Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, gegužės 4 d.

Ketvirtadienis – įtemptas metas prieš Mėnulio užtemimą Skorpiono ženkle, kuris stos rytoj. Tiesa, būsite energingi, tad jei susitelksite, susikaupsite, pavyks nemažai nuveikti.

Būtų gerai rytdienai sudėtingų užduočių neatidėti. Spręskite susikaupusias problemas dabar (arba atidėkite kitai savaitei). Ir nesiveržkite į priekį – nepatartina pradėti naujų darbų. Geriau dar kartą stabtelėkite ir pamėginkite suvokti, ar labai stipriai esate valdomi iliuzijų? Beje, tai metas, kai yla išlenda iš maišo, – atsiveria ne patys maloniausi dalykai, kai sužinome tai, ko nenorime sužinoti, atsiskleidžia kompromituojančios paslaptys... Jei jau turite ką prisipažinti artimiesiems, geriau patys tai pasakykite, nei laukite, kol apie tai išgirs jums svarbūs žmonės. Itin atidūs turi būti tie, kas dirba su pinigais. Blogas metas ir naujiems sandoriams, pinigų investavimui, skolinimui. Ne laikas ir priimti svarbius finansinius sprendimus. Pagal galimybes atsiteiskite su skolininkais. Būkite dosnūs, stenkitės padėti, atjausti, kiek galite, net jei jums patiems šiuo metu sunku, – tai, beje, bus puiki apsauga nuo artėjančio užtemo įtakos. Kita vertus, atsargiai priimkite siūlomas dovanas bei geresnes pareigas – tai gali būti Trojos arklys. Nemalonumai laukia dėl nervinimosi, blaškymosi – veikite metodiškai: stichiškumas išmuš iš vėžių. Nepalankus metas ir šventimams, pramogavimui, vertingų daiktų įsigijimui, taip pat romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Šios dienos provokuos asmenis, linkusius į fanatizmą (ypač religinį), siekiančius pirmauti ar kovoti už principus. Labiau pažeidžiami bus įvairūs viršininkai, kariškiai, asmenys, dirbantys su ginklais, sportininkai, vyrai apskritai. Nemalonumai dėl noro pirmauti, agresyvumo ar impulsyvumo, užsispyrimo. Rūpesčiai labiau tikėtini ir per apsvaigusius ar psichiškai nestabilius asmenis. Būkite atidesni maisto kokybei (gali pablogėti virškinimas). Labiau pasaugokite kojas – nešiokite patogią avalynę: išaugs kojų traumų tikimybė. Gali pablogėti sergančiųjų odos ligomis būklė, suaktyvėti įvairios alergijos. Beje, artėjantis užtemimas suaktyvins apgavikus, sukčius, vagis. Įtemptas, komplikuotas vakaras: konfliktai, nelaimingi atsitikimai, netikėtos pagundos. Galima sunki naktis – nesiaiškinkite santykių, eikite anksčiau ilsėtis. Derėtų labiau pasirūpinti savo sveikata bei turto saugumu.. Didesnė traumų (ypač dėl kritimo iš aukščio, neatsargaus elgesio su aštriais instrumentais), rizikingo vairavimo, skubėjimo einant, lipant tikimybė. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo svarbūs tik ryškūs, įsimenantys – tuomet pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti pieną bei jo produktus, juos valgyti (pinigai, turtas), obuolius (sėkmė, pašaukimas), pinigus sapnuoti (pelnas). Blogas ženklas: vyrui įžeisti moterį, pamesti grandinėlę, laikrodį, sagą, jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar gestų šviesa, ugnis be aiškios priežasties, žagsėti. Geras ženklas: netyčia sulyti, vaivorykštę, žaibą išvysti. Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti tamsiai mėlynus drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį nebūkite patiklūs – jums gali meluoti žmonės apie pinigus, pelną ir net meilę, sutuoktinį. Ypač neklausykite apkalbų apie artimus, mylimus žmones. Laikas po 17 val. 30 min. įtemptas, sudėtingas. Išaugs konfliktų, traumų, avarijų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį būkite atidūs tiems, kas mėgina supykdyti su artimu žmogumi, kolega ar šefu. Pagalvokite, kodėl? Dabar gali paaiškėti, kas dėjosi draugais, o iš tiesų duobę kasė. Labiau pasaugokite sveikatą.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį ne laikas pasikliauti sėkme – nors diena ir suteiks palankių progų, tačiau neužsimirškite, nepasiduokite azartui. Venkite flirtuoti, būkite ištikimi mylimiems žmonėms, venkite pyktis. Vakare būkite atidesni savo sveikatai – jei sunegaluosite, nenumokite ranka: dabar susirgus ir nesigydant galima ilgam likti ligoniu.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį, jei galite, likite namuose. Darbe būkite itin atsargūs su pinigais, bendru turtu. Nesugadinkite santykių su šefu. Atidžiau įsiklausykite į vaikų šnekas vakare – galite suprasti, ką jie slepia, kas juos slegia. Beje, tai bus netikęs laikas aiškintis santykius su mylimu žmogumi.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį įsitikinsite, kad nieko nėra atsitiktinio, tad likite atidūs ir atsitiktinai išgirstam žodžiui, ne jums adresuotai naujienai. Nebloga proga tvarkyti skubius reikalus. Labiau pasisaugokite vagių, apgavikų. Venkite rizikingai važinėti. Vakarą praleiskite namie.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį būkite atsargūs su žmonėmis, kurie jums ką nors pirš, dovanos, ypač aiškins, kad tai jiems neva nieko nekainuoja. Būkite atsargūs, kad apsukruoliai neapdumtų akių komplimentais, gražiais pažadais, pasakiškomis perspektyvomis tiek asmeniniuose santykiuose, tiek dalykiniuose reikaluose.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį būsite stiprūs ir pajėgūs nemažai nuveikti. Vis dėlto būkite atidūs, kad aplinkiniai jus teisingai išgirstų bei suprastų, kad patys per klaidą neįsipareigotumėte dalykuose, kurie jums nenaudingi. Galite apsigauti vertindami savo perspektyvas finansiniuose dalykuose, o taip pat meilėje. Vakare labiau pasisaugokite vagių, melagių ir atidžiau vairuokite automobilį.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis – apgaulingas laikas prieš Mėnulio užtemimą jūsų ženkle. Nuo jūsų pastangų mažai kas priklausys. Nesistenkite pramušti svarbios idėjos, projekto – tiesiog pasyviai stebėkite, kas vyksta, ir stenkitės su niekuo nesusipykti. Šiuo metu jūs nesate labai stiprūs, ir jums reikėtų vengti atviros konfrontacijos.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį gali pavykti kai ką pakeisti savo naudai. Negaiškite laiko niekams, stenkitės pagerinti esamą padėtį, ieškokite galinčių jums patalkininkauti. Pasistenkite nieko neatidėti rytdienai. Laukia sunkus vakaras, verta eiti anksčiau ilsėtis. Būkite atidesni sveikatai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį imkitės tik svarbiausių darbų. Viską darykite kokybiškai – vadovybė greitai pastebės jūsų trūkumus, profesionalumo stoką. Šefo pažadus vertinkite atsargiai. Dar ne laikas lemtingam apsisprendimui – jums stigs objektyvumo bei teisingos informacijos.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis labiau palankus iki 17 val. 30 min., kai verta suskubti tvarkyti susikaupusius reikalus. Jūsų pastangos nebus tuščios. Tiesa, rizikuoti pinigais bei vadovybės pasitikėjimu neverta. Labiau pasaugokite paslaptis. Beje, galite sužinoti tai, ką nuo jūsų slepia artimieji.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį būsite linkę dramatizuoti įvykius, išgirstas naujienas, ir tuo pat metu be pagrindo rizikuoti pinigais bei savo sveikata, net gyvybe ir mylimo žmogaus ar sutuoktinio jausmais. Būkite apdairesni finansiniuose dalykuose. Atsargiau kelyje, nevažinėkite neblaivūs. Galimos apgaulingos žinios iš toli.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą