Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, vasario 9 d.

Blogas metas drąsiems, ryžtingiems asmenims, linkusiems visada pirmauti ar kovoti už principus, taip pat įvairiems viršininkams, kariškiams, asmenims, dirbantiems su ginklais, kaip ir visiems vyrams apskritai, tęsiasi. Nemalonumai dėl noro pirmauti, nekontroliuojamo agresyvumo arba impulsyvumo. Patartina vengti gausių susibūrimų. Didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė spūstyje.

Nemalonumai laukia ir dėl nervinimosi, skubėjimo, išsiblaškymo: stenkitės viską apskaičiuoti, veikite metodiškai – stichiškumas išmuš iš vėžių. Ir nors būkite atidūs smulkmenoms. Tiesa, venkite smulkmeniškumo bendraujant. Nepriekabiaukite (ypač dėl to, kad kažkas kažką ne ten padėjo, nukišo, prikišo, leptelėjo, ne taip pažiūrėjo), neįrodinėkite savo teisybės, juolab nemėginkite santykių aiškintis – greitai kils ginčai, konfliktai, kurie bus itin nepalankūs vyrams. Beje, atsargiau su įvairiais dokumentais, kreditinėmis kortelėmis, telefonais – galite pamiršti (ko paprastai jums nenutinka) PIN kodus, vietą, kur padėjote, ir t.t. Blogas laikas darbui su informacija. Nepalankus metas besimokantiems, taip pat žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Netinkamas metas įsipareigoti, ypač piniginiuose, turto reikaluose. Nepalanku skolintis, taip pat skolą grąžinti. Netinka pirkti buitinę bei darbo techniką, transporto priemones, peilius, ginklus. Labiau nei paprastai tikėtini darbo technikos, transporto priemonių gedimai. Bus didesnė įvairių avarijų (ypač transporto – tiek žemės, tiek oro, tiek vandens) bei traumų judant, sportuojant, ką nors veikiant rankomis (itin atsargiai su peiliais bei kitais aštriais įrankiais), taip pat sprogimų, gaisrų tikimybė. Labiau pažeidžiamos bus rankos, galva. Labiau pasisaugokite sukčių, vagių. Būkite atidesni mobiliesiems telefonas, raktams – jie greičiau pasimes. Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai pranašiški: gerai buvo matyti ugnį – pagalba, medžius – apsauga, globa, naujos pažintys, lietų – išsivalymas. Puiku skraidyti, regėti vaivorykštę, debesis. Blogai būti baltai apsirengus – gėda, nuostoliai. Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kristų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais. Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį truks finansinė sėkmė). Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienio problemos susijusios su partneriais, sutuoktiniu bei jūsų artimaisiais. Neteiskite, nepykite – pagalvokite, gal apsirinkate? Beje, su svetimais neverta dalintis savomis dvejonėmis, įtarimais, nuoskaudomis. Venkite įsipareigoti prieš savo valią. Nerizikuokite kelyje.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis sudėtingas: lengva apsirikti, priimti klaidingą sprendimą. Ir neišgyvenkite, jei ne viskas seksis – nesklandumai, klaidos vargu ar išvengiami, tad nervindamiesi tik pabloginsite reikalą. Būkite pakantesni artimiesiems bei kolegoms, atidesni užuominoms, pastaboms. Būkite atidesni sveikatai.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį pasistenkite virsti kantriais, net nuolankiais (tarkim, diplomatiškais), – tik taip pavyks įveikti aplinkinių blogą nuotaiką bei pasipriešinimą, skeptiškumą. Didesnė gamybinių, buitinių traumų, avarijų, vagysčių tikimybė. Moterims itin reikėtų vengti ginčų su vyrais – tiek mažais, tiek dideliais (šiandien jie nepakaltinami).

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį drąsiems bei impulsyviems geriau likti namie – svetur, darbe rūpesčių nepatirs tik ramūs, filosofiškai nusiteikę. Darbe atsiribokite nuo bendravimo su intrigantais bei liežuvautojais. Ir nebūkite patiklūs – nereikėtų dalintis savo nuomone, kaip ir sumanymais. Pasistenkite gerai išsimiegoti.

Liūtas (07 23–08 22). Slapti priešai bei pavyduoliai nesnaudžia, tad galvokite, ką kalbate, ką žadate. Ir venkite reaguoti, kad ir su kokiomis provokacijomis susidurtumėte: niekam niekuo negrasinkite bei nieko neprakeikite – viskas sugrįš (deja, šios dienos klaidos gali ateityje sunkiai komplikuotis). Taip pat ketvirtadienį neužmegzkite naujų pažinčių – nei darbo, nei romantiškų.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį nereikėtų spręsti problemų, susijusių su pinigais, veikla ar nesklandžiais meilės santykiais. Iš jūsų gali pareikalauti atlikti nebaigtą, užvilkintą darbą. Vis dėlto nepersistenkite, nepervarkite norėdami viską ir visur spėti – bus dar blogiau. Ir venkite ginčų su vadovybe. Blogas laikas pinigų investavimui, skolinimui ar skolinimuisi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį galite būti pernelyg veržlūs, savimi pasitikintys ir privelti sunkiai pataisomų klaidų. Verčiau jau nieko atsakingo nespręskite bei nedarykite ir nesistenkite rasti išeities šiomis dienomis. Venkite ir patarimų iš šalies – aplinkiniai jus gali lengvai suklaidinti. Bus didesnė traumų tikimybė – atsargiau važinėkite, sportuokite.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis – sunkokas laikas, kai galima greitai nusivilti, nuliūsti ar tiesiog apsigauti. Tad nesivelkite į avantiūras reikaluose ir ypač nesiimkite tvarkykite piniginių, turto reikalų. Šiuo sunkiu metu neverta niekur skubėti, užsigriebti didelių bei atsakingų darbų. Geriausia likti namie. Būkite atidesni nuojautoms, aplinkos ženklams, sapnams. Venkite gausių susibūrimų. Labiau pasaugokite savo turtą bei sveikatą. Pasistenkite anksčiau eiti ilsėtis.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį ne laikas mėginti laimę, rizikuoti. Venkite ir beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kažkieno kito nuostatų teisingumu. Nepasiduokite draugų bei viršininkų įtakai, turėkite savo nuomonę. Tiesa, nesivelkite į diskusijas. Jokių ginčų šeimoje irgi nereikėtų kelti. Ypač pakantumas bus svarbus bendraujant su antrąja puse – šiuo metu ir vienas „vaizdingas“ žodelis gali išskirti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį verta prisiminti, kad kol kas nesate padėties šeimininkai, tad pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – tai sukels tik priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį su vadovybe atidėkite. Būkite atidesni sveikatai. Patartinas darbas iš namų. Galimos traumos judant, dirbant aukštyje.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį nieko naujo nepradėkite, niekam nieko nežadėkite ir svarbius dalykinius pokalbius, keliones atidėkite. Analizuokite sukauptą patirtį: galite suvokti svarbių (nors nebūtinai malonių) dalykų. Niekuo nerizikuokite, ypač pinigų ir turto reikaluose. Ne laikas romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Galimi rūpesčiai dėl vaikų. 

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį mažiausiai sėkmės teks jums (nors šiandien jos aiškiai stigs visiems). Diena sunki, todėl būsite linkę ir be priežasties nusiminti (ko jau norėti, jei tam atsiras pagrindas). Nepalanku skolinti pinigus, juolab juos investuoti. Ne laikas įsimylėti, o taip pat aiškintis meilės santykius. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą