Palmiros horoskopas penktadieniui, gruodžio 10 d.

Penktadienis – dovanų diena, kai reikia stengtis kitiems padėti, kai negalima atsakyti prašančiam. Ir kuo būsite dosnesni, kuo mažiau prisirišę prie savo turtų, tuo mažiau nesmagių staigmenų jūsų lauks. Nors diena gana prieštaringa, tačiau skatinanti įkvėpimą, gerus sumanymus.

Diena tinkama įvairių reikalų tvarkymui, dalykiniams susitikimams (tinka ir su užsieniečiais), pasitarimams, pasikeitimui informacija, susirinkimams, kolektyvinių sprendimų priėmimui. Gera proga telkti bendraminčius, ieškoti palaikymo tarp įtakingų asmenų. Tinkamas laikas kreiptis ir finansinės pagalbos.

Diena bus kupina romantiškų nuotaikų, poreikio susirasti savo tikrąją meilę... Ir iš tiesų užmegzti naują pažintį bus paprasta. Tiesa, nebūtinai ji bus perspektyvi, tad neskubėkite įsimylėti, kurti bendrų ateities planų, – gali pasikartoti politinė klasika: „norėjosi kaip geriau, o išėjo kaip visada“...

Visa diena palanki teikti dovanas, ypač gėles!

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį reiškė tik įspėjimą, tad geriausia buvo nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą, grįžti namo, kažką užmiršus paimti.

Geras ženklas: kažką pamesti, jei kišenė prakiurtų, paukščio plunksna ant galvos nukristų, gauti gėlių (ypač rožių) dovanų, jei namuose gėlė pražystų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis apgaulingas, būtina atida keliaujant, ką nors perkant, saikas švenčiant, pramogaujant; šeštadienį palankios rausvos, geltonos spalvos, balta, vengtina – ruda, mėlyna, juoda; sekmadienį palanki balta, raudona, auksinė, vengtina juoda, mėlyna, alyvinė; pirmadienį palanki žydra, mėlyna, auksinė, vengtina – žalia, ruda.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių bei su niekuo nesivelkite į ginčus, taip pat niekam nepatikėkite savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų. Būkite atidesni savo viršininkui – galite neteisingai jį suprasti ir padaryti apmaudžių klaidų. Ir užsiimkite tik tais reikalais, kurie tik nuo jūsų priklauso – kitais pasikliauti pavojinga.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis permainingas. Mažiau žadėkite, venkite įsipareigoti ir griežtai neplanuokite darbų. Susitikite su draugais, ieškokite pagalbininkų, tarkitės, – drauge įveiksite esamus sunkumus.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį pagalba ateis iš ten, kur nesitikėsite, o reikalai kryps nenumatyta linkme. Tai neblogas laikas pokalbiams su vadovybe ar tėvais (tinka kažko prašyti). Šiandien gauti finansiniai, profesiniai pasiūlymai bus naudingi, tiesa, kiek kitaip, nei manysite.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį jausitės kupini jėgų, entuziazmo. Tiesa, labai nepersistenkite nei žadėdami, nei prašydami, nei duodami, nei imdami – tai gana nestabilus metas, kai viskas gali pakrypti nenumatyta linkme. Naudinga vykti į keliones, susitikti su įtakingais asmenimis. Palanku priimti svečius.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį gali tekti užsiimti dalykais, kurių nemėgstate. Tinkamas laikas tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus. Pasistenkite atsiteisti su skolininkais. Derėtų vengti konfliktų, – atvirkščiai, siekite taikytis su sutuoktiniu, vaikais, mylimu asmeniu.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį savaime gali išsispręsti sudėtingas reikalas. Šeima, sutuoktinis, seni draugai gali nemenkai padėti (ypač nelaimės atveju). Pasistenkite daugiau laiko praleisti su antrąja puse. Būkite atidesni savo tėvų, senelių poreikiams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį vargu ar visur ir viską suspėsite darbe – mažiau planuokite ir pasiruoškite, kad būsite visiems labai reikalingi. Tinkamas laikas dalykiniams susitikimams bei susitarimams. Daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis daug kuo palankus, kai pavyksta rasti išeitį net iš itin sudėtingos situacijos. Kreipkitės pagalbos, patarimo, – sulauksite gerojo atgarsio, palaikymo. Palankus metas romantiškiems pasimatymams. Diena tinkama ir pasikalbėti apie keblumus santykiuose su mylimu asmeniu. Būkite atidūs, kaip klostysis santykiai su vaikais – nepykite ant jų.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį nesiveržkite nieko naujo imtis. Būkite jautresni, paslaugesni namiškiams, – nedemonstruokite ambicijų. Daugiau dėmesio skirkite mamai. Palanku pirkti dovanas artimiesiems, ypač vaikams. Labiau pasaugokite sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį, nors seksis tvarkyti skubius reikalus, tačiau venkite skubotų išvadų bei žaibiškų veiksmų. Būkite atidesni atlikdami kasdienes užduotis, taip pat vairuodami mašiną, eidami keliu. Galimos intriguojančios romantiškos pažintys.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį galite sulaukti netikėtos pagalbos, gerų naujienų. Tinkamas laikas piniginių, turto reikalų tvarkymui. Nors pakaks romantiško dėmesio, tačiau neskubėkite veltis į naujus santykius.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį būsite kupini energijos bei gerų vilčių. Tinkamas laikas skubių reikalų tvarkymui. Tiesa, tardamiesi, įsipareigodami nepervertinkite savo galimybių – artimiausiu metu dar gali kai kas pasikeisti nenumatyta linkme.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą