Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, lapkričio 24 d.

Ketvirtadienis – jaunaties metas, kai verta susimąstyti apie ateitį, vertinti savo poreikius, norus, galimybes, rinktis tai, kas man naudinga, reikalinga (tai ir maistas, ir spalvos, ir akmenys, amuletai, talismanai, ir aplinka, draugai, partneriai, tiesiog reikalai), bei priimti ilgalaikius sprendimus. Siekite bendraudami darnos, būkite atlaidūs, pakantūs.

Šiandien palanku kurti planus. Diena palankesnė teorinei nei praktinei veiklai. Vis dėlto tinka imtis tų naujų darbų, kuriems buvo gerai pasirengta ir iš kurių nesitikite greitų rezultatų. Palanku spręsti ir finansines problemas – tai protingų apsisprendimų metas, kai teisingai išvystamos ilgalaikės perspektyvos. Diena palanki bendravimui su žmonėmis iš toli. Gera ir kelionėms į užsienį. Palankus metas ir viešnagėms – aplankykite seniai nematytus draugus. Patartina dažniau uždegti ugnį (žvakės, židinio), ilgiau į ją žiūrėti. Ketvirtadienį 0 val. 56 min. Jupiteris ims judėti tiesiai Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis tiesusis arba direktinis judėjimas tęsis iki 2023 m. rugsėjo 4 d. Kai Jupiteris direktinis, tampa aktualu visuomenės gyvenimas, aktyviau domimasi politika. Palankus metas plėsti savo veiklą, įtaką, plėtoti ryšius su užsieniu. Geras metas ilgalaikėms kelionėms į užsienį. Dera užsiimti savo padėties ieškojimu ir įsitvirtinimu visuomenėje. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti žvaigždes, dangų, taip pat skraidyti – pagalba, apsauga, ugnis, žaibas – didelė permaina gyvenime. Šventųjų paveikslai – išbandymai, kirpti plaukus – nuostoliai, kraujas, mėsa – nelaimės, liga, koridoriai, užraktai, mažos uždaros patalpos – ligoninė arba kalėjimas. Blogas ženklas: jausti šaltį be aiškios priežasties – būsimos ligos, depresijos požymis, išvysti gaisrą, juodus dūmus, jų įkvėpti ar jei ant jūsų kas užsidegtų – jėgų paradimas, net visiškas išsekimas. Geras ženklas: pajusti stiprų vėjo gūsį, jei jūsų namuose vėjas atvertų langus, duris – turtas, naujos geros pažintys, jei tai vyksta sename name – galimas vietos pakeitimas, kaisti – jėgų atgavimas, sveikata. Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti pilkai žalsvų, žydresnių tonų drabužius, vengtina raudona spalva.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį sėkmingai spręsis ankstesnės problemos – tai puiki diena. Būsite įvertinti, pripažinti, beje, jums bus palankūs svarbūs, įtakingi žmonės. Vakaras palankus viešnagei.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis – nelengva, bet svarbi diena. Tik ieškodami kompromisų nebūkite tiesmuki. Tam tikra auka reikalinga – ji atneš gerų permainų. Tiesa, tai palankus metas ieškoti jums svarbiam reikalui finansavimo šaltinio, skolintis, imti kreditą.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis – palanki proga ir taikytis su priešais, ir ieškoti bendros kalbos su konkurentais. Geras laikas ir visuomeniniams susitikimams, savo darbų pristatymui viešumai. Tinkamas metas juridiniams reikalams tvarkyti.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis naudingas dalykiniams reikalams tvarkyti ir netinkamas dykinėjimui. Galima sudarinėti ilgalaikes darbo sutartis. Tinka tikrinti sveikatą.

Liūtas (07 23–08 22). Jei anksčiau turėjote keblumų darbe, ketvirtadienį nebus sudėtinga tai sutvarkyti. Būsite energingi, ir viskas susiklostys šauniai. Gera proga taikytis su bendradarbiu. Gali išsispręsti svarbus klausimas jūsų meilės santykiuose.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį nieko nauja nepradėkite, baikite senus darbus – tai ramus metas. Palanku spręsti šeimines problemas. Galimi malonūs siurprizai iš vaikų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Verta pasinaudoti ketvirtadienio patarimais, pasiūlymais. Tad daugiau bendraukite, užmegzkite, atnaujinkite pažintis, dažniau tarkitės jums svarbiais klausimais – neužsisklęskite savyje.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį nepasikliaukite savieiga spręsdami materialines problemas – verta tartis, ieškoti naujų galimybių, nors tai gali būti ir tai, ko anksčiau esate nepastebėję, praleidę, nepadarę. Tinka pirkti seniai planuotus daiktus.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį būsite populiarūs ir visiems reikalingi tiek darbe, tiek tarp artimų draugų. Beje, svarbius reikalus tvarkant derėtų dažniau su kitais pasitarti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį daug nereikėtų dirbti. Tvarkydami reikalus, bendraudami pasikliaukite intuicija. Anksčiau eikite ilsėtis – naudinga ilgiau pamiegoti.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis atneš geras permainas, atvers naujas galimybes. Nors pastaruoju metu nesate patiklūs, būkite tikri, kad šiandien gauti pasiūlymai ar sugalvoti dalykai perspektyvūs. Vakaras palankus susitikti su bičiuliais.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį nebloga proga kreiptis į aukštus asmenis, savo vadovybę su pasiūlymais ar prašymais, tiesa, duoti pažadai nebus greitai tesėti. Palankus metas ieškoti naujų uždarbio ar jūsų veiklos finansavimo šaltinių.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą