Horoskopas šeštadieniui, kovo 9 d.

Avinas Palankus metas transformuoti savo gyvenimo būdą, keisti mitybos įpročius, jei jie buvo nevykę. Verta apsilankyti grožio salone, sveikatingumo centre. Romantiška intriga sužadins slaptas fantazijas.

Jautis Produktyvi diena, tad skirkite ją svarbiems susitikimams, aptarimams. Ypatingą dėmesį jums rodys priešingos lyties atstovai. Subtiliai suorganizuota maloni pramoga suartintų su dominančiu žmogumi. Išties verta pasistengti.

Dvyniai Galimybė svajones paversti realiais gyvenimo laimėjimais priklauso ne vien nuo jūsų norų bei pastangų. Turite kažkuo suinteresuoti ir partnerius, kolegas ar potencialius kreditorius. Tam prireiks sumanių derybų ir nuolaidų.

Vėžys Palankus metas kontaktams su valdininkais ir užsieniečiais, renginiams, prezentacijoms, tolimesnėms išvykoms. Tikriausiai seksis laikyti egzaminą, sakyti viešą kalbą. Gausite reikalingos informacijos arba sutiksite įdomų žmogų.

Liūtas Gali būti, kad teks priimti atsakingus sprendimus. Arba reikės įtemptai dirbti, kad įrodytumėte savo reikalingumą bei sugebėjimus. Galbūt dalyvausite renginyje, kuriame svarbus bus jūsų socialinis statusas, pasiekimai.

Mergelė Gana palanki diena reikšti jausmus, dalintis žiniomis, patarimais. Turbūt gausite kvietimą į pasimatymą, draugų susitikimą. Šiandien užsimezgęs flirtas gali virsti romanu.

Svarstyklės Pasistenkite nedramatizuoti smulkių nesėkmių, nesigriebkite daugelio darbų iš karto. Ne kalbėdami, o atidžiai klausydamiesi kitų šiandien galite rasti aktualios problemos sprendimą. Būkite atsargūs, kad nepakenktumėte savo sveikatai.

Skorpionas Šiandien jums palanku reklamuotis, bendrauti su žiniasklaida, tvarkyti organizacinius reikalus. Turbūt gausite neblogą žinią, būsite pakviesti į svečius, pristatymą ar pan. Įdomus pokalbis ar pašnekovas padarys jums įspūdį.

Šaulys Tikriausiai ne be reikalo šiandien trauks tvarkyti gerovės, nuomos, komercinius reikalus. Palankia linkme turėtų pasisukti nekilnojamojo turto, kreditų, finansavimo ar panašūs reikalai. Tiktų kreiptis dėl atlyginimo padidinimo, derėtis.

Ožiaragis Šiandien nestigs įvykių, naujienų. Pasijusite gana svarbia aplink verdančio gyvenimo dalimi. Galite susitikti su senais draugais, kolegomis ar giminaičiais. Panašu, kad kažką dominančio pagaliau iki galo išsiaiškinsite.

Vandenis Buitiniai reikalai, nuoma, šeimos gerovė ar kiti panašūs dalykai pareikalaus pastangų, bet jūsų energija nenueis veltui - tuoj ims ryškėti rezultatai. Pasistenkite, kad tie, kurie gali prisidėti ar kuriems reikia jūsų dėmesio, neliktų nuošalyje.

Žuvys Puikiai seksis organizacinė ir kūrybinė veikla. Galite atnaujinti draugystės ar meilės ryšį. Tačiau dėl pašalinių įspūdžių bus gana sunku susikaupti darbams, tad neapsikraukite sausomis praktinėmis užduotimis, per daug neįsipareigokite.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą