Horoskopas ketvirtadieniui, kovo 14 d.

Avinas Nepalanki diena. Pasistenkite neįskaudinti artimųjų, nesusipykti su tais, kuriuos mylite. Saugokite sveikatą ir turtą.

Jautis Reikėtų įsiminti, ką šiandien pajusite, suvoksite, tik neskubėkite daryti išvadų. Išrankiau vertinkite gautus pasiūlymus, kritiškiau – išgirstą informaciją. Būkite labai atsargūs bendraudami su užsieniečiais.

Dvyniai Negeras laikas žavėtis tuo, kas nauja, keisti gyvenimo kursą – tai blefas, po kurio laiko tuo teks įsitikinti. Pasaugokite darbo vietą, pareigas – vadovas gali jumis nusivilti. Atsargiau laipiokite laiptais.

Vėžys Bendravimas su draugais padės atgauti pusiausvyrą, aišku, jei mokėsite deramai juos pasirinkti. Galimi netikėtumai, planų pasikeitimas, bet tai tik į naudą. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais.

Liūtas Nesiimkite atsakingų, sudėtingų ar pavojingų darbų. Galite nepastebėti pavojaus, ypač susijusio su jūsų sveikata, pinigais, verslu, meile. Būsite linkę ieškoti problemų ten, kur jų nėra. Pasikliaukite savo pora, neprovokuokite įtarinėjimais.

Mergelė Apgaulingas metas: atrodys, kad viskas puiku, viskas galima, bet rizika nepasiteisins. Avantiūroms blogas laikas – likite atsargūs, budrūs.

Svarstyklės Remkitės tik savimi, savo galimybėmis, bet mokėkite įvertinti ir tai, ką gavote iš artimųjų, dalykinių partnerių. Gresia finansinės apgaulės – nepalankus laikas avantiūroms.

Skorpionas Abejonių daugės dėl menkiausio nieko, bet tai geriau nei patiklumas. Venkite bendravimo su smalsiais, įkyriais asmenimis. Niekam nieko nežadėkite, nepasakokite. Nauja pažintis gali tapti lemtinga ir bus ilgalaikė.

Šaulys Nepiktnaudžiaukite artimųjų kantrybe: reikėtų savo laiką ir meilę skirti vien šeimai, pamirškite dalykinius rūpesčius. Jei teks dirbti, nesiimkite nieko sudėtinga ar to, ką menkai išmanote, – padarytos klaidos gali pakenti jūsų profesinei reputacijai. Tikrinkite maisto kokybę – galimi virškinimo sutrikimai.

Ožiaragis Atidžiau tikrinkite dalykinę informaciją – galima painiava. Dėl šios dienos klaidų gali kilti grėsmė jūsų karjerai. Likite ištikimi tiems, kuriuos mylite. Saugokite vaikus.

Vandenis Reikėtų vengti svetimų žmonių, nereikalingo bendravimo. Saugokitės apgavikų, šarlatanų, fanatikų.

Žuvys Mintys gali būti sudrumstos abejonėmis, kad einate ne tuo keliu, kad kas nors apgavo, suklaidino. Didelė pagunda save pateikti kaip idealą, tiesa, tuo išprovokuosite priešų gretų augimą.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą