Palmiros horoskopas antradieniui, lapkričio 29 d.

Antradienis gali priversti nustebti ir pripažinti aksiomą, kad „žmogus planuoja, o Dievas juokiasi“. Pakaks tądien keistų ir neįprastų dalykų. Ne viskas bus taip, kaip suplanuosite, ne viską išvysite taip, kaip tikėsitės.

Pasistenkite dažniau pažvelgti į susidariusią situaciją su humoru. Tai padės susitaikyti su tuo, kas vyksta, galbūt ir su savimi bei aplinkiniais. Stenkitės mažiau prieštarauti, mažiau trūkumų ieškoti, o atvirkščiai – pastebėti tai, kas gali suartinti, apjungti, ko galima pasimokyti, ką pakeisti savo gyvenimo rutinoje. Tinka imtis darbų, reikalaujančių nestandartinio mąstymo. Tinkamas metas planavimui, tačiau neverta imtis konkrečios veiklos. Viskas gali išeiti atvirkščiai. Šiandien bus sveika gyventi akimirka. Avantiūristams, mėgstantiems riziką diena neabejotinai patiks, tačiau mėgstantiems viskam pasiruošti, viską susiplanuoti nebus lengva – stresai neišvengiami.

Vis dėlto tai geras laikas pasikeitimui informacija, naujų pažinčių užmezgimui. Tikėtini įdomūs, reti susitikimai. Galima rizikuoti. Nepalanku pirkti kompiuterinę techniką, vaizdo, garso aparatūrą. Išaugs ir automobilių gedimo bei autoavarijų tikimybė. Labiau pasaugokite akis, būkite atidesni ką nors dirbdami rankomis, eidami. Iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik aiškūs, konkretūs sapnai. Fantastiniai, painūs – tušti. Gerai buvo regėti žuvį, drabužius, knygas. Blogai būti nuogam, raktus pamesti. Blogas ženklas (šiandien ženklai nereikšmingi, išskyrus tuos, kurie susiję su gyvūnais, paukščiais): jei jūsų naminis gyvūnas susirgtų, susidurti svetur su agresyviu gyvūnu – ligos, nuostoliai; susižeisti kruvinai, katastrofą išvysti – gresia liga. Geras ženklas: sveiki naminiai gyvūnai, jei šalia jūsų tūptų paukščiai – apsauga, pagalba. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – sidabrinė, apelsininė.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį mokėkite pasinaudoti atsitiktinėmis palankiomis aplinkybėmis, draugų pagalba. Griežtai neplanuokite darbų eigos – netikėtai gali viskas keistis. Ir dėl nieko nebūkite tikri – bloga naujiena gali netikėtai jums kažkuo pagelbėti, o gera žinia sutrikdyti planus.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį tinka pasakyti „ne“ atsibodusiam asmeniui, atsisakyti nereikalingo reikalo ar pareigų. Tai laikas, kai naudinga kažką paaukoti bei iš savęs daugiau pareikalauti. Na, o artimiesiems, mylimam žmogui atvirkščiai – reikia skirti kuo daugiau dėmesio bei šilumos.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį šalia jūsų aplinkiniai jausis saugiau bei ramiau. Neatsisakykite padėti patarimu ar veiksmu tiems, kas į jus kreipsis. Netikėtai užsimezgę ryšiai (tiek meilės, tiek draugiški) taip pat netikėtai iširs. Venkite ginčų svečiuose, taip pat kelionėse, ypač užsienyje su naujais pažįstamais.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį galite jausti įtampą, nerimą, kurią nugalėti nebus paprasta. Nepasiduokite azartui ginčydamiesi, aiškindamiesi santykius, vairuodami automobilį ar ką nors pirkdami. Labiausiai slėgs nežinia, tačiau ieškodami papildomos, naujos informacijos galite susidurti su apgaule. Ne pats geriausias laikas būrimams, spėjimams – viskas gali išsipildyti atvirkščiai, kaip, beje, ir jūsų nuojauta.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį, jei pamėginsite į situaciją pažvelgti iš priešingos pusės, netyčia galite rasti tiesą, išeitį. Stenkitės likti objektyvūs mylimo žmogaus, sutuoktinio atžvilgiu. Neskubėkite nusivilti tais, kuriuos senai pažįstate, bei žavėtis nauju pažįstamu.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį būkite atidūs bei atsargūs dirbdami, važinėdami automobiliu, pirkdami ar pramogaudami su draugais. Nerizikuokite žadėdami, įsipareigodami – bus sunku tesėti duotą žodį. Atsargiau kelyje. Likite švelnūs bei atlaidūs artimiesiems. Labiau pasaugokite sveikatą, turtą bei savo darbo vietą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis – smagių susitikimų, netikėtų naujienų bei pasiūlymų metas. Šiandien užplūs naujos jėgos – jos skatins veikti azartiškai, kūrybingai, imtis didelių darbų, įspūdingų žygių. Gali tekti spręsti savo vaikų, artimųjų problemas. Galimos netikėtos romantiškos pažintys.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį nesivelkite į šeiminius barnius bei nespręskite sudėtingų problemų. Patartina vengti nepažįstamų asmenų. Leiskite savo artimiesiems, giminaičiams jumis labiau pasirūpinti – neatstumkite jų pagalbos. Jėga nieko nesiekite – viskas savaime susiklostys taip, kaip naudingiau. Svarbius dalykinius susitikimus geriau atidėti rytdienai.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį nereikia tikėti viskuo, ką girdite – sąmoningai ar per kvailumą, neapdairumą jus gali suklaidinti tiek kolega, tiek draugas ar artimas žmogus. Nepriiminėkite spontaniškai svarbių sprendimų, nesivelkite į ginčus. Nerizikuokite kelyje. Pasisaugokite sukčių, liežuvautojų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį ramybė bei gerai nuotaika gali būti sutrikdytos neplanuotų rūpesčių, netikėtų išlaidų. Vis dėlto nesutrikite – išeitis, nors ir netikėta, atsiras. Kreipkitės pagalbos į draugus. Beje, venkite ginčų su žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų finansinė gerovė. Investuoti pinigus nepatartina.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį būsite gana energingi bei savimi pasitikintys – kalnus versite, tiesa, ne visada ten, kur reikia ir kada reikia. Vis dėlto tai geras metas energingai spręsti rūpimą klausimą – atrasite netikėtą, naują išeitį. Tik bendraudami nepraraskite diplomatiškumo, tolerancijos, mokėkite įsiklausyti į gaunamus patarimus, pasiūlymus. Būkite atsargesni dirbdami kompiuteriais, vairuodami automobilį.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį nepasiduokite liūdesiui – būsite linkę prisigalvoti kvailų nesąmonių. Nieko sunkaus ir nemalonaus nesiimkite, nieko nauja nepradėkite ir nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Kita vertus, dėl neapgalvoto žodžio galite netikėtai susipykti ir su geru draugu – tad šiandien bus geriau daugiau tylėti, o ypač vengti dalintis savo sumanymais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą