Tai pavargusio Liūto laikas

Tai pavargusio Liūto laikas – paskutinė šio ženklo diena, kai reikia nusiteikti ramybei, atsipalaidavimui. Idealu šiuo metu poilsiauti. Diena palanki ir veiklai – gali pavykti įveikti senas kliūtis, padaryti tai, kas anksčiau jokiomis pastangomis nebuvo įveikiama! Apskritai šiandien verta atsigręžti į praeitį – nemanykite, kad kas nors paseno, atgyveno: seni, pamiršti dalykai taps įkvėpimo šaltiniu. Daugiau laimėsite, jei užsiimsite atidėtais, nebaigtais darbais, jei grįšite prie senų, neišspręstų problemų, prisiminsite kadaise neįgyvendintas ar pamirštas idėjas, iš naujo apmąstysite praleistas progas ir savo ankstesnius tikslus. Tiesa, reikėtų vengti skubotų sprendimų, neapgalvotų pažadų – ne taip paprasta gali būti tai įvykdyti. Vis dėlto palanku tvirtinti sandorius ir kitokius svarbius ilgalaikius dokumentus, kuriems deramai pasirengta. Beje, iki 18 val. 40 min. derėtų imtis tų darbų, kuriuos galite iš karto užbaigti. Tai bus laikas, kai reikėtų vengti agresijos, atsargiau elgtis su aštriais įrankiais, peiliais. Vėliau geras laikas taikytis. Būkite atidesni kitų žmonių prašymams – pasistenkite padėti kuo galite. Diena nepalanki vykti į keliones, priimti dovanas, pirkti brangius daiktus. Negerai pyktis. Netinka badauti.

Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai regėti dinamiškus vaizdus. Kovos, ginklai – kova su savais ir svetimais trūkumais, blogiu. Jei sapne plaukus nusikirpsite – jums pavyks atsikratyti nereikalingų dalykų savo gyvenime. Bet kokia žaluma – apgaulė, liūdesys. Zuikiai, katės – išgyvenimai. Vanduo – nemalonus santykių aiškinimasis, apkalbos. Valgyti – išbandymai, liga. Būti nuogam, nuo savęs drabužius plėšti – katastrofa. Matyti savo atspindį veidrodyje – jėgų, optimizmo praradimas, įspėjimas, kad esate patekę į kieno nors blogą įtaką.

Blogas ženklas: jei suplyštų batas, kulniukas nulūžtų – apsaugos praradimas; išsitepti purvu – nuostoliai; paslysti, parkristi – nesėkmė tvarkant reikalus; jei rankose lūžtų darbo instrumentai (ypač dirbant namuose) – gresia išsiskyrimas su artimaisiais; jei jus užpultų šuo, katė – nesėkmė meilės srityje, sutuoktinio ar mylimo asmens neištikimybė.

Geras ženklas: netyčia išlieti pieną, rasti vaikišką žaisliuką – darna, skalsa namuose; rasti medinį daiktą – pagalba kylant karjeros laiptais.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas įvairiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – žydra, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Bus taip, kaip norėsite. Tai palankus metas šefui priminti jo seną pažadą, paprašyti to, apie ką seniai galvojote, aptarti tai, kam anksčiau pritrūko ryžto. Gera proga susitikti ir su aukštais, įtakingais žmonėmis, aplankyti senus draugus, kurie tapo žymūs, įtakingi, garsūs. Puiki proga palepinti artimuosius išskirtiniais pietumis, ypatinga vakariene. Ir nebūkite nepasiekiami – bent už komplimentus būkite dėkingi, pasidžiaukite jais.

Jautis (04 21–05 20). Senos svajonės ims įsikūnyti. Tinka tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniečiais ar įtakingais asmenimis. Palanku užbaigti įstrigusį reikalą. Tinka susitikti su svarbiais asmenimis, kad aptartumėte su veikla susijusius klausimus. Ir būtinai kur nors šiandien išvykite, kad susitiktumėte su asmeniu, kurį gerbiate, kuris pamokys, nuramins, paguos. Džiaukitės savimi, artimaisiais ir gyvenimu. Pasinaudokite puikia proga sustiprinti šeiminius ryšius.

Dvyniai (05 21–06 21). Dalykiniuose reikaluose nereikėtų pasikliauti sėkme: pasiruoškite netikėtumams, nemalonioms naujienoms, ir viskas susiklostys puikiai. Tinka tvarkyti keblius piniginius ir turto reikalus, spręsti skolų, mokesčių problemas. Tiesa, reikėtų atsargiau skolintis pinigus, nepatartina jų investuoti. Nepamirškite, kad nuo jūsų labai priklausys artimųjų ir draugų gera nuotaika, tad pasistenkite, kad artimieji dažniau matytų šypseną jūsų veide.

Vėžys (06 22–07 22). Palanki diena deryboms, susitarimams, dalyvauti visuomeniniuose renginiuose. Tai ir meilei sėkmingas metas – neabejokite šiandien jums pareikštų jausmų tikrumu, net jei žmogų matysite pirmą kartą gyvenime. Vertėtų daugiau laiko skirti savo porai, pavyks išspręsti ankstesnius nesklandumus – tai gera proga puoselėti santuokinius ryšius. Ginčytinais klausimais vertėtų nusileisti – ne laikas kovoti už savo poziciją.

Liūtas (07 23–08 22). Nebūkite smulkmeniški, labiau vadovaukitės nuojauta, o ne logika, tada daug spėsite nuveikti, gausite naudos iš šios dienos susitikimų ir susitarimų. Diena puiki atsiprašyti, taikytis su artimaisiais. Pasistenkite iki vakaro atlikti nebaigtus darbus, sutvarkyti skubius reikalus, jeigu nenorite, kad jie užsitęstų ilgam. Nepriimkite jokių svarbių sprendimų gerai visko neapsvarstę, nesivelkite į ginčus.

Mergelė (08 23–09 22). Malonių staigmenų metas – jus lydės sėkmė, jausitės mylimi ir visiems reikalingi. Gera diena pamiršti visus rūpesčius, problemas ir džiaugtis tais, kuriuos mylite. Šiandien užsimezgęs meilės ryšys bus ilgalaikis. Galimi netikėtumai iš seno bičiulio – pasirodys, kad jis jus myli. Būkite atidesni savo vaikams, atkreipkite dėmesį, su kuo jie bendrauja, ką žaidžia. Šiuo metu turite progą įgyti didesnį savo atžalos pasitikėjimą ir tapti geriausiu draugu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nors jausitės gana energingi ir savimi pasitikintys, nieko sunkaus nesiimkite – greičiau pavargsite ir vargu ar pasieksite norimą rezultatą. Kuo daugiau laiko namuose praleisite, tuo geriau jausitės. Neplanuokite kelionių, nebent į tėviškę. Pamirškite dalykinius rūpesčius, galvokite tik apie artimuosius. Būkite atidesni sutuoktiniui. Bendraudami su vyresniais asmenimis ir vadovybe nepraraskite diplomatiškumo bei tolerancijos.

Skorpionas (10 24–11 22). Taisosi tiek dalykiniai, tiek asmeniniai reikalai – tai gerojo pripažinimo ir pelnyto atlygio metas. Šios dienos susitikimai, pažintys naudingos. Puiki proga aptarti jūsų karjeros, verslo reikalus su žmonėmis, galinčiais turėti įtakos jūsų veiklos sėkmei. Vakarą praleisite puikiai, jei susitiksite su senais draugais ir išvyksite kartu papramogauti. Vakare galimos ir kitokios malonios staigmenos.

Šaulys (11 23–12 21). Stenkitės pasinaudoti atsitiktinėmis palankiomis aplinkybėmis, draugų pagalba. Griežtai neplanuokite darbų eigos – netikėtai viskas gali keistis. Daug neplanuokite ir ateičiai, griežtai neįsipareigokite, ypač dėl finansinių dalykų (ne laikas investuoti pinigus) – dabartinė situacija keisis jums nenumatyta linkme. Būkite dosnesni artimiesiems, ypač pasirūpinkite sutuoktiniu. Būkite atidesni maisto kokybei.

Ožiaragis (12 22–01 19). Esate kupini entuziazmo ir ryžto. Tvarkykite svarbius dalykinius reikalus. Tinkamas metas pasakyti „ne“ atsibodusiam asmeniui, atsisakyti nereikalingo reikalo ar pareigų. Dabar laikas, kai naudinga kai ką paaukoti ir iš savęs daugiau pareikalauti. Vakare surenkite sau ir artimiesiems šventę, sugalvokite linksmų pramogų. Šiandien turite gerą progą karščiau įžiebti meilės ugnį sutuoktinio širdyje.

Vandenis (01 20–02 18). Būsite kiek uždaresni, nepatiklesni, tačiau greitai nusiraminsite, jei imsitės mėgstamo darbo, pabendrausite su mylimu žmogumi ar geru draugu, nuoširdžiu kolega. Verta spręsti keblius santykius su bendradarbiais, viršininku. Ir jums tai pavyks, nes šalia jūsų aplinkiniai jausis saugiau ir ramiau. Neatsisakykite padėti patarimu ar veiksmu tiems, kurie į jus kreipsis. Patartina tikrintis sveikatą, atkreipti dėmesį į maisto kokybę.

Žuvys (02 19–03 20). Netikėtos sėkmės metas. Būkite drąsūs, tikėkite ateitimi. Šios dienos sumanymai puikūs – jie pasiteisins. Tiesa, rizikuoti šiandien galima tik tada, jei viskas gerai parengta, jei nėra pavojaus prarasti pinigus, turtą. Nebūkite vieni – lankykite draugus, kvieskite pas save į svečius. Nepamirškite, kad sutuoktinis gali būti geriausias jūsų draugas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą