Nuotraukos autorius: 123rf

Nemaloni tiesa: ką bando nuslėpti kiekvienas Zodiako ženklas

Daug paslapčių slypi ne tik žvaigždėse, bet ir kiekviename iš mūsų. Zodiako ženklas gali ne tik apibūdinti žmogaus charakterį, bet ir atskleisti tai, ką jis bando nuslėpti nuo kitų, o kartais gal ir nuo savęs paties. Tačiau dabar galite sužinoti, ką nuo jūsų slepia artimieji ar bičiuliai.

Avinas

Nors šio ženklo atstovas atrodo drąsus, kartais gal ir šiurkštus, giliai viduje jis yra švelnus. Ir jis nuolat trokšta aplinkinių palankumo ir meilės – jei galėtų, būtų tarp žmonių visas 24 valandas per parą. Tačiau savo jausmų išrinktajam jis ilgai nesiryžta demonstruoti, kad niekas negalėtų žaisti su jo jausmais.

Jautis

Jaučio paslaptis ta, kad jam labai sunku kažkuo pasitikėti. Jis vis atsimena jį įskaudinusius įvykius ir tarpusavio santykiuose jaučiasi neužtikrintai. Ypač tai aktualu, kai kalbama apie meilės reikalus. Tik kai bus įsitikinęs, kad su pasirinktu žmogumi nori praleisti visą likusį gyvenimą, pradės juo visiškai pasitikėti.

Dvyniai

Net jei Dvyniai kažkuo pasitiki, jie stengiasi būti atsargūs. Šalia jų tik keli žmonės, kuriais jie pasikliauja. Tuo pat metu jų neapleidžia baimė, kad ir šie artimiausi žmonės gali jų silpnybes panaudoti prieš juos. Todėl jie daug mieliau slapukauja ir aplinkiniams sudaro paslaptingos, intriguojančios asmenybės įspūdį.

Vėžys 

Jis nenori, kad aplinkiniai suprastų, jog jis nuolat baiminasi, kad gali nutikti kažkas negero. Ypač jis bijo, kad artimiausi žmonės jį atstums. Vos išgirdęs griežtesnį mylimo žmogaus žodį, gali pagalvoti, jog gresia skyrybos, ir ilgai dėl to išgyventi. Visgi aplinkiniams jis stengiasi sudaryti santūraus ir situaciją valdančio žmogaus įspūdį.


Liūtas

Jis negali pakęsti, kad kažkas pasirodo geriau už jį, tarkim, kai viršininko pagyrimų sulaukė kolega, o ne jis. Jis nori, kad visuomet visi žavėtųsi tik juo ir tik jam skirtų dėmesį. Šio ženklo atstovė moteris gal ir neišsiduos, bet liks labai nepatenkinta, jei nepagirsite jos naujų basučių ar šukuosenos.

Mergelė

Mergelė labai daug galvoja. Iš šono gal ir nematyti, bet jos galvoje nuolat verda daugybė minčių. Neretai ji prisigalvoja neigiamų dalykų ar pradeda spręsti problemas, kurių realiame gyvenime nė nekils. Kartais Mergelei vertėtų pačiai sau priminti, kad ne viskas būna taip blogai, kaip jai atrodo, ir tiesiog plaukti pasroviui.

Svarstyklės

Baisiausias dalykas Svarstyklėms – vienatvė. Jos nori, kad jas nuolat suptų žmonės. Jos jiems apie tai nesako, bet nori, kad jie patys susiprastų. Juo labiau jos nenorėtų pripažinti, kad joms labai svarbu visuomet turėti mylimą žmogų. Kai su niekuo nepalaiko romantiškų santykių, jos jaučiasi nevisavertės.

Skorpionas

Jis linkęs laikytis saugaus atstumo nuo aplinkinių ir slėpti nuo jų savo emocijas. Jo jausmus iš veido sunku nuspėti. Jis pats taip pat nelinkęs pernelyg kištis į svetimus gyvenimus, mieliau viską stebi iš šono. Apie kitų žmonių gyvenimus jis žino daugiau negu jie – apie jo. Ir skorpioniškai įgelti aplinkiniams jis neskuba, jeigu tie jo neprovokuoja.

Šaulys

Jį smarkiai suerzina, kai viršininkas, mama, vyras ar dar kažkas bando jam nurodyti, kokias pareigas jis privalo atlikti. Net jeigu labai myli savo antrąją pusę, iš jos išgirdęs frazę „Šiandien tu būtinai turi paimti vaiką iš darželio“ Šaulys gali pradėti protestuoti. Geriau savo pageidavimus jam formuluoti ne kaip prievolę, o kaip pagalbos prašymą.

Ožiaragis

Šio ženklo atstovas liguistai bijo situacijų, kuriose gali atsiskleisti jo trūkumai. Jis – perfekcionistas ir nori, kad visi matytų tik jo privalumus. Tas faktas, kad kiekvienas mūsų turi trūkumų, jo visai nenuramina. Jeigu nenorite su juo sugadinti santykių, reikėtų jo nekritikuoti ar bent jau išsakyti kritiką kuo švelnesniais žodžiais.

Vandenis

Jis nenorėtų, kad žinotumėte, jog kai sakote kalbą darbovietės susirinkime ar pasakojate jam apie savo problemas, mintimis jis nuklysta visai kitur. Būti savo vidiniame pasaulyje jam neretai daug įdomiau, nei klausytis aplinkinių kalbų. Paprastai ir klausydamas jūsų viena ausimi jis geba laiku linktelėti galva ar užduoti tinkamą klausimą.

Žuvys

Šio ženklo atstovės nenori išsiduoti, bet neretai jos aplinkinių bijo. Joms baisu ir dėl to, kad galite jas sukritikuoti, ir dėl to, kad galite išduoti jų paslaptį, ir dėl to, kad pačios gali pasakyti kažką neprotingo. Kol jų „neprisipratinsite“, jos gali atrodyti mažakalbės ar net pasipūtusios, tačiau jos tokios tikrai nėra – jos tik nerimauja, kad jūsų santykiai nesusiklostys tinkamai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą