Palmiros horoskopas antradieniui, gegužės 31 d.

Antradienis – kiek pasyvi diena, tad neverta planuoti didelio darbų kiekio. Labiau gilinkitės į nuojautas, stebėkite aplinkos ženklus. Būkite lankstūs – derinkitės prie aplinkybių, nepersistenkite ko nors siekdami ar norėdami geriau atrodyti, venkite savarankiškų sprendimų. Nepersidirbkite. Mažiau kalbėkite.

Galima kurti bendro pobūdžio ilgalaikius planus, rinktis sau reikalingus žmones. Beje, jei kas jums šiandien nepatiks – tai rimtas įspėjimas, jog reikia vengti to žmogaus ar to reikalo visą mėnesį. Ši diena puikiai tinkama aiškintis, kas jums svarbiausia, ko jums labiausiai reikia arba atvirkščiai – nereikia.

Mėginkite, kai būsite atsipalaidavę, intuityviai pajusti, nuo ko jums bloga, negera ir norisi išspjauti, išmesti, o kas džiugina, ramina, įkvepia (geriausia tam skirti ankstyvą rytmetį). Taip apmąstykite jus supančius žmones, savo veiklą, pomėgius, pagalvokite ir apie maistą, kurį valgote, apie drabužius, kuriuos nešiojate. Šiandien puikiai pajusite ne tik tuos žmones, su kuriais jums reikia bendrauti, bet ir kuo geriau užsiimti, ką valgyti, kokius drabužius, taip pat akmenis nešioti. Daugiau laiko praleiskite namuose su artimaisiais. Palanku priimti svečius. Patartina daugiau dėmesio skirti labdarai. Ši diena siejama su gyvūnų globa, tad gerai pasirūpinti gyvūnų prieglaudų gyventojais... Iš pirmadienio į antradienį buvo svarbūs tik tie sapnai, kuriuose regėjote artimus žmones, giminaičius. Sapnus reikėtų suprasti tiesiogiai. Blogai buvo sapnuoti mirusiuosius. Blogas ženklas: susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, juolab nukentėti nuo jų – tai ne tik įspėjimas apie gresiančias nesėkmes, katastrofas, bet ir apie slaptą artimo žmogaus neapykantą, valgyti vištieną. Geras ženklas: jei jums meilinsis svetimas šuo, katė – išties esate mylimi bei gerbiami savo artimųjų, jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – galima gera žinia ar susitikimas su senu draugu, rasti monetų, ypač herbu į viršų – sėkmingai išspręsite dabartines problemas, rasti veidrodžio šukę – išsisklaidys painiava. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – balta, alyvinė, raudona.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį mėginkite viską apgalvoti bei ieškoti būdų išspręsti jus varginančią dilemą. Bendraukite, tarkitės, atidžiau įsiklausykite į išgirstus dalykus. Rytdienai nieko skubaus neatidėkite.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį mėginkite suvokti, kas naudinga, kas ne. Palankus metas piniginių, turto reikalų tvarkymui. Gera proga įteikti malonią dovanėlę mylimam asmeniui.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį gali tekti užsiimti nesutvarkytais reikalais. Būkite pasiruošę perimti iniciatyvą į savo rankas. Tik venkite neapgalvotai įsipareigoti. Kreipkitės pagalbos į draugus, kuriais pasitikite – intuicija neapgaus.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį būkite atidesni nuojautoms – atidžiau įsiklausykite į savo vidinį balsą. Ne laikas ryžtingiems ar pavojingiems veiksmams. Nieko naujo nesiimkite. Neverta kam nors grasinti – tai gali atsigręžti prieš jus.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienis tinkamas apmąstyti permainas, vertinti naujoves, tartis darbo klausimais. Tiesa, nesistenkite jėga pakreipti įvykių kita linkme. Tarkitės gražiuoju, pagalbon kvieskitės draugus, ypač jei tektų su kuo nors susitaikyti ar atnaujinti nutrūkusį ryšį.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį gali prislėgti ir tapti kliuviniu neatlikti darbai ar neįvykdyti įsipareigojimai ir ne tik darbe, bet ir namie. Tądien verta apmąstyti būsimus darbus, aptarti su viršininku jūsų perspektyvas. Vis dėlto šią savaitę daugiau dėmesio derėtų skirti darbų apibendrinimui, korekcijai, užbaigimui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį lengviau atsipūsite – šios dienos susitikimai, išgirstos naujienos, gauti pasiūlymai atvers naujas perspektyvas. Jei intuityviai patiks siūlomas reikalas, verta sutikti.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį reikia visur būti atidesniems, saikingesniems. Tinka tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus, spręsti skolų problemas. Ne laikas rizikuoti gerais santykiais šeimoje, darbo vieta, na, ir pinigais, turtu. Labiau paisykite šeimos nuomonės, būkite atidesni mylimo žmogaus jausmams.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį jūsų užimama pozicija turi būti ne tik teisinga, sąžininga, bet ir lanksti. Svarbu bus įsiklausyti į sutuoktinio ar dalykinio partnerio įspėjimą – nieko nedarykite jiems nesutinkant, nepritariant.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį nederėtų išsisukinėti nuo pareigų, darbų, ypač neatliktų anksčiau. Likite nuoširdūs bei sąžiningi mylimam žmogui, artimiesiems, net jei blogai jausitės ar patirsite dėl jų nuoskaudą.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį jausitės energingi ir sumanūs, ir tai reiškia, kad galite imti spręsti painias problemas. Geras laikas bendravimui su mylimu žmogumi. Nepraleiskite geros progos santykių taurinimui šeimoje. Ir mokėkite girdėti, ką jums sako vaikai.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį prasideda laikas, kai būtina įsitvirtinti užimtose pozicijose, kai dera užsiimti senomis problemomis, nieko naujo nepradėti, niekur nesiveržti. Labiau pasirūpinkite šeima, ypač savo mama.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą