Palmiros horoskopas penktadieniui, liepos 1 d.

Penktadienį jėgų nestigs, bet jausis agresyvios aplinkinių nuotaikos. Tai dar viena sudėtinga diena šią savaitę.

Situacija gali neatitikti lūkesčių, tad būkite pasiruošę taikiai, geranoriškai išgirsti ir nepalankią sau naujieną ar už jus vyresnio, viršesnio asmens sprendimą. Nesiduokite užvaldomi emocijų, nepulkite tuoj pat viską aiškintis ar kirsti, nutraukti santykius. Susilaikykite nuo pykčio, kerštavimo – šiandien, ką nors nemalonaus išgirdus, reikia stabtelėti, palaukti ir jokiu būdu iš karto nereaguoti. Nors diena emociškai nėra palanki, tačiau įtampa bendraujant palengva išsisklaidys, tik būkite nuoširdesni – draugiškumas pagelbės. Beje, kilusius sunkumus irgi nesistenkite vieni įveikti – kreipkitės pagalbos į bičiulį. Visa diena netinkama pradėti naujus darbus, imtis naujos veiklos. Būkite atidesni dirbdami su informacija, ką nors pasirašinėdami. Reikėtų labiau saugoti sveikatą – labiau tikėtinos galvos, rankų traumos, neaiškios kilmės skausmai, didesnė insultų tikimybė. Būkite atidesni ir maisto kokybei, labiau saugokite širdį. Svaigalų patartina vengti. Bus didelė konfliktų, išpuolių, nelaimingų atsitikimų, avarijų keliuose ir gamyboje tikimybė. Patartina vengti gausių susibūrimų. Būkite atsargesni su degiomis, sprogiomis medžiagomis, ginklais. Šis laikas itin nepalankus vyrams. Palanku pirkti sidabrinius papuošalus, amuletus su totemo atvaizdu. Diena nepalanki šventimams, rizikingoms pramogoms (ypač vandenyje), romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo sapnuoti gyvūnus, paukščius, vandenyje plaukti, skraidyti, matuotis naujus drabužius. Blogai būti nuogam, regėti ugnį ar savo atspindį veidrodyje. Blogas ženklas: jei ryte kūną niežėtų (krūtinę – nemalonumai šeimoje, juosmenį –nesusipratimai su partneriu, sėdynę – būkite atsargesni kelyje, rankas – saugokitės apgaulės, vagystės), ką nors sudaužyti arba jei jūsų laikrodis sustotų – neteisingas pasirinkimas, raktus pamesti – artimo žmogaus netektis. Geras ženklas: rasti monetų ar blizgančių metalinių daikčiukų – sulauksite reikalingos pagalbos, jei netyčia peilis iškristų – jūsų priešai bus nubausti. Žvilgsnis į priekį: savaitgalis nepalankus, patartinas ramus šeimos poilsis; šeštadienį palanki žalia, vengtini ryškūs deriniai; sekmadienį palanki oranžinė, sidabrinė, vengtina ryškiai žalia; pirmadienį palanki mėlyna spalva, vengtina geltona, žalia.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį neaštrinkite situacijos – mokėkite nereaguoti į provokacijas. Siekite likti ramūs bei saikingi. Ne laikas avantiūroms – nežaiskite su likimu. Būkite atidūs, kaip klostysis santykiai su vaikais – nepykite ant jų, susivaldykite, kad ir ką jie iškrės. Didelė konfliktų, traumų, avarijų tikimybė. Galimos buitinės avarijos.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį imkitės tik privalomų, gerai žinomų darbų. Ne laikas naujovėms – problemų kils net jei viską apgalvosite, apskaičiuosite. Būkite atidesni tėvų sveikatai, saugokite jų nervus. Nesiimkite namuose remontų, neperstumdykite baldų. Geriausia tądien likti namie.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį – jokių skubotų išvadų bei žaibiškų veiksmų. Seksis tik tose srityse, kurias gerai išmanote, tad nesiimkite dalykų, dėl kurių nesate tikri. Nepalanku žadėti, įsipareigoti, ypač jei kas spirs greitai apsispręsti. Pasisaugokite vagių, melagių.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį nieko nesiekite jėga – laikas dirbs jūsų naudai. Būkite atidūs atlikdami kasdienes užduotis – dėl šios dienos klaidų galite nukentėti. Nepalanku tvarkyti finansinius reikalus, pirkti vertingus daiktus, investuoti pinigus. Beje, tai konfliktinis laikas: nė nepastebėsite, kaip susinervinę įžeisite antrąją pusę.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį jausitės geriau, tačiau rizikuoti reikaluose nepatartina. Nesiveržkite nieko naujo imtis veikloje, venkite ko nors reikalauti iš vadovybės. Būkite taktiškesni namiškiams – pasistenkite nesukelti įtampos šeimoje.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, niūrokoms mintims ir nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių bei nesivelkite į ginčus, nepatikėkite svetimiems savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų. Būkite atsargesni su aštriais įrankiais, degiomis, sprogiomis medžiagomis, nerizikuokite kelyje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį galite sulaukti priešingų rezultatų, nei tikėjotės. Labai galimas daiktas, jog neteisingai įvertinsite jėgų santykį ar blogai sudėliosite akcentus išgirstoje naujienoje. Likite toliaregiški galvodami apie ateitį – nedidelis pralaimėjimas dabar gali apsaugoti nuo didelių bėdų ateityje.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį bus svarbu nereaguoti į provokacijas – galite patekti į bėdą. Nepatartina imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą. Tai netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjimo diena. Ir mažiau planuokite – reikalai kryps nenumatyta linkme. Didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė darbe, buityje, kelyje.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį jūsų galimybės gali būti apribotos. Tai blogas laikas plėsti savo įtaką, naudotis ryšiais su įtakingais asmenimis tvarkant tarnybinius reikalus. Nors galimi nesusipratimai su antrąja puse, tačiau santykių aiškintis kol kas nereikėtų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį galite susidurti su įvairiausiais nesmagumais bei savotiška moraline prievarta. Nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų piktuoju. Galimi netikėti nusivylimai. Nepatartina pirkti technikos bei įrankių tiek veiklai, tiek namams. Didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė (ypač namuose).

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis nepalankus imtis svarbių, sudėtingų darbų. Ne laikas ir įsipareigojimams veikloje – galite priimti žalingą sprendimą, susipykti su kolektyvu. Būkite pagarbesni sutuoktinio valiai. Ir labiau pasaugokite sveikatą.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį kas nors pastebės ar primins jūsų trūkumus, klaidas, bet labai nepykite – tuo pat metu sulauksite ir netikėtos pagalbos, užuojautos. Tiesa, būkite atidūs, iš ko galima priimti pagalbą, o iš ko ne. Pasisaugokite pakliūti į priklausomybę nuo jums padėjusio asmens.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą