ypač telefoniniai, internetiniai sukčiai gali suaktyvėti. Ne laikas pirkti vertingus daiktus, ypač telefonus, transporto priemones.

Kelionėms netikęs metas. Venkite užmezginėti pažintis. Rūpesčiai per žmones iš toli arba per apsvaigusius – ne tik nuo svaigalų, bet ir fanatiškų idėjų, politinių, religinių įsitikinimų.

Netinkamas laikas ir šventimams, pramogavimui. Svaigalų venkite. Būkite atidesni maisto kokybei – galimi apsinuodijimai.

Nepalankus metas teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovams, muitininkams, dirbantiems transporto ar informacijos perdavimo tarnybose, dispečeriams, keliautojams, muitininkams, kariškiams, politikams, pedagogams, dvasininkams, sportininkams bei vyrams apskritai.

Bus didesnė konfliktų, traumų, autoavarijų tikimybė. Būtinas didesnis atsargumas su degiomis, sprogiomis medžiagomis, ginklais. Labiau pažeidžiamos rankos, pėdos, galva. Galimi galvos skausmai be aiškios priežasties.

Į sapnus iš pirmadienio į antradienį nereikėtų kreipti didelio dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, tai vis tiek susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti pilkų tonų drabužius – vengtini kontrastai balta – juoda.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį labiau įsiklausykite į save, – darykite tai, ką sako jūsų vidus, o ne aplinkiniai įrodinėja. Beje, labiau pasaugokite darbo vietą. Bus itin svarbi darbo kokybė. Pasistenkite prisiderinti prie vadovo reikalavimų. Į gautus dalykinius pasiūlymus (ypač iš užsieniečių ar įtakingų asmenų, politikų) neskubėkite atsakyti – geriau tai atidėti.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį, nors reikalai krypsta jūsų naudai, tačiau ši diena nėra palanki. Nebūkite patiklūs, net gavę geras naujienas ar neva naudingus veiklos pasiūlymus. Svarbesnius susitikimus patartina atidėti kitai savaitei. Neplanuokite kelionių bei netvarkykite su kelionėmis susijusių reikalų.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis – itin sudėtingas bei pavojingas metas, nepraraskite savitvardos. Ne laikas bendrauti su žmonėmis, kurių nemėgstate. Nepasiduokite provokacijoms, – ypač jos tikėtinos darbe, kelyje, valdiškose įstaigose. Nesiginčykite su biurokratais, su keleiviais viešajame transporte.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis žada susidūrimą su priešais, konkurentais... Kompromisai bus reikalingi, priešingu atveju ruoškitės pralaimėjimui. Galimi konfliktai ir dėl neišspręstų meilės problemų su sutuoktiniu. Likite geranoriški savo antrajai pusei.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį neskubėkite dirbdami – galimos traumos, gamybinės klaidos, brokas. Ne visada būsite teisūs, tad geriau įsiklausykite į kolegų, partnerių, artimųjų pastabas, jos išryškins trūkumus jūsų darbe. Labiau pasaugokite sveikatą. Galimi darbo technikos gedimai.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį vienas neatsargus žingsnis, ir jūs galite atsidurti ten, nuo ko pradėjote. Ne laikas rizikuoti, atsisakykite avantiūrų. Gali tekti jaudintis dėl vaikų. Diena visiškai netinkama romantiškiems pasimatymams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį stabtelkite, tirkite situaciją ir venkite atvirai demonstruoti savo pozicijas. Geriau likti namuose – tai visiškai netinkamas laikas nei svarbiems reikalams, nei kelionėms. Bus itin svarbu nesivelti į ginčus su artimaisiais.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį, kad ir kokias naujienas išgirsite, neskubėkite reaguoti... Netinkamas laikas tvarkyti dokumentus, tartis su dalykiniais partneriais, derėtis. Netiktų spręsti skubias problemas. Vairuodami automobilį su niekuo nesiginčykite, nesipykite.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis konfliktinis: nė nepastebėsite, kaip susinervinę susipyksite su partneriu, įžeisite antrąją pusę. Nepalankus metas tvarkyti kelionių, verslo, teisinius reikalus. Ne laikas aptarinėti ir skyrybų sąlygas, ypač jei tai susiję su turto padalinimu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienis – kritinis metas, bus itin svarbi savitvarda bendraujant, atsargumas ką nors veikiant, vairuojant ir pan. Skuboti sprendimai pavojingi – dabar neįžvelgsite, kur slepiasi apgaulė, pralaimėjimas. Nieko naujo nesiimkite, nepradėkite.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienis itin nepalankus, – geriau atsisakyti svarbių sumanymų. Ne laikas susitikimams su svarbiais žmonėmis, ypač nuo kurių priklauso jūsų karjera. Saugokitės intrigantų. Daugiau laiko praleiskite namuose.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį pasiruoškite staigiam manevrui. Jei jus vers kažką daryti, kas manote netinka – atsisakykite. Patys iš kitų mažiau reikalaukite. Bendraudami būkite aiškūs, konkretūs – jus gali ne visai teisingai suprasti... Likite taikūs – nepamirškite, kad konfliktai su dalykiniais partneriais, šefu ar sutuoktiniu tik pablogins dabartinę situaciją.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą