Palmiros horoskopas antradieniui, liepos 11 d.

Antradienis – įkvėpimo metas, tad jei norite, kad diena būtų sėkminga, nereikia nieko daryti per jėgą, kažko siekti dirbtinai. Deja, emociškai tai gana įtemptas metas, tad bus svarbu nuoširdumas, šiluma, mokėjimas kitą išgirsti, suprasti, – venkite santykių aiškinimosi, konfliktų. Su niekuo nenutraukinėkite santykių, atvirkščiai – siekite susitaikymo.

Šiandien gali tekti susidurti ir su neįvykdytų pažadų pasekmėmis. Dabar bus svarbu prisiminti anksčiau duotus įsipareigojimus ir, jei jie neįvykdyti, pasistengti bent iš dalies tesėti susitarimą. Taip pat būtų naudinga pamąstyti, ką daryti, kad ateityje panašios situacijos nesikartotų. Tinka tvarkyti teisinius dokumentus, aiškintis teisybę. Gera proga užmegzti pažintis, vykti į keliones. Kad ir kuo užsiimsite, nereikėtų skubėti, nepatartina ir imtis skubių reikalų tvarkymo – nesistenkite užbėgti įvykiams už akių. *** Antradienį 7 val. 12 min. Merkurijus įėjo į Liūto ženklą, kuriuo judės iki liepos 28 d. Kai Merkurijus Liūte, bendravimas tampa džiaugsmo, įkvėpimo šaltiniu. Ypač sustiprėja poreikis bendrauti šventinėje ar kūrybinėje aplinkoje. Auga pasitikėjimas savimi bei savo žiniomis, sugebėjimais. Palankus metas tiems, kurie mėgsta būti geriausi, siekia aplinkinius žavėti savo kalbomis, manieromis, elgesiu. Sėkmingas laikas aktoriams, lyderiams, politikams ar prekybos agentams, besiverčiantiems prabangių daiktų pardavimu. Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, pildysis greitai. Puiku, jei sapnavote paeiliui kelis sapnus – geros permainos. Gerai buvo regėti dangų, ugnį, dangaus šviesulius, vaivorykštę, debesis, pačiam danguje skraidyti, vėją jausti – sėkmė, pagalba, apsauga; medžius – naujos pažintys. Blogai maudytis – liga, plaukti valtimi – pavojus gyvybei, tačiau sulyti – sveikata, apsauga. Jei buvote baltai apsirengę ar daug baltos spalvos matėte – nuostoliai, neturtas, gėda. Blogas ženklas: jei netikėtai tektų daug dulkių įkvėpti ar į akis kas įkristų – saugokitės apgaulės, galite būti suklaidinti; gedimai vandentiekyje. Geras ženklas: rasti geltono metalo daikčiukų ar žaislą, kaukę – išsiaiškinsite painiavą; pamesti sagą – išsiskirsite su žmogumi, jums trukdančiu, kenksmingu; išvysti šviesius dūmus – apsaugos įgijimas. Žvilgsnis priekį: trečiadienį palankios spalvos – juoda, raudona, balta.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis tinkamas sandoriams, piniginių, turtinių reikalų tvarkymui, buitinių problemų sprendimui. Ir nebijokite pakeisti kai kurių senų įsitikinimų, principų draugystės, partnerystės, verslo vardan, – tai praplės jūsų galimybių ribas tiek, kad jos ims atitikti jūsų bei šeimos poreikius.

Jautis (04 20–05 20). Antradienį verta tikėti savimi, optimistiškai pasvajoti apie ateitį. Tai geras laikas aktyviam reikalų tvarkymui, radikalių sprendimų priėmimui. Beje, svarbių finansinių reikalų tvarkymą verta perkelti penktadieniui.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį nesiimkite nieko sudėtingo, painaus. Svarbių reikalų tvarkymą verta atidėti ketvirtadieniui, penktadieniui. Na, o šiandien palankus metas neformaliems, neoficialiems susitikimams bei susitarimams. Galite sulaukti ir anoniminės pagalbos.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį ateis nelaukta pagalba, reikalai pakryps į gerą. Palankus metas atsakingiems susitikimams. Ir nepraleiskite progos užglaistyti seną konfliktą darbe.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį galima gera naujiena dėl jūsų darbų, karjeros. Tik būkite lankstesni – nesilaikykite seno veiklos modelio. Būtini kompromisai. Nepraleiskite progos susitaikymui, net jei esate rimtai susipykę – dabar galima viską pradėti iš naujo.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį jums padės draugai, sulauksite dėmesio iš įtakingų asmenų, užsieniečių, na, ir iš žmogaus, kurį mylite. Verta tvarkyti svarbius reikalus, susijusius su jūsų veikla užsienyje ar tolima kelione. Geras metas sutarčių tvirtinimui su užsieniečiais. Palankūs pasirodymai viešumoje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį pasistenkite ramiai nusiteikti, nes ne viskas klostysis, kaip norėsis. Vis dėlto pakaks geranoriškų žmonių, tikrų draugų, kurie išties pagalbos ranką, paguos. Tad, kad ir kas nutiktų, viskas baigsis gerai.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį jūsų nuotaika bus puiki, ir neleiskite jos niekam gadinti. Šiandien jums bus svarbu pakantumas, atlaidumas, tolerancija bei geros manieros ir diena praeis sklandžiai. Geras laikas tvarkyti juridinius reikalus, dalyvauti viešuose renginiuose.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį nesistenkite greitai sutvarkyti reikalų – jie įstrigs. Tačiau tai tinkamas metas pokalbiui su darbdaviu. Tik bus svarbu neužsispirti bei neužsigauti – nepervertinkite savo realių galimybių. Namuose pasistenkite kantriau reaguoti į sutuoktinio priekaištus – tai gali būti savotiškas prisipažinimas meilėje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienis – sėkminga diena, tačiau rizikuoti turite apdairiai, labai nepasikliaukite laime. Labiau įsiklausykite į partnerių, sutuoktinio pageidavimus bei draugų patarimus. Su savimi nepatartina imti didelės pinigų sumos, nebent pirksite seniai suplanuotą daiktą. Vis dėlto būkite atidūs tokioms „smulkmenoms“, kaip garantinis laikas, firmos patikimumas ir pan. 

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį verta atsiriboti nuo neprivalomų darbų. Ši diena tinkama poilsiu – tai metas, kai reikia pamiršti darbinius rūpesčius. Beje, jei norite, kad jus supantis pasaulis liktų draugiškas jūsų atžvilgiu, ženkite patys pirmą žingsnį šia linkme. Būkite tikri – jums pasiseks. 

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį venkite santykių aiškinimosi su šeimos nariais ryte ir diena praeis puikiai. Daugiau bendraukite, tarkitės, keiskitės nuomone, informacija – galite išgirsti jums svarbių dalykų, gali paaiškėti jums svarbus reikalas. Šios dienos pasiūlymai perspektyvūs – priimkite juos. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą