Savaitgalis – fatališkas laikas

Šis savaitgalis bus stipriai paveiktas penktadienį įvykusio Mėnulio užtemimo Vandenio ženkle. Tai fatališkas laikas, kai netinka ką nors radikaliai keisti (nebent tam buvo specialiai iš anksto ruoštasi), kai svarbu, kad nestigtų savitvardos, blaivaus požiūrio į save, į artimus žmones bei situaciją. Patartina nieko nesureikšminti, vengti konfliktų. Ir tai bus svarbiau šeštadienį, nes tai kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, kuris truks iki 21 val. 50 min. Tądien venkite bendravimo su jums nemaloniais žmonėmis, nesiaiškinkite su niekuo santykių ir užsiimkite tvarkymosi darbais – energijos tikrai nepristigs. Įtemptas laikas baigsis vėlai vakare – po 21 val. 50 min. Diena bus nepalanki švęsti, pramogauti, romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Netiktų priimti jokių svarbių sprendimų, kam nors ko nors žadėti, įsipareigoti ar pirkti vertingų daiktų.

Sekmadienis visai kitoks – tai išskirtinis metas ir pagal Mėnulio kalendorių, ir dėl ypač palankios Saulės padėties. Šis šventinis pilnaties laikas padės atgauti vidinę giedrą bei ramybę, susitaikyti, susitarti su artimaisiais, aplinkiniais ir savimi. Diena puiki susitikimams su jums brangiais žmonėmis, šventiniams, kultūros ir meno renginiams, romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Tiks pirkti meno kūrinius, papuošalus, dovanas tiems, kuriuos mylite.

Pirmadienis – atsipalaidavimo metas, ne itin palankus imtis sudėtingų, atsakingų užduočių, tiesa, geras kūrybiniam darbui. Tai emocinio pakilimo, įkvėpimo laikas, kai geram nusiteikimui apėmus tampa viskas įmanoma, pasiekiama! Venkite tądien neįdomių, sudėtingų darbų, reikalingų susikaupimo, disciplinos, kruopštumo. Ir dažniau ilsėkitės, pramogaukite, tiesiog džiaukitės! Ir tikrai ne laikas viršvalandžiams. Ši diena skirta vidinei laisvei, gyvenimo džiaugsmui patirti, ji puiki romantiškoms pramogoms.

Iš penktadienio į šeštadienį geriausia buvo nieko neregėti. Sapnai buvo susiję ne su jumis, o su aplinkiniais.

Blogas ženklas: sulyti ar netyčia būti vandeniu apipiltam – paaiškės jūsų paslaptys; netyčia vandenį išlieti – saugokitės apkalbų; jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – gresia apgaulės, netekti jėgų; jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis; jei batas suplyštų ar bato kulniukas nulūžtų – galima draugo išdavystė, santykių su artimaisiais pablogėjimas; jei kruopos netyčia išbyrėtų – dideli nuostoliai; kam nors špygą parodyti – nuo jūsų nusigręš laimė; raudona, geltona spalvos.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – netikėti pinigai, turtas; jei paukščiukas paženklintų jus ar jūsų daiktą – apsauga, sėkmė; pilkai žalsva, melsva, sidabrinė.

Sapnus iš šeštadienio į sekmadienį reikėtų vertinti atsargiai. Painūs, košmariški – tušti. Tačiau jei jie buvo ryškūs ir iškart po sapno atsibudote, tuomet jis pranašiškas. Jei sapnavote katastrofą, regėjote sprogimus – geriausia atidėti būsimą kelionę ar svarbaus sprendimo priėmimą. Jei buvo sunku vaikščioti, vis koja pavilkote – laukia problemos darbe. Gerai buvo skraidyti – geros permainos tarnyboje; matyti žaidžiančius vaikus – geros permainos namuose, santykiuose su giminaičiais. Puiku buvo regėti grybus – turtas, sveikata; žuvį – sėkmė; paukščius – gera žinia; vaisius, uogas valgyti – šaunios pažintys. Gerai, jei regėjote žvaigždes, ypač Paukščių Taką.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti – vienatvė, liūdesys; sagą pamesti – liga; netyčia sulyti – apsaugos praradimas; raktą pamesti ar sulaužyti – finansiniai nuostoliai, artimo žmogaus netektis; juoda, mėlyna.

Geras ženklas: dažnai nustebti; jei jums pokštą kas nors iškrėstų – sėkmė; jei paukštis į namus įskristų – laukia maloni staigmena; ryškios, šiltos spalvos.

Iš sekmadienio į pirmadienį reikšmingi tik ryškūs, aiškūs sapnai bei tie, kuriuose regėjote artimuosius. Suvokti derėtų tiesiogiai. Blogai buvo regėti mirusiuosius, ypač jei jie buvo geri su jumis, kvietė, valgydino – tai nuostoliai, nelaimės, ligos. Arkliai, pasagos – sėkmė, apsauga.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė – nesėkmės, katastrofos.

Geras ženklas: netyčia sulyti ar apsilieti vandeniu – sėkmė; jei ant jūsų nukristų paukščio plunksna – gera žinia, susitaikymas su senu draugu.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas įvairiems reikalams tvarkyti, kelionėms; palankios spalvos – raudina, balta, alyvinė, vengtini gelsvi, žalsvi tonai.

Avinas (03 21–04 20). Šaunios dienos, kai bendravimas padeda atgauti jėgas, optimizmą. Tik nieko griežtai neplanuokite (galimi netikėtumai) ir darykite tai, ko išties norisi, – neribokite savęs. Beje, gyvenimas jums rengia smagių staigmenų, ir jos nudžiugins būtent tuomet, kai nelauksite, nesitikėsite. Pirmadienis netinkamas jokiems reikalams, jokiems atsakingiems darbams. Tiesiog ilsėkitės, džiaukitės jus supančia palaima.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienis nors ir įtemptas po Mėnulio užtemimo, bet visai neblogas dalykiniams susitikimams – jei gausite pasiūlymą, verta priimti, tiesa, griežtai neįsipareigojant. Sekmadienio nuotaikos ne mažiau rimtos ir puikiai tinkamos susitikimams su jūsų karjerai, verslui svarbiais žmonėmis, tačiau menkai pritaikomos romantiškiems pasimatymams – būkite atidūs, kad nepamirštumėte poilsio bei gyvenimo džiaugsmų! Pirmadienis žada atsipalaidavimą – mažiau planuokite, laukia staigmenos.

Dvyniai (05 21–06 21). Puikios dienos kelionėms bei viešnagėms – jei liksite namie, tai bent pasikvieskite seniai matytų draugų. Šios dienos palankios ir aukštiems, įtakingiems asmenims priimti, kreiptis į juos su svarbiais prašymais. Savaitgalis žada ir pasisekimą meilės fronte – šeštadienio vakaras bei sekmadienis itin palankūs meilės pasimatymams. Šeštadienio romantiškos vakaro pažintys ypatingos – jos bus laimingos. Pirmadienis neblogas dalykiniams susitikimams, ypač dirbantiems kūrybinį darbą ar laisvai samdomiems specialistams.

Vėžys (06 22–07 22). Mėnulio užtemimas Vėžiams gana nemalonus reiškinys, pernelyg juos įtempiantis, verčiantis spręsti painius klausimus – tiek asmeninius, tiek dalykinius. Tad šis savaitgalis bus sudėtingas, o ypač šeštadienis iki vėlaus vakaro. Tačiau ne tiek aplinkybės klostysis ne jūsų naudai, kiek patys sau kenksite be reikalo nervindamiesi, skubėdami kur nereikia ar pasitikėdami kuo nereikia. Sekmadienis vis dėlto privers susitelkti ir racionaliau pamąstyti. Tačiau tik pirmadienį imsite emociškai atsigauti ir grįžti į įprastas vėžes.

Liūtas (07 23–08 22). Labiau pasikliaukite savo antrąja puse – ginčai, įtarinėjimai tik pakenks jūsų jausmams bei abipusiam supratimui. Tai dienos (sekmadienis itin), kai reikia būti dviese, kai reikia švęsti meilę. Šios dienos romantiškos pažintys laimingos, o gautais meilės prisipažinimais galite tikėti. Jei jums šį sekmadienį kas nors pasiūlys ranką ir širdį, galite būti tikri, kad tai ženklas iš viršaus. Beje, sekmadienį palankūs susitikimai su potencialiais sąjungininkais, partneriais darbe. Pirmadienis kiek neramus, nesugadinkite susinervinę to gėrio, kuris aplankė sekmadienį.

Mergelė (08 23 –09 22). Šeštadienį verta užsiimti dideliais darbais, tvarkymusi, remontais – bus palanku ir talkas organizuoti. Na, o sekmadienį pasistenkite gerai pailsėti, sustiprinti sveikatą. Beje, diena bus sėkminga ir dalykiniams susitikimams neoficialioje aplinkoje. Gautus veiklos pasiūlymus, ypač sekmadienį, galite vertinti pozityviai – jie bus naudingi. Pirmadienis itin romantiškas, geras romantiškiems pasimatymams bei pažintims (romantiškiems prisipažinimams, piršlyboms). Na, ir neblogas susitikti su darbo partneriais, įvairioms deryboms, susitarimams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienis geras kūrybiškai pertvarkyti savo aplinką. Šios užduoties imkitės kartu su vaikais, mylimu asmeniu. Sekmadienis – puiki diena džiaugsmingiems susitikimams, šventimams bei meilės pasimatymams. Gali prisiminti anksčiau jums simpatizavęs asmuo. Turite progą atnaujinti seną romaną, nors gali užsimegzti ir naujas ryšys – jūsų žavesys taps pergalingas meilės frontuose. Pirmadienis tinkamas tvarkymosi darbams, sveikatai tikrintis.

Skorpionas (10 24–11 22). Ramus, introvertiškas metas – jausitės gerai tik nedidelėje savųjų draugijoje. Kur nors toli vykti nepatartina, daugiau laiko leiskite savo namuose. Ypač šeštadienis bus tinkamas kviestis talkininkų susikaupusiems darbams drauge įveikti. Pirmadienis nuostabius – atsigausite. Tai pakilimo metas, kai pavyksta ir drąsiausi sumanymai, kai atsiveria visos durys, į kurias tik pažvelgsite.

Šaulys (11 23–12 21). Geros dienos atsipalaiduoti, smagiems susitikimams, šventimams. Tik šeštadienį būkite apdairesni bendraudami – lengvabūdiškai nežadėkite ir pernelyg nepasitikėkite kitų žodžiais, pasisaugokite vagių bei apgavikų. Sekmadienis bus ypatingas, ypač jei kur nors išvyksite (bent į svečius), – toli nuo namų galimas lemtingas susitikimas, kuris apvers jūsų gyvenimą aukštyn kojomis ir jus padarys išties laimingus. Pirmadienis netinkamas jokiems svarbiems susitikimams, skirkite jį saviems, šeimai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Esate persitempę, jums bus svarbu pailsėti nuo visą savaitę varginusių rūpesčių. Gal verta sugalvoti kokių naujų problemų, kad pamirštumėte ankstesnes? Beje, tai tinkamos dienos pasilepinti. Ypač sekmadienį bus gera proga paišlaidauti. Teikite tądien dovanas tiems, kuriuos mylite. Pirmadienis geras imtis skubių reikalų, nedidelėms kelionėms. Vis dėlto geriau tądien daugiau laiko praleisti namie.

Vandenis (01 20–02 18). Įdomios dienos, kai daug kas priklauso nuo jūsų pačių! Beje, jūsų optimizmas taps nusiraminimu, įkvėpimu artimiesiems, draugams. Ir pasiruoškite padidėjusiam dėmesiui jūsų asmeniui bei jūsų nuomonei – gali tekti patarinėti rimtais klausimais. Geriau tai daryti sekmadienį, kai pakaks aiškumo ir išradingumo sprendžiant bet kokias problemas. Sekmadienis, pirmadienis palankus ką nors vertingesnio įsigyti savo namams.

Žuvys (02 19–03 20). Pamirškite visus rūpesčius – kad ir kiek stengsitės, iki pirmadienio – grynojo atsipalaidavimo metas, kai asmeninės pastangos mažai efektyvios, nebent sulauksite talkininkų. Tad nepersistenkite. Beje, kai numosite ranka, viskas ims tvarkytis savaime. Ypač šeštadienį venkite daug bendrauti, taupykite laiką, jėgas bei pinigus. Sekmadienį gali išsipildyti sena, pamiršta svajonė. Pirmadienis – lengvos sėkmės metas, tiesa, labiau tinkamas romantiškiems pasimatymams, šventimams, nei atsakingiems reikalams tvarkyti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą