Sėkmė gali būti ir iliuzinė

Slegiantis laikas. Netinka juokauti, pramogauti, nepalanku naujų darbų pradėti, svarbių teisinių reikalų tvarkyti. Neskubinkite įvykių: kai nurimsite, susikaupsite, suprasite svarbius dalykus, išvysite tai, kas jums svarbiausia, suprasite, ko iš tiesų jums reikia, o ko gyvenime jau per daug. Tai gana griežtos atrankos metas, kai tampa aišku, kas teikia jėgų, o kas sekina, kuris kelias tiesiausiai veda į tikslą, o kuris suka ratais, o gal net ir ne į tą pusę.

Diena bus palanki kolektyvinei veiklai, tad jei reikalus tvarkysite ne vieni, daug kas pavyks. Šiuo metu bus svarbi komanda, visuomenės palaikymas, pritarimas. Tie, kurie bus ne vieni, efektyviau spręs problemas, įveiks sunkiausius darbus. Daug ką lems šiandien ir įdirbis, tad daugiau paisykite vyresnių, labiau patyrusių asmenų nuomonės. Sėkmingiausias laikas susitikimams, pasikeitimui informacija, susitarimams tarp 8 val. 30 min. ir 10 val. 19 min., o štai tarp 15 val. 46 min. ir 17 val. 34 min. kaip tik netinkamas laikas svarbiems pokalbiams, vertingiems daiktams įsigyti.

Nors diena praeis gana naudingai, sėkmė gali būti ir iliuzinė. Būkite realistai, netikėkite itin gražiais pažadais, įkvepiančiais pasiūlymais, ypač jei bendrausite su įtakingais asmenimis ar užsieniečiais, taip pat jei esate kelyje, kitame krašte.

Beje, būsite gana nervingi, tad bendraudami pasistenkite likti supratingesni, tolerantiški svetimai nuomonei, įsitikinimams, pajusti kito nuotaikas. Nesivelkite į ginčus, rodykite pašnekovui daugiau pagarbos. Bus svarbu neprarasti realybės jausmo, kad trokštamų dalykų nepalaikytumėte tikrove.

Šiandien palanku tvoras tverti, tinka rinkti vardą, pavadinimą. Gali atsiskleisti paslaptys, susijusios su turtais, palikimais, tiek žemiškais, tiek dangiškais. Palanku pirkti akmenis – amuletus, talismanus.


Derėtų prisiminti mirusiuosius.

Didesnė vagysčių, apgaulių tikimybė, ypač kelyje, užsienyje.

Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis.

Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai sapne regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę – sėkmė, būti nuogam – sveikata; atidaryti duris – naujas jūsų gyvenimo etapas, būti savo senuose namuose – skolos sugrąžinimas. Maudytis – apkalbos, matyti vaisius, daržoves, juos valgyti – liūdesys, ašaros.

Blogas ženklas: jei į akis kas nors įkristų, bato kulniukas nulūžtų, kas nors žemėmis apibertų, purvu išsitepti, paukštis suklyktų virš galvos, jei šukos sulūžtų, namuose kanalizacija užsikimštų, langas, veidrodis sudužtų, apsiniaukęs dangus.


Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, virš galvos debesys išsiskirstytų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas seniems, įstrigusiems reikalams tvarkyti, svarbesnius reikalus planuokite rytą – nuo 10 val. 14 min. prasideda kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių; patartina nešioti ryškių spalvų drabužius, vengtina žalia.

Avinas (03 21–04 20). Būsite priversti spręsti seną konfliktą, ieškoti būdų grąžinti skolas, skubėti atlikti nebaigtų darbų. Itin svarbu siekti abipusio supratimo su partneriais, kolegomis bei šeimos nariais. Vien dėl išgirstų naujienų ar netikėtai paaiškėjusių dalykų neskubėkite ko nors keisti savo gyvenime. Vis dėlto ši diena palankesnė nei rytdiena, ir šiandien reikėtų suspėti sutvarkyti svarbesnius reikalus, kad jų netektų atidėti.

Jautis (04 21–05 20). Būkite atidūs ir tuo pat metu kritiški išgirstiems dalykams, labiau gilinkitės į reikalo esmę savarankiškai, aiškinkitės nežinomas aplinkybes, kad netaptumėte nežinojimo auka. Netvarkykite skubėdami piniginių, turto reikalų, pasiruoškite galimam vilkinimui, venkite ir finansinių įsipareigojimų. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis, nesiskolinkite didelių sumų – galite patirti vien nuostolių. Ne laikas ir aptarinėti su sutuoktiniu šeimos biudžetą.

Dvyniai (05 21–06 21). Kova už principus, nors baigsis jūsų naudai, atims daug jėgų, sustabdys reikalo esmę, sukiršins su aplinkiniais. Nesižavėkite avantiūromis, nerizikuokite garbe. Venkite ginčytis, ką nors įrodinėti (ypač sutuoktiniui). Beje, bus didesnė traumų dirbant, tvarkantis namuose, einant, važiuojant tikimybė – galite nesėkmingai nukristi, atsitrenkti ar sugadinti darbo instrumentą.


Vėžys (06 22–07 22). Tai gana apgaulinga diena: nieko rimto darbe nesiimkite, juolab nesiaiškinkite santykių su viršesniais kolegomis, šefu. Nepatartina investuoti pinigų, jei norite greitos naudos. Nepasiduokite įkalbinėjimams, nekreipkite dėmesio į apkalbas. Būkite nuoširdesni artimiesiems, atjauskite juos ir nesistenkite jų mokyti, ypač tiesioginiais nurodymais – sulauksite priešingų rezultatų. Leiskite svarbius sprendimus artimiesiems priimti patiems, savarankiškai.

Liūtas (07 23–08 22). Kas daug nori, mažai gauna. Būkite minimalistai ir sulėtinkite tempą: kuo labiau skubėsite, tuo labiau vėluosite, tad nesistenkite greitai nuvykti ar žaibiškai sutvarkyti reikalą. Savo žodžius irgi derėtų labiau apgalvoti – karštakošiškai nieko nežadėkite ir nepagalvoję nepasirašinėkite. Deja, gali atsikartoti sena problema – jūsų jau laukia tas pats grėblys.

Mergelė (08 23–09 22). Ne laikas kovoti dėl pažeistų dalykinių interesų, netinka ir griežtai ko nors reikalauti iš šefo, net jei jums tai priklauso, – atidėkite šį pokalbį. Gresia nesklandumai bendraujant su vyresnio amžiaus žmonėmis, partneriais – tiek darbe, tiek namie. Atidžiai paisykite taisyklių: maži netikslumai atliekant veiksmus šiandien lemtingi. Nebūkite išsiblaškę darbe – padarysite neleistinų klaidų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Avantiūros bei kitokie rizikingi veiksmai turi būti apgalvoti. Ne pats geriausias laikas susitikti su įtakingais asmenimis ar žmonėmis iš toli, bet, jei taip nutiktų, siekite aiškumo – galima apsigauti tariantis, įsipareigojant. Netikęs metas ir su kuo nors aiškintis santykius. Būkite atlaidesni mylimam žmogui – tai sustiprins abipusį supratimą. Vakaras palankus aplankyti giminaičius ar senus draugus – nustebinkite juos savo dėmesiu.

Skorpionas (10 24–11 22). Situacija gali pasirodyt blogesnė, nei yra iš tiesų. Būsite linkę dramatizuoti aplinkybes. Nurimkite – vilkinimai neišvengiami. Vargu ar pavyks ką nors išsiaiškinti, paaiškinti, nepavyks ir įtikinti savo ketinimų teisingumu. Nebendraukite su žmonėmis, kurie siekia gauti iš jūsų naudos. Beje, daugiau bendraukite – susitikimai su senais draugais bus naudingi: padės išvysti, suprasti tai, kam buvote akli, ir nusiraminti.


Šaulys (11 23–12 21). Nepervertinkite savo galimybių ir nedarykite nieko, jei tam nepritaria sutuoktinis, partneriai, kolektyvas. Nesiginčykite su jais – šiuo metu būsite linkę klysti, netipiškai vertinti situaciją. Beje, nesiveržkite į priekį neatsigręžę atgal – praeities klaidos gali sustabdyti. Aplinkybės trukdys susidoroti su senomis problemomis. Netikėtai galite paišlaidauti parduotuvėse – saiko jausmas bus užmigęs.

Ožiaragis (12 22–01 19). Galite nervintis dėl jums svarbaus reikalo. Ypač kankins nežinia, tačiau viskas šiuo metu susiklostys jums naudinga linkme. Galite užsiimti darbais, reikalaujančiais didelio išmanymo, atidumo, nuoseklumo, – tai pavyks. Tiesa, nepraleiskite progos pasikonsultuoti su žinovais, gerbkite kolegų nuomonę. Pasistenkite atlikti užvilkintus darbus, grąžinti skolas.

Vandenis (01 20–02 18). Nors aplinkybės verčia išvysti nemaloniąją gyvenimo pusę, tai padės suprasti svarbius dalykus. Seksis spręsti problemą, kilusią dėl sutuoktinio, ir pakreipti įvykius jums reikiama linkme. Galima netikėta draugiška pagalba. Tik neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu nesugadinkite gerų santykių su aplinkiniais. Netinkamas laikas rimtam pokalbiui su vaikais – jie mieliau atmes jūsų principus, nei juos priims.

Žuvys (02 19–03 20). Niekur neskubėkite, dėl nieko neišgyvenkite – šiuo metu reikia kiek atsiriboti nuo visko. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite duotus pažadus artimiesiems (ypač mamai), atlikite namuose seniai suplanuotus darbus, nepamirškite ir užbaigti to, ką seniai vilkinate. Beje, ir mokėkite pripažinti svetimą nuomonę, suvokti, kad ir jūs būnate neteisūs.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą