Tai pati geriausia diena šią sudėtingą savaitę

Tai pati geriausia diena veiklai šią sudėtingą, painią, kupiną dviprasmiškų situacijų savaitę, kuriai didelę įtaką daro sausio 6-osios Saulės užtemimas. Užsiimkite šiandien konkrečiais, žemiškais reikalais, spręskite socialines, finansines problemas – galite rasti anksčiau nepastebėtų, neįvertintų rezervų. Verta tvarkyti ir sudėtingus profesinius reikalus. Tinka pradėti tik tuos naujus darbus, kuriems seniai ruošėtės, bet ne laikas avantiūroms. Galima tvirtinti ir gerai parengtus dokumentus, sandorius. Tinka atnaujinti seną veiklą. Palankios nedidelės komandiruotės.

Šis metas siejamas su ritualais, tvarkos atkūrimu, tad dirbkite sąžiningai, atsakingai atlikite savo pareigas. Bus svarbi atida, likite susitelkę, budrūs, kad ir kuo užsiimsite, mat greitai išryškės brokas, atsiskleis simuliavimas, taip pat ir ges, lūš tai, kas nepatikima. Beje, nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais.

Gerai pirkti vertingų daiktų, brangakmenių, teikti brangias dovanas. Būkite dosnūs, ypač šeimai, artimiesiems. Šiandien svarbu ramybė bei vienybė su artimaisiais. Palanki proga taikytis, atkurti nutrūkusius ryšius. Tuo galėtų pasinaudoti ir tie, kurie ketina atnaujinti romantiškus santykius. Jei šiandien užsimegztų romantiškas ryšys, didelė tikimybė, kad kadaise (anuose gyvenimuose) jau buvote su tuo asmeniu susieti meilės ryšiu.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški, jei buvo konkretūs, aiškūs, realūs. Jie pildysis tiesiogiai – taip, kaip matėte.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kristų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais.

Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį lydės finansinė sėkmė).

Žvilgsnis į priekį: penktadienis palankus kelionėms, susitikimams; palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Atsipalaiduokite – pasikliaukite likimu, ir viskas susiklostys taip, kaip jums reikia (net geriau nei tuomet, jei mėgintumėte specialiai ką nors daryti). Įsiklausykite į nuojautas, į jums pasakytus ar atsitiktinai nugirstus žodžius – galite suprasti kai ką labai svarbaus. Puiki diena konfidencialiems susitikimams, slaptiems meilės pasimatymams.

Jautis (04 21–05 20). Verta rizikuoti, mėginti laimę. Tai sėkminga diena, kai pavyksta įvykius pakreipti reikalinga linkme. Remkitės draugų patarimais, kreipkitės į juos pagalbos. Tinka spręsti finansines problemas, ypač jeigu yra nesutarimų šiuo klausimu veikloje. Vakarą skirkite mylimam žmogui.

Dvyniai (05 21–06 21). Labai svarbus metas, kai galite sulaukti aukštų įvertinimų, kai pavyks laimėti svarbių dalykų. Tinkama proga svarbiam pokalbiui tiek su būsimu darbdaviu, tiek su esamu vadovu, taip pat su įtakingais valdininkais, rėmėjais – siūlykite savo projektus, atkakliai siekite to, kas jums priklauso. Dabar tas laikas, kai galite įgyti naudingų sąjungininkų veiklai.

Vėžys (06 22–07 22). Gerai bendrauti su įtakingais asmenimis, užsieniečiais, taip pat su tais, kuriuos laikote savo mokytojais, gyvenimo vedliais, – ieškokite naujų perspektyvų, naujų galimybių. Šios dienos naujienos, užmegztos pažintys suteiks viltį, o gauti pasiūlymai bus naudingi. Gali užsimegzti tarnybinis romanas, ypač komandiruotės metu.

Liūtas (07 23–08 22). Lemtingų atsitiktinumų diena, jie naudingai pakeis net ir keblią situaciją, tad nenusiminkite, jei susidursite su tam tikrais nesklandumais – šiandien viskas baigsis gerai. Tinkamas metas skolintis pinigų arba priminti apie skolos grąžinimą senam draugui, giminaičiui. Palanku tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus. Būkite atidesni savo nuojautoms, kad ir kuo užsiimsite, nes tai padės išvengti tam tikrų nesklandumų.

Mergelė (08 23–09 22). Jūsų autoritetas bei populiarumas, taip pat partnerių galimybės lems šios dienos sėkmę. Verta užmegzti ryšius, kreiptis pagalbos į aukštus, įtakingus ar tiesiog sumanius asmenis. Palanku pasirašyti bendradarbiavimo susitarimus. Diena palanki ir romantiškiems santykiams puoselėti, taikytis su sutuoktiniu. Šiandien užmegztos meilės pažintys perspektyvios – nemaža tikimybė, kad susituoksite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Spręstinos dalykinės problemos – dabar aiškiai išvysite, kas negerai, ir rasite optimalią išeitį. Geras laikas ne tik reorganizuoti veiklą, koreguoti planus, bet ir sutvarkyti darbo vietą. Šios dienos susitikimai, pokalbiai gali naudingai pakeisti požiūrį į darbą, įkvėpti naujiems sumanymams. Itin palankūs dalykiniai susitikimai su užsieniečiais – gautus pasiūlymus verta priimti. Gera diena vykti į komandiruotes.

Skorpionas (10 24–11 22). Netikėtai vėl aplanko sėkmė – sugrįžta jėgos, pasitikėjimas savimi, apima entuziazmas. Būsite veiklūs, kūrybingi, tiesa, labiau susikaupkite, nesiblaškykite. Jei stinga įkvėpimo, tai, kas įprasta, pamėginkite pažinti, įvertinti iš naujo ir rasite daug įdomių, bet anksčiau nepastebėtų dalykų. Nebloga proga pamėginti ištaisyti bendravimo su vaikais klaidas, susitaikyti su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu.

Šaulys (11 23–12 21). Svarbiausi pokyčiai šiuo metu bus susiję su jūsų partneriais – viskas priklausys nuo to, kaip seksis ir ką nuspręs jūsų sutuoktinis (ar asmuo, su kuriuo siejate savo likimą), taip pat dalykiniai partneriai. Šios dienos sprendimai, susitarimai, pradėti darbai neduos greitų rezultatų, tačiau jais liksite patenkinti. Palanku ką nors vertinga nupirkti namams, nepamirškite ir apie dovaną sutuoktiniui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Palanku imtis atidėtų darbų, susitikti su žmonėmis, su kuriais vis neprisiruošiate pasikalbėti. Gerės santykiai su kolegomis, pavaldiniais. Palanki proga keistis dalykine informacija, pasitarimams, deryboms. Galima pasirašyti veiklos dokumentus, tiesa, jie turi būti gerai parengti, jus tenkinančiomis sąlygomis. Aiškinkitės nesklandumus šeimoje, nesusipratimus su mylimu žmogumi.

Vandenis (01 20–02 18). Siekite įtvirtinti turimus pasiekimus, labiau apsaugoti savo turtą. Tinkamas laikas pasirašyti darbo sutartį ar sandorį, jei jie nerizikingi, gerai parengti. Nepamirškite, kad dabartines klaidas nebus lengva atitaisyti, – tai fatališkas ir klaidinantis metas po Saulės užtemimo, be to, ir Juodasis Mėnulis gali trukdyti teisingai įvertinti dabartinę situaciją. Palanku ką nors nupirkti vaikams, teikti dovanas mylimam žmogui.

Žuvys (02 19–03 20). Jei nežinote, kaip pasielgti, apsispręsti, pasikalbėkite su vaikystės draugu – savaime atsiras reikalingas sprendimas. Tai gana palankus metas svarbiam pokalbiui su artimaisiais, mylimu asmeniu. Beje, nors ir galite gauti itin palankių pasiūlymų, susitarti dėl jums svarbių sąlygų, nebūkite tikri, kad taip ir nutiks, – jei yra galimybių, dar kartą aptarkite tai rytoj po 19 val. 20 min.


Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą