Gali tekti spręsti senas meilės problemas

Pirmadienis iš esmės palankus, geras įvairiems darbams, susikaupusiems reikalams tvarkyti. O štai ko nors iš esmės naujo pradėti nereikėtų. Ypač nereikėtų priimti svarbių finansinių sprendimų. Ne laikas pinigus investuoti, nepatartina ir skolinti, nebent norite padovanoti. Ir tai iš tiesų puiki diena labdarai. Jei teks tvarkyti finansinius reikalus, būtina atida – neskubėkite.

Moterims nepatartina planuoti didelio darbų krūvio – greičiau pavargsite. Tinka ieškoti senų klaidų.

Tai laikas, kai gali tekti spręsti senas meilės problemas. Galimi susitikimai su kažkada mylėtais žmonėmis, su kuriais santykiai nebuvo iki galo užbaigti.

Iš sekmadienio į pirmadienį reikšmingi tik ryškūs, aiškūs sapnai ir tie, kuriuose regėjote artimuosius. Suvokti derėtų tiesiogiai. Blogai buvo regėti mirusiuosius, ypač jei jie buvo geri su jumis, kvietė, valgydino – nuostoliai, nelaimės, ligos. Arkliai, pasagos – sėkmė, apsauga. Puiku, jei vaikščiojote žeme, smėliu.

Blogas ženklas: jei jus užpiltų šuo ar katė – nesėkmės, katastrofos.


Geras ženklas: netyčia sulyti ar apsilieti vandeniu – sėkmė, jei nukristų ant jūsų paukščio plunksna – gera žinia, susitaikymas su senu draugu.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus įvairiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – raudona, balta, alyvinė, vengtini gelsvi, žalsvi tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis tinkamas tvarkyti skolų, mokesčių reikalus, svarbu grąžinti skolas.

Jautis (04 21–05 20). Jus gali prislėgti ir finansinės problemos, artimųjų bėdos. Skirkite šias dienas savo artimiesiems, sutuoktiniui. Ir neatsakykite prašantiems. Jei ko nors neteksite (pamesite ar kas pasisavins jūsų daiktą, pinigus), nenusiminkite – tai buvo tik karminės skolos grąžinimas.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis tinkamas darbo reikalams tvarkyti, tikrintis sveikatą.


Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis palankus senoms problemoms – tiek darbo, tiek asmeninių santykių – spręsti. Pasistenkite ką nors gero nuveikti savo sutuoktiniui.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis netinkamas imtis sunkių, sudėtingų darbų. Gerai daugiau laiko praleisti namie. Būkite atidesni savo sveikatai. Patartina koreguoti mitybą.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį labiau pasirūpinkite namais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite taupesni, kita vertus, neatsakykite prašantiems. Ir ypač jei ko nors norės artimieji, nupirkite, padarykite. Daugiau dėmesio skirkite savo mamai.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis – jūsų metas, kai palengva viskas susidėlioja taip, kaip jums reikia. Šiomis dienomis pamesti ar pavogti daiktai, pinigai signalizuotų apie jūsų karmines skolas aplinkiniams.


Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis ramus, skirtas susitelkti į praeitį, nuveiktus darbus ir kai ką ištaisyti, perdaryti, užbaigti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jei užsimegztų nauja pažintis – tiek draugiška, tiek romantiška, tai tas asmuo – iš jūsų buvusių gyvenimų.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis gali priversti spręsti senas veiklos arba finansines problemas. Tai netinkamas laikas aptarinėti su šefu jūsų karjeros bei uždarbio perspektyvas.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis palankus susitikimams su jūsų veiklai svarbiais asmenimis. Tądien gauti pasiūlymai – tiek dalykiniai, tiek asmeniniai, romantiški – svarbūs ir perspektyvūs.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą