Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, lapkričio 2 d.

Ketvirtadienį reikia vengti bendravimo su svetimais. Labiau palanki bus pirma dienos pusė, antra po 13 val. 8 min. – jau sudėtingas metas, ir ne tik kelionėms, bet ir bendravimui. Ypač antra dienos pusė nepalanki pažinčių užmezgimui, netinkama finansiniams įsipareigojimams.

Būkite atidesni kelyje. Labiau pasaugokite mobiliuosius telefonus. Išaugs apgaulių, vagysčių, nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų tikimybė. Labiau pasaugokite rankas. Ir būkite santūresni bendraudami – ne laikas atvirauti. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški, jei buvo tikroviški. Gerai buvo matyti arklius, pasagas. Blogai – kitus gyvūnus. Nemalonumai galimi, jei regėjote artimuosius. Jei buvote nuogi – gali atsiskleisti jūsų klasta. Blogas ženklas: jei dužtų veidrodis, stiklas, indai, laikrodis sustotų. Geras ženklas: rasti ar gauti dovanų pasagą, virvutę, ypač užmegztą, juostelę, diržą. Žvilgsnis į priekį: penktadienį tinka nešioti baltų, geltonų, oranžinių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį verta atsiriboti nuo neprivalomo bendravimo – artimieji turi būti jūsų dėmesio centre. Diena tinkama įsisąmoninti seną praradimų patirtį. Jei jums dar neteko nieko prarasti savo gyvenime, pasiklausykite, ką apie tai mąsto jūsų tėvai.

Jautis (04 21–05 20). Nesmagus gali tapti ketvirtadienis, jei mėginsite spręsti susikaupusius nesklandumus su antrąja puse.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį, nepraraskite saiko vertindami ne tik savo perspektyvas. Diena gana nepalanki po 13 val. Tiesa, tai bus blogas laikas kelionėms, santykių aiškinimuisi.

Vėžys (06 22–07 22). Neskubėkite nuliūsti, bet ir labai apsidžiaugti nereikėtų – diena žada netikėtumų. Jėga šiandien nieko nesiekite, labiau įsiklausykite į nuojautas. Gautų pasiūlymų nederėtų sureikšminti – geri pažadai gali nepasiteisinti.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis praeis sklandžiau, jei būsite pasiruošę netikėtumams, liksite lankstesni.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį, kad ir kuo užsiimsite, rizikuoti pavojinga – aplinkybės gali pasikeisti nenumatyta linkme.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį bus itin svarbu siekti santarvės šeimoje, vengti ginčų su tėvais.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį jausitės smagiau, tačiau diena sudėtinga, tad nepervertinkite savo galimybių. 

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį venkite sutuoktiniui reikšti pretenzijas, juolab ultimatumus skelbti. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį būkite lankstesni, mokėkite prisiderinti prie sutuoktinio nuomonės, poreikių. Nesiaiškinkite santykių su šeimos nariais, taip pat su mylimu asmeniu. 

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį mažiau planuokite, mažiau ko nors norėkite – viskas gali išeiti atvirkščiai. Gali pablogėti savijauta – labiau save pasaugokite. 

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį nebūkite lengvatikiai ir mokėkite neklausyti blogų šnekų apie jums artimus žmones. Labiau pasaugokite vaikus. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą