Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugsėjo 13 d.

Trečiadienis – gana pasyvus metas, kai reikia pasiduoti srautui ir laukti ženklo. Būkite lankstūs – nedera užsispirti. Pasistenkite daugiau reikalų sutvarkyti, kad nieko svarbaus ar atsakingo nereikėtų atidėti rytdienai. Galima apmąstyti tolimus planus, tartis dėl ilgalaikių sumanymų. Tiesa, ne laikas finansinėms avantiūroms. Netinka pinigus investuoti, gerai – išlaidauti.

Palankios kelionės, išskyrus vandens transportą. Daugiau vaikščiokite pėsčiomis, ilgiau būkite bei mankštinkitės gryname ore. Tinkamas laikas bendravimui. Priimkite svečius, būkite jiems dosnūs. Nepalanku naudotis kosmetika, vengtini papuošalai. Nepatartina dirbti žemę, žemyn žiūrėti, atvirkščiai – gerai dažnai užversti galvą į padanges, debesis stebėti. Iš antradienio į trečiadienį sapnai buvo susiję su turtu. Gerai, jei kopėte į kalną ar matėte brangenybes, tauriuosius metalus, monetas, tačiau banknotai, plaukų kirpimas – nuostoliai, gyvūnai – jėgų, sveikatos praradimas. Blogas ženklas: jei prieš jus žaibas blyksteltų – dabartiniai jūsų poelgiai neteisingi, pamesti raktus – nemalonumai šeimoje, savaiminis užsidegimas namuose, jei ant jūsų drabužis užsidegė – apsaugos praradimas, nukristi (ypač iš didesnio aukščio) – vidinės nešvaros požymis. Geras ženklas: išvysti vaivorykštę – sėkmė, sulyti saulei šviečiant – pasisekimas reikaluose. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis sudėtingas, nieko svarbaus neplanuokite; palankios spalvos – juoda, ruda, tamsiai mėlyna, vengtinos – geltona, oranžinė, raudona.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį viskas tik į gera – net ir nesklandumai nesugadins nuotaikos bei nepakenks reikalų tvarkymui. Šiandien viskas naudinga, ir ne tik kaip naudinga pamoka: keblumai privers susitelkti, rasti išeitį.

Jautis (04 21–05 20). Nors trečiadienis sėkmingas, skubėti nepatartina. Būsite išradingesni, kūrybingesni bei patrauklesni, ir tai padės sėkmingai išspręsti ankstesnes problemas.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį aplinkybės ims „spausti“ iš visų pusių ir darbe, ir namuose – trumpam galite net sutrikti. Nenuliūskite, nepanikuokite – trumpam reikalai kiek įstrigs vietoje, tiesa, tol, kol pakeisite mąstymo bei elgesio principus. Ir nebijokite kliūvančius reikalus tiesiog atidėti (mėnesio pabaigai).

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį verta užsiimti atidėtais reikalais, ieškokite dingusių dokumentų ar daiktų. Ir susitikite su žmonėmis, kuriems vis nerandate laiko, aplankykite senus draugus, giminaičius – jie laukia jūsų dėmesio, užuojautos. Šiandien gautą informaciją įsidėmėkite.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį savęs vertinimo problema tampa itin aktuali. Galimas daiktas, kad ims nebetekinti nuveikti darbai, užimama socialinė padėtis. Labiau tikėkite savo jėgomis, nepanikuokite, neatsisakykite senų gerų sumanymų – būtent dabar gali ateiti išganinga mintis.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį netikėtai galite suvokti seniai žinomo dalyko prasmę, rasti išeitį. Dabar svarbu neprisirišti prie praeities, prie buvusių pasiekimų. Ir atsiribokite nuo tų, kas kažkada jus nuvylė, nepateisino jūsų lūkesčių – artėja sudėtingas periodas, kai bus svarbu save apsupti tik patikimais žmonėmis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis ramus – verta svajoti bei ilsėtis. Nepatartina imtis darbų, reikalaujančių tikslumo, atidumo, ilgo susikaupimo. Būtinai susitikite su geru draugu. Beje, šios dienos sutapimai bus pranašiški – įsidėmėkite juos. Tinkamas metas burti, spėti ateitį iš debesų.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį aiškiau pajusite, kad artėja geros permainos, ir jau šiandien gali naudingai išsispręsti senas reikalas. Susitikite su bičiuliais, tarkitės, prašykite – sulauksite draugiškos pagalbos.

Šaulys (11 23 – 12 21). Trečiadienį būsite kiek kategoriški, tačiau šiandien geriau neperlenkti lazdos. Gera diena pokalbiui su vadovybe – tiesa, jei reikia, sutikite su kompromisu. Būkite kantresni, jei teks išgirsti artimųjų skundus – tai sustiprins abipusį pasitikėjimą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis palankus – imkitės to, kas kažkada nepavyko. Palanku užmegzti naujas pažintis su įtakingais asmenimis, užsieniečiais, gerai vykti į viešnages. Tiesa, ne laikas svarbiam pokalbiui su žmogumi, kurį mylite, – bent jau nieko nereikalaukite. 

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį įtemptas metas, tačiau nervinatės be reikalo ir dėl to galite sugadinti visai neblogus santykius tiek su artimu žmogumi, tiek su kolega, darbdaviu. Raskite laiko aplankyti bičiulius – jums padės pokalbis su senais draugais. 

Žuvys (02 19 – 03 20). Trečiadienį nevarginkite savęs nei sunkiais darbais, nei atsakomybe. Beje, šiandien pakaks norinčių jums padėti. Tai pasitikėjimo metas – taikykitės su tais, kurie jums artimi, svarbūs, kalbėkitės su tais, kuriuos mylite. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą