Palmiros horoskopas penktadieniui, kovo 17 d.

Penktadienis – sudėtingas laikas, kai jaučiamės prislėgti, dėl niekų veliamės į konfliktus. Pasistenkite nepasiduoti impulsui, mokėkite negirdėti netikusių kažkieno kalbų, nuogirdų. Bus svarbu tvardytis – pavojinga vadovautis emocijomis, būti itin principingiems. Dėl paiko užsispyrimo ar principingumo galima pridaryti daug žalos – susipykti tiek su artimais, tiek su svetimais. Pasistenkite nesinervinti, nepykti, ypač į ginčus nesivelkite – per tai galite rimtai pakenkti reikalui, pakliūti į nelaimę.

Tai blogas laikas atsakingų karjeros sprendimų priėmimui, reikšmingų reikalų tvarkymui, naujų darbų pradžiai. Patartina užsiimti tuo, ką gerai žinote. Seksis norint paskubinti užvilkintą reikalą. Deja, išlieka konfliktų, traumų, įvairų avarijų, technikos gedimų tikimybė. Būkite atsargūs degiomis, sprogiomis medžiagomis. Nepalanku pirkti telefonus, automobilius, sporto įrangą. Penktadienį 0 val. 35min. Venera pereis į Jaučio ženklą, kuriuo judės iki balandžio 11 d. Tai viena geriausių Veneros padėčių, nes ji – Jaučio šeimininkė. Įsivyraus žemiški vertinimo kriterijai, svarbūs taps realūs, konkretūs džiaugsmai ir laimėjimai. Pakaks praktiškumo ir piniginiuose, turto reikaluose, ir jausmuose – tai sočiųjų romantika. Šiuo metu dažnai peršamasi ir tuokiamasi iš išskaičiavimo. Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapne bėgti keliu, apaugusiu gėlėmis – ramybė, sėkmė, ramiai bendrauti su kolegomis – geri pokyčiai darbe. Pelkę regėti – esate susipainioję, įklimpę į tuščius rūpesčius. Vaikščioti sode tamsoje – dabartinė jūsų situacija sunki, tačiau ji palankiai išsispręs. Manoma, kad galima sapne išvysti kai ką iš tolimos praeities, iš senų reinkarnacijų. Blogas ženklas: sudaužyti indą su vandeniu, įsidurti, susižeisti aštriu daiktu iki kraujo, skubėti. Geras ženklas: laiku visur spėti neskubant. Žvilgsnis į priekį: savaitgalis tinkamas susitikimams su bendraminčiais, kelionėms, viešnagėms.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis – pavojingas metas karjerai: per šios dienos klaidas galite prarasti ne tik vadovybės pasitikėjimą, bet ir darbo vietą (net būti pažeminti pareigose)... Tad susitelkite, kad darbus atliktumėte nepriekaištingai.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį mažiau tikėkitės – jūsų galimybės gali būti apribotos. Jei turite reikalų su užsieniečiais – nepasikliaukite jų pažadais: tik tuščiai laiką sugaišite. Netinkamas laikas kelionei, jei savaime teks ją atidėti – tik į naudą.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį nepiktnaudžiaukite jums rodomu pasitikėjimu bei pagarba, nenorėkite daugiau nei jums siūloma. Ir niekur neskubėkite – šiandien pirmi finišą pasieks vėžliai.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį būtų geriau mažiau dirbti bei daugiau ilsėtis. Nepasitikėjimas mylimu žmogumi ar sutuoktiniu gali išprovokuoti nemalonias permainas jūsų santykiuose, tik neskubėkite jų nutraukti: nesistenkite pabėgti nuo realybės.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį neverta imtis sudėtingų, atsakingų darbų, bendrauti su jums nemaloniais asmenimis bei aiškintis santykius su tais, kuriuos mylite. Atidžiau tikrinkite tai, ką darote, bei nesitikėkite naudos. Galimos netikėtos traumos, nuostoliai darbe. Būkite apdairesni su buitine technika.

Mergelė (08 23–09 22). Nors mėginsite optimistiškai reaguoti į augančių rūpesčių darbe ir namuose kiekį, nesusipratimus, tačiau antrą dienos pusę galite prarasti kantrybę ir susipykti su dalykiniais partneriais ar sutuoktiniu, mylimu asmeniu ir net savo vaikais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį gali tekti patirti nepelnytų nuoskaudų darbe ar susidurti su savo vaikų, mylimo žmogaus, sutuoktinio nedėkingumu. Nepavyks pagerinti bei pagreitinti įvykių eigos (nebent juos atidėsite savaitgaliui), o kol kas verta susitaikyti su tuo, kaip klostosi reikalai. Ir niekur neskubėkite, kitų taip pat neskubinkite.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį pasistenkite neprarasti geros nuotaikos ir labai savęs nepeikite bei negirkite. Labiau tikėkite savimi bei artimaisiais. Venkite tarpininkauti bei ginčytis, nepasirašinėkite atsakingų dokumentų, nepirkite technikos. Nemenka autoavarijų tikimybė. Saugokitės vagių.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį dirbkite savo kasdienius darbus, pernelyg negalvodami nei apie rezultatus, nei apie vertinimus – tai padės likti ramiems. Galimos nenumatytos, net priverstinės išlaidos, tačiau net savo noru leisti pinigus nepatartina – atidėkite tai savaitgaliui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį netikėkite pirmu įspūdžiu bei pirma mintimi – galite neįverti tamsiųjų, nematomų asmens ar reikalo pusių. Nerizikuokite savo reputacija, karjera bei sveikata. Būkite atidesni artimųjų poreikiams – vakare pasistenkite bent vieną jų prašymą įvykdyti.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį nesiimkite sunkių darbų, atsakingų užduočių. Geriausia likti namie bei ramiai ilsėtis, nesukant galvos dėl esamų problemų, nes šiuo metu nieko realiai pakeisti negalėsite. Jums reikalingas laikas (bent iki rytdienos viską atidėkite). Gresia išlaidos dėl neapdairumo, išsiblaškymo ar dėl to, kad teks ginti vaikų, draugų, giminaičių interesus. Vakaras kiek ramesnis, palankus susitikimams su bičiuliais.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį vargu ar pavyks reikalus sutvarkyti, kaip norisi, tad mažiau planų. Ir mažiau vilkitės, tikėkitės, mažiau pasikliaukite draugų pažadais. Kita vertus, vien savo jėgomis irgi nesiremkite – gali pritrūkti parako... 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą