Horoskopas antradieniui, sausio 2 d.

Avinas Jūsų veiksmai turi būti gerai apgalvoti. Nepasiduokite jokiam spaudimui. Dirbkite atidžiau, jei jums šiandien reikia ką nors padaryti.

Jautis Kad viskas gerai baigtųsi, ramiai pasėdėkite ir pagalvokite, kitaip galite be reikalo sudrumsti vandenį. Nieko neprašykite, mažiau pasikliaukite kitų parama. Mažiau tikėkite gautais pažadais.

Dvyniai Geriau nieko rimta neplanuoti. Saugokite savo ramybę, sveikatą ir pinigus. Jei ką nors negera sužinosite apie artimą žmogų, neskubėkite patikėti.

Vėžys Pasiruoškite netikėtumams. Tai blogas laikas planuoti ateitį – šios dienos svajones ir sumanymus bus ne taip paprasta įgyvendinti. Gali paaiškėti, kas yra jus išdavęs. Gali tekti nusivilti ir žmogumi, kurį laikėte savo mokytoju.

Liūtas Būkite atidesni aplinkinių nuomonei, nekelkite savų reikalavimų. Švęskite.

Mergelė Neskubėkite apsispręsti – pasitenkinkite tuo, ką turite. Jei nemokate ramiai spręsti problemų, pamirškite jas – panikuodami tik pabloginsite padėtį. Gali tekti aiškintis santykius su draugais, kils noras su kai kuriais daugiau nebendrauti.

Svarstyklės Pernelyg nepasikliaukite intuicija ir draugų pažadais. Tikros pagalbos sulauksite iš artimųjų, šeimos.

Skorpionas Bus išbandytas jūsų šaltakraujiškumas, kaip ir pasitikėjimas savimi, draugais – gali tekti priimti žaibišką sprendimą. Venkite užmegzti naujas pažintis. Nepatartina kviestis draugų į namus.

Šaulys Būkite pasirengę staigmenoms, ypač per užsieniečius. Visiškai netinkamas laikas aiškintis santykius su sutuoktiniu – gali kilti noras skirtis, geriau ramiai švęskite.

Ožiaragis Prieštaringas metas: daug norėsis, bet tuo pat metu bus delsiama. Būkite itin atidūs rašydami, skaičiuodami – galite padaryti apmaudžių klaidų.

Vandenis Slėptas nepasitenkinimas gali išsiveržti dėl menkos priežasties – stenkitės labiau kontroliuoti emocijas. Nepriimkite radikalių sprendimų šeimos, gyvenamosios vietos atžvilgiu.

Žuvys Mažiau klausykite piktų kalbų apie mylimą žmogų. Saugokite nuo susižalojimų vaikus.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą