Dabar ryškės tamsiosios asmenybės pusės

Nelengvas metas – baigiasi Mėnulio mėnuo, tad trūksta jėgų, optimizmo, kartais savitvardos. Bendrauti, ko gero, nesinorės, ir tai gerai, nes dabar ryškės tamsiosios asmenybės pusės, kurios paprastai slepiamos, tad ir labiau neigiamai vieni kitus veiksime, vertinsime. Vykite įkyrius, smalsius asmenis, nutraukite ryšius su nereikalingais, jums žalingais žmonėmis. Verta apmąstyti savo praeitį, paieškoti trūkumų, klaidų, atsiprašyti tų, kuriuos nuskriaudėme, įžeidėme. Peržvelkite giliuosius sąžinės klodus, į kuriuos nemėgstate užklysti.

Naujų darbų pradėti netinka, nepalanku tvirtinti svarbių dokumentų, įvairių susitarimų, sandorių. Nepriimkite atsakingų sprendimų.

Šiandien derėtų baigti senus darbus, atsiprašyti, taikytis, užmiršti patirtas nesėkmes, skausmą, atleisti skriaudą. Beje, šiandien svarbu atsisakyti svaigalų – per alkoholį atsiskleis ne patys geriausi bruožai.

Vertėtų sudeginti jums nemalonius drabužius, daiktus, laiškus, sukauptą nemalonią patirtį (patartina užrašyti ant popierėlio ir jį sudeginti saulei leidžiantis arba vidurnaktį).

Išaugs nelaimingų atsitikimų, avarijų kelyje, darbe, namuose tikimybė. Labiau pasaugokite rankas. Didesnė apgaulių, melavimo, sukčiavimo, vagysčių tikimybė. Derėtų būti atsargesniems su vaistais bei cheminėmis medžiagomis, dujomis.


20 val. 13 min, Merkurijus nustos judėti tiesiai Žemės stebėtojo atžvilgiu, apsisuks ir pajudės atatupstas. Atbulas judės iki balandžio 28 d. Kai Merkurijus retrogradinis, lėtėja mąstymas, reakcija, greičiau atbunka pastabumas, silpnėja atmintis, bet stiprėja analitiniai sugebėjimai. Šiuo metu mažėja kontaktų, daugėja informacinės painiavos, klaidų rašant, skaičiuojant, tvarkant dokumentus. Nederėtų skubėti žadėti, įsipareigoti, pasirašyti. Dažniau pametami daiktai, dokumentai, padaugėja autoavarijų. Sunkesnis laikas žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Tinka dirbti su sena informacija, kartoti pamirštas žinias. Nepatartina imtis nieko nauja – efektyviausia grįžti prie senų dalykų.

Iš pirmadienio į antradienį sapnai susiję su namais, šeima, gimine, jūsų praeitimi. Galima buvo išvysti net ką nors iš kitų gyvenimų. Palanku buvo sapnuoti mirusius protėvius – apsauga, būti miške – dabartinis jūsų sprendimas teisingas, matyti žvaigždes – sėkmė, skalsa, žaliuojantys augalai, gėlės – laimė šeimoje, meilė. Blogai, jei gėrėte svaigalus, – apgaulės, buvote nuogi – apsaugos netekimas.

Blogas ženklas: jei nerastumėte vieno bato ar batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krintantis peilis įsmigtų.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – sėkmingai išspręsite painią situaciją, susižeisti iki kraujo – laukia nors skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis permainingas – daug neplanuokite, gali tekti užsiimti nenumatytais reikalais; palankios spalvos – tamsiai raudona, tamsiai ruda, vengtina – žydra.

Avinas (03 21–04 20). Iliuzijų metas – būkite atidūs, kad nepakenktumėte tiek sau, tiek tiems, kuriems esate autoritetas, kurie nuo jūsų priklauso psichologiškai, materialiai. Pasiruoškite tam, kad atsitiktinumas gali pakeisti planus. Atidžiau įsiklausykite į draugų nuojautas, užuominas. Ir nesiimkite nieko planuoti ateičiai.

Jautis (04 21–05 20). Nepasiduokite pagundai susipykti su savo viršininku, namuose su tėvais, sutuoktiniu. Jei kils noras pademonstruoti jėgą, galimybes ir nepriklausomybę, iš pradžių suskaičiuokite bent iki šimto (atbuline tvarka). Svarbaus klausimo sprendimą geriau atidėti bent kitos savaitės pradžiai.

Dvyniai (05 21–06 21). Kuklūs ir blaiviai save vertinantys asmenys šiandien nesutriks, bet būtinas atsargumas bendraujant, ką nors meistraujant rankomis, vairuojant automobilį, Beje, būkite apdairesni su užsieniečiais: gali suklaidinti žmogus ar žinia iš toli, tad neskubėkite apsidžiaugti ar išsigąsti. Vakare venkite kategoriškų pokalbių su artimaisiais.

Vėžys (06 22–07 22). Turite likti sąmoningi, kitaip įkliūsite į spąstus. Slėpkite paslaptis, saugokite reputaciją, dvasios ramybę, kaip ir sveikatą, turtą. Galimi nemalonumai dėl darbo broko, negrąžintos skolos. Didesnė konfliktų su kolegomis bei gamybinių traumų tikimybė. Antrą dienos pusę nuotaika pagerės, tačiau vykti į svečius (ar jų priimti) nepatartina.

Liūtas (07 23–08 22). Nepriimkite jokių atsakingų sprendimų, nes galite supainioti, kas yra kas: ne viskas, kas netikę, taisytina, šalintina, bus kenksminga, o kas priimtina – naudinga. Nesiaiškinkite santykių su sutuoktiniu dėl vaikų auklėjimo, dėl kieno nors neištikimybės (verčiau pasirūpinkite gera sutuoktino nuotaika). Itin sunkus vakaras.


Mergelė (08 23–09 22). Neskubinkite įvykių, nepraraskite kantrybės. Nesikarščiuokite dirbdami kasdienius darbus, atlikdami dalykines užduotis – gresia traumos, nesėkmės per neatidumą, saugumo nepaisymą. Gali gesti ir darbo technika, automobiliai. Dažniau nusileiskite sutuoktiniui – teisybės paieškos kvailiais pavers abu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepervertinkite savo galimybių, nepraraskite jums būdingo įžvalgumo bei atsargumo. Nereikėtų tikėti paskalomis apie mylimą žmogų ar sutuoktinį – galite susipykti, net išsiskirti be rimto pagrindo. Būkite atidesni, su kuo leidžia laiką jūsų vaikai, kaip naudojasi jiems skirtais pinigais. Šiandien gali pablogėti sveikata, itin atidūs būkite maisto kokybei.

Skorpionas (10 24–11 22). Pakaks jaudinimosi dėl vaikų, gali atsinaujinti ir neišspręstas konfliktas su mylimu asmeniu. Mėginkite su savo atžalomis bendrauti kaip su geriausiais, artimiausiais draugais – tai padės sprendžiant esamas problemas. Labiau pasirūpinkite tėvų sveikata.

Šaulys (11 23–12 21). Galite sužinoti dalykų, kurie nuo jūsų buvo slepiami. Vis dėlto turėkite griežtą nuomonę ir nekeiskite ankstesnių įsitikinimų bei planų dėl išgirstų naujienų: ne viskas teisybė, ką jums praneša aplinkiniai. Labiau pasisaugokite vagių, ypač viešajame transporte. Būkite apdairesni prie vairo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Galimi nuostoliai bei nusivylimai. Saugokite savo sveikatą bei turtą. Visiškai netinkamas metas pirkti brangių daiktų, pinigus skolinti ar priimti neteisėtas dovanas, jas patiems teikti. Nesiaiškinkite santykių su antrąja puse (ypač vakare), juolab negrasinkite santykių nutraukimu.

Vandenis (01 20–02 18). Jei jūsų norai per dideli, o pretenzijos neadekvačios, laukia nusivylimas. Nepraraskite saiko, nepervertinkite savo jėgų. Nieko naujo nesiimkite ir venkite konfliktų – siekite įveikti pasipiktinimą. Galimi rimti nesusipratimai su sutuoktiniu – ko gero, dėl to būsite kalti jūs.

Žuvys (02 19–03 20). Nepalanki diena, ypač tiems, kieno gimtadienis dar neatėjo ar yra šiandien: jokiu būdu jo nešvęskite, atidėkite puotą bent rytdienai. Svarbu taupyti jėgas bei laiką, atsirinkti tik tai, kas svarbiausia, nes viskam neužteks jėgų. Dažniau kreipkitės pagalbos į draugus. Didelė nelaimingų atsitikimų, avarijų kelyje ir buityje tikimybė.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą