Horoskopas trečiadieniui, kovo 20 d.

Avinas Būkite atidūs ir tuo pat metu kritiškai vertinkite išgirstus dalykus, savarankiškai aiškinkitės susidariusią situaciją, kad netaptumėte nežinojimo auka. Nebūkite labai reiklūs tiems, kuriuos mylite, ir savo vaikams.

Jautis Dėl išgirstų naujienų arba netikėtai suprastų dalykų ryšitės kai ką pakeisti savo gyvenime. O pradėti viską iš naujo dabar puiki proga.

Dvyniai Niekur neskubėkite, dėl nieko neišgyvenkite – dabar reikia kiek atsiriboti nuo visko. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite artimiesiems duotus pažadus, atlikite namie seniai suplanuotus darbus, nepamirškite užbaigti to, ką vilkinate.

Vėžys Geras laikas, tačiau avantiūros ir kitokie rizikingi veiksmai turėtų būti apgalvoti. Nebloga diena svarbiam pokalbiui su savo atžala. Būkite atlaidesni mylimam žmogui – palanku įteikti jam dovaną.

Liūtas Susitikimai su senais draugais bus naudingi – padės išvysti ir suprasti tai, ko nepastebėjote. Tiesa, kol kas nesitikėkite gerų pokyčių. Itin būkite atsargūs tvarkydami piniginius ir turto reikalus.

Mergelė Netikėtai galite paišlaidauti parduotuvėse, mat saiko jausmas bus užmigęs. Tiesa, šiandien tai leistina. Vakare tinka aplankyti giminaičius ar senus draugus – nustebinkite juos savo dėmesiu.

Svarstyklės Aplinkybes būsite linkę dramatizuoti. Susitikite su senais draugais, tai padės nusiraminti. Nepalankus metas svarbioms finansinėms operacijoms su užsienio partneriais.

Skorpionas Sėkmingas, intriguojantis laikas: pasistenkite spėti sutvarkyti daugiau reikalų. Pažintis su žmogumi iš toli gali virsti draugyste, net romantišku jausmu, kuris pakeis jūsų ateitį. Tad neatsisakykite šiandienos kvietimų į meno renginį ar draugišką vakarėlį.

Šaulys Būkite atidūs smulkmenoms: mažas žingsnis, nedidelis veiksmas šiandien bus lemtingi. Nebūkite išsiblaškę darbe – padarysite neleistinų klaidų.

Ožiaragis Seksis spręsti problemą, susijusią su sutuoktiniu ar kilusią dėl jo, ir pakreipti įvykius jums reikiama linkme. Galima netikėta draugiška pagalba.

Vandenis Šiandien galite nervintis dėl jums svarbaus reikalo. Ypač kankins nežinia, tačiau vargu ar pavyks išsiaiškinti ką nors vertinga. Nereikėtų priimti jokių svarbių finansinių sprendimų, stenkitės vilkinti laiką. Jau rytoj taps aiškiau, kaip geriau pasielgti.

Žuvys Jūsų gera valia, seni nuopelnai bus įvertinti aplinkinių ir duos gerų vaisių. Jumis domėsis įdomūs, svarbūs asmenys, tačiau prieš užmegzdami naują pažintį turite paklausti savęs, ar tikrai verta tai daryti?

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą