Horoskopas sekmadieniui, balandžio 7 d.

Avinas Šiandien teks tvarkyti skubius reikalus, bendrauti, tartis dėl aktualių klausimų su įvairiausiais žmonėmis. Galimas nemalonus incidentas gatvėje arba namuose. Pasisaugokite vagių, sukčių, klastūnų. Tokių aplink jus dabar apstu.

Jautis Iš pat ryto galite išprovokuoti nemalonų pokalbį ir išgirsti kažką žeidžiančio jūsų ego. Tai jus privers pasitempti arba atvirkščiai - demonstratyviai ignoruoti pastabas. Nenumokite ranka į darbą, pareigas, antraip jau vakare gailėsitės.

Dvyniai Iš ryto galite susidurti su nenumatytais rūpesčiais. Galbūt teks prisiimti atsakomybę už vaikų elgesį. Vakare kils noras atsipalaiduoti, linksmintis. Jauskite saiką, kitaip pakenksite savo piniginei arba meilės santykiams.

Vėžys Teks rimtai padirbėti, pasinaudojant įgyta patirtimi bei įgūdžiais. Regis, įtampą kels padidėjęs darbo krūvis ir išaugę reikalavimai. Tačiau gali būti ir taip, kad darbe viskas vyks iš inercijos, o jums teks nerimauti dėl sutrikusios sveikatos.

Liūtas Ši diena bus ne itin maloni. Jei turite darbą, patirsite didelį spaudimą, kontrolę. Jei neturite darbo, dėl to nuo pat ryto išgirsite priekaištų iš namiškių. Vakare sau pakenksite, jei nuotaiką "taisysite" su svaigalų pagalba.

Mergelė Panašu, kad mėginsite sutvarkyti užtrukusį finansinį reikalą. Galbūt aiškinsitės dėl kokių nors aferų ar nepriemokų. Vakare vargu ar jūsų viltis pateisins numatytas pasimatymas, renginys.

Svarstyklės Net jei esate geri specialistai savo veiklos srityje, rezultatas nebus toks greitas ir lengvai pasiekiamas, kaip tikėjotės. Jūsų argumentai gali būti kritikuojami, o atlikti veiksmai tikrinami. Vakare labiau pasisaugokite infekcijų, apsinuodijimo.

Skorpionas Rytas bus nelengvas dėl patiriamos įtampos arba dėl savo pačių dirglumo. Vakare jūsų elgesys gali būti toks, kad liksite nesuprasti artimų žmonių. Venkite be faktų kitus įtarinėti, kritikuoti.

Šaulys Kažkas iš draugų gali priminti apie seną skolą, negrąžintą daiktą. Arba kaip tik jus apniks panašūs prisiminimai. Galbūt vakaro laisvalaikiui į kompaniją siūlysis žmogus, kuriuo nebepasitikite. Pabendravus tokia nuostata gali pasikeisti.

Ožiaragis Jums vertėtų trumpam atsitraukti nuo darbų ir pailsėti. Jei privalote dirbti, vis tiek raskite galimybių sveikatai ir nervams reikalingo atsipalaidavimo pertraukėlėms. Saugokitės aferų, įtartinų asmenų, intrigų.

Vandenis Būsite linkę nerimauti, dramatizuoti. Norėsis labai daug nuveikti, bet atrodys, kad nieko nespėjate arba darote nevykusiai. Neleiskite, kad jums įteigtų kaltės jausmą ar paverstų atpirkimo ožiais. Pasitikėkite savimi, bet neapsigaudinėkite.

Žuvys Tikriausiai stengsitės paveikti kito žmogaus apsisprendimą, pakreipti įvykius norima linkme ir iš to išgauti naudos. Pagalvokite, kas jums ir aplinkiniams iš esmės svarbu ne tik šiandien. Ir nepamirškite, kad melo kojos yra trumpos.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą