Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, vasario 2 d.

Ketvirtadienis – klaidinantis metas. Mažiau vilkitės, mažiau tikėkitės – ne laikas fantaziją atpalaiduoti... Ir nieko neplanuokite, juolab savo ketinimų kitiems nepasakokite.

Neskubėkite patikėti ir tuo, ką išgirsite ar perskaitysite, – dezinformacijos (ypač profesinėje srityje) pakaks. Netiks žadėti, įsipareigoti, pasirašinėti atsakingus dokumentus, kaip ir ką nors nauja pradėti, – naujovėmis apskritai nesižavėkite (nusisuksite per tai sprandą). Beje, galite susidurti ir su išradingu sukčiavimu bei vagystėmis. Sudėtingesnis laikas tiems, kas mokosi, kas dirba su informacija bei jos perdavimu (žiniasklaida, dispečerinės tarnybos ir pan.), kieno veikla susijusi su transportu, su moderniomis ryšio perdavimo priemonėmis. Deja, šiandien bus itin sunku susikaupti mąstant, kaip ir rašant, skaičiuojant, keičiantis informacija, o taip pat dirbant su technika (transporto priemonėmis itin), tad dažniau ilsėkitės, atsipalaiduokite bei nepamirškite patikrinti ką atlikę. Deja, dėl kilusių klaidų galimi patys keisčiausi nesusipratimai, nelaimės. O anarchijos viskame bei visur pakaks – daugiau ar mažiau, tačiau visiems stigs logikos, nuoseklumo, stabilumo. Padaugės ir sukčių, melagių, apgavikų (ypač telefoninių, internetinių), suaktyvės vagys bei liežuvautojai. Būtina didelė atida dirbant su dokumentais, informacija, vairuojant transporto priemones, einant gatve. Bus didelė nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė. Diena nepalanki naujų darbų pradžiai, įsipareigojimams, atsakingų dokumentų tvirtinimui, naujų pažinčių užmezgimui – nei dalykinių, nei draugiškų ar romantiškų. Nepalankus metas ir kelionėms – galimi nenumatyti kliuviniai. Netinkamas laikas pirkti vertingus daiktus, ypač telefonus, kompiuterius, transporto priemones. Didesnė traumų tikimybė. Labiau pasaugokite rankas. Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai svarbūs tik tuomet, jei buvo apsiniaukusi naktis. Pildysis greitai, reikšmės – tradicinės. Blogas ženklas: nuskriausti šunį, jei namuose šuo staugtų, jei dantis nuskiltų, nagas nulūžtų, akmuo iš žiedo iškristų. Geras ženklas: jei prie jūsų durų svetimas šuo lotų ar gatvėje draugiškai prie jūsų prieitų. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palanku nešioti raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį verta ramiai palaukti ir susitaikyti su esama padėtimi namuose bei darbe. Nebūkite patiklūs, neskubėkite. Tiesiog tylėkite, stebėkite ir nieko neveikite, jokių sprendimų nepriimkite. Pasistenkite atsiriboti nuo aplinkinių, bet, jei teks bendrauti, nepraraskite savitvardos, kad ir ką sužinosite ar išvysite. Ne laikas aktyviai veiklai.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį tylėjimas padės išvengti konfliktų bei susikaupti. Nereikia niekam nieko neaiškinti, dalintis savo mintimis, juolab dalyvauti apkalbose ar ką nors mokyti. Būkite atidesni su dokumentais – galite pamesti, neteisingai pasirašyti. Pasisaugokite vagių bei įžūlių asmenų transporte, prekyvietėse, kaip ir pseudomokytojų ar žmonių iš toli. Nesistenkite visko atlikti bei visur suspėti. Venkite ginčų su draugais – jie gali būti teisūs. Ir nesiaiškinkite santykių su giminaičiais, taip pat kaimynais. Atsargiau kelyje.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį atsivers nuostolių bei jėgų praradimo šaltinis, taps aišku, ir kokie žmonės jums nenaudingi, nereikalingi veikloje. Visiškai netinkamas laikas susitarimams, sandoriams, kaip ir santykių aiškinimuisi su antrąja puse, ypač jei norite aptarti šeimos biudžetą ar ištikimybės problemą. Blogas laikas svarbioms finansinėms operacijoms. Pavojinga priekaištauti sutuoktiniui – galite sukelti rimtą skandalą, kurio pasekmes jausite ilgai. Didesnė vagysčių, apgaulių tikimybė. Būkite atsargesni ką nors veikdami rankomis, taip pat vairuodami automobilį.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį aplinka gali klaidinti – stenkitės išgirsti ne tik kitus, bet ir save. Stigs aiškumo, atsargumo, tad siekite viską vertinti sąmoningai, ramiai, kitaip neišvengsite esminių klaidų bei konfliktų. Niekur neįsipareigokite, neprisiimkite už nieką atsakomybės, nors aplinkiniai stengsis užkrauti savas problemas, net priversti atsakyti už tai, ko nepadarėte, – ir šiuo metu nebus sunku jus paversti atpirkimo ožiu. Venkite ginčų, santykių aiškinimosi su antrąja puse.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį venkite bendravimo, daugiau laiko praleiskite namuose – būsite gana pasiduodantys įtaigai bei pernelyg atviri neigiamai svetimai įtakai. Net jei savų rūpesčių neturėsite, jums greitai suges nuotaika dėl svetimų nesėkmių. Geriau nesiimti atsakingų darbų: veikdami galite padaryti lemtingų klaidų. Venkite viešų susibūrimų. Itin apdairiai vairuokite automobilį. Pasisaugokite vagių. Ir būkite atidesni dėdami svarbius daiktus, dokumentus – pamiršite, vėliau sunkiai rasite.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį mažiau svajokite, mažiau planuokite – gyvenimas rengia netikėtumus. Nebrandinkite naujų vilčių, nekurkite planų bei nieko nekeiskite savo gyvenime. Galimi netikėtumai, permainos, tiesa, ne tokios, kokių tikitės. Nieko rimto nesiimkite, savų sumanymų neskubėkite pasakoti. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį venkite aptarinėti svarbius dalykinius reikalus su vadovybe ir būkite pakantesni tėvų valiai – objektyvumo stigs ne tik jums, bet ir jūsų šefui, taip pat tėvams. Nereikėtų labai viltis dėl šiandien gautų veiklos pasiūlymų. Venkite ginčų, nesiaiškinkite santykių – tiek dalykinių, tiek meilės. Nepatartina imtis svarbių, atsakingų darbų – galite padaryti rimtų klaidų, kurios pakenks karjerai.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį ima ir netikėtai atsiveria akys, atrodo, kad dabar viską žinote, suprantate. Gal ir taip, bet dabar ne laikas priimti ilgalaikius, lemtingus sprendimus, imtis svarbius reikalus tvarkyti, taip pat vykti į komandiruotę – galite viską sugadinti. Ir mažiau moralizuokite sutuoktiniui, mylimam žmogui, vaikams – šiandien žodžiai bus mažai efektyvūs.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį pavojaus nejausite – galite įkliūti į bėdą. Jei negerai jaučiatės – likite namie. Kad ir su kuo bendrautumėte, kad ir ką veiktumėte – būkite atsargesni, neprovokuokite konfliktų. Saugokitės visokio plauko geradarių, ko gero, tai bus sukčiai, aferistai. Jei ką negero sužinosite apie mylimą žmogų, sutuoktinį – neskubėkite patikėti, nepulkite aiškintis santykių: galite be reikalo susipykti dėl „sugedusio telefono“. Nerizikuokite kelyje – tai brangiai kainuos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį, ko gero, visur bus blogai, ir dėl to bus kalti jūsų artimieji, partneriai ar šiaip visuomenė? Bet jei taip galvoti jums nebūdinga, tuomet ypatingų problemų nepatirsite, nes veiks bumerango principas. Pasistenkite likti pagarbesni aplinkiniams, tolerantiškesni jų nuomonei, elgesiui. Nesmerkite, nebarkite. Ir labiau vertinkite gerus santykius su partneriais bei sutuoktiniu.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį netikėtai paaiškėjusi „teisybė“ gali išgąsdinti, tačiau nenumokite ranka – šios dienos informacija, nors ir nemaloni, bet reikalinga kaip įspėjimas. Tiesa, derėtų atidėti svarbių sprendimų priėmimą – jums reikalingas laikas viską ramiai apmąstyti bei patikrinti. Galimi nesusipratimai su kolegomis, netikėti technikos gedimai. Būkite atidesni kelyje.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį ne laikas avantiūroms, nepasiduokite nei draugų, nei partnerių įkalbinėjimams. Ir nesiveržkite į ateitį – ko taip norisi, dabar galbūt jums visai nereikalinga. Net jei viskas eisis kaip iš pypkės, nieko rimto nesiimkite bei nesitikėkite: ateityje tai nepasiteisins, net sužlugs. Galimi kvaili, bet lemtingi nesusipratimai su mylimu žmogum. Būkite atidesni vaikams, ypač paaugliams. Ne laikas juos barti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą