Horoskopas penktadieniui, kovo 1 d.

Avinas Gerų susitikimų, naudingų pokalbių diena. Jūsų pamokymai, patarimai paveiks ir šeimos narius, kolegas. Tik mokėkite nereaguoti į provokacijas: nesivelkite į nereikalingus ginčus ir apkalbas.

Jautis Skubėti, juolab kitus skubinti, neverta. Jūs linkę priekaištauti dėl dalykų, kuriuos kiti jau pamiršo. Nejaugi siekiate, kad aplinkiniai jūsų vengtų, lyg būtumėte nuobodūs bambekliai?

Dvyniai Palanki diena. Pagaliau ima spręstis įsisenėjusios problemos – jūs vėl atgaunate viltį.

Vėžys Galite be reikalo karščiuotis dėl neprincipinių dalykų ir tuo pat metu praleisti klaidą dirbdami, pasirašydami dokumentą, įsipareigodami. Bendraudami su kolegomis venkite kritikuoti jų darbą. Neprovokuokite pavydžių, kerštingų asmenų – jie taps priešais.

Liūtas Nepraraskite kantrybės ir humoro jausmo. Negeras laikas veltis į rimtą konkurencinę kovą. Venkite ginčų su partneriais, ypač antrąja puse. Net ir būdami teisūs savo viršenybę įrodysite tik gerumu, nusileisdami.

Mergelė Sudėtingas laikas. Nieko rimta nesiimkite, jei jūsų nepalaiko įtakingas asmuo, kolegos, sutuoktinis, mylimas žmogus. Būsite linkę nervintis labiau, nei reikėtų.

Svarstyklės Puikus laikas svarbiems susitikimams, lemtingiems pokalbiams su užsieniečiais, vykti į komandiruotes. Palanku ką nors keisti savo veikloje – gal partnerius, gal tik požiūrį į juos, o gal ir patį darbą.

Skorpionas Verta tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, aiškintis teisybę su savo valdžia. Pakovokite už savo principus ir savo pinigus.

Šaulys Tai gero persilaužimo diena. Neliūdėkite. Tiesa, dabar jūsų sėkmė nebebus tokia greita, bet užtat nuosekli. O kas nuoseklu, tas stabilu.

Ožiaragis Pasistenkite emocingai nereaguoti į išgirstas pastabas, šiurkštesnį juoką – dėl to galite įsivelti į skandalą. Nesiimkite sunkių, varginančių darbų, nebendraukite su piktais, netolerantiškais ar kvailais asmenimis.

Vandenis Puikus metas priimti svarbų sprendimą – nebijokite atsakomybės. Tiesa, ši diena palankesnė valingiems ir ryžtingiems asmenims.

Žuvys Spręskite finansines problemas, labiau pasikliaukite draugų nuomone ir patarimais. Tik venkite ginčų, santykių aiškinimosi su antrąja puse, – gerai tai nesibaigs.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą