Šiandien aktyvus ir, deja, konfliktinis metas

Aktyvus ir, deja, konfliktinis metas, tad nesivadovaukite ambicijomis – noras visus aplenkti, būti geriausiems, šauniausiems pakenks. Kad ir kaip bus sunku susiturėti, ant nieko nepykite, nieko nebauskite ir venkite konfliktuoti su įtakingais asmenimis, užsienio partneriais, taip pat teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovais (ypač kelių policija).

Tai nelengva diena, kai išsenkame, nukenčiame, jei norime viską gauti čia ir dabar. Greito rezultato nebus – teks susitaikyti su netikėtomis kliūtimis, stabdžiais, pasipriešinimu, nenoru, protestu... Netinka nieko planuoti, imtis naujų dalykų – galite nemenkai suklysti ir užprogramuoti būsimus nuostolius. Nederėtų tvirtinti jokių atsakingų dokumentų, ypač partneriškų susitarimų. Nepalankūs kontaktai su užsieniečiais – tiek dalykiniai, tiek asmeniniai. Šiandien netiks spręsti atsakingų klausimų su įtakingais valdininkais. Tad neskubinkite įvykių, verčiau nusiteikite ramiam, nuosekliam darbui, atsisakykite maksimalistinių ketinimų bei agresijos (visomis prasmėmis). Savistaba, savikontrolė padės išvengti galimų nelaimių. Nesierzinkite susidūrę su reikalų vilkinimu – tai į naudą. Blogas laikas teisininkams, politikams, dvasininkams, keliautojams, taip pat kariškiams, asmenims, užimantiems aukštus vadovaujamus postus, dirbantiems su ginklais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, ugnimi, karštais daiktais (tarkime, valgio ruošimas virtuvėje gali pateikti ne vieną nemalonią staigmeną – sudegs, prisvils, nuplikys, o kur dar aštrūs peiliai...). Nepalanki diena kelionėms (ypač oro transportu) – didesnė nei paprastai avarijų, gaisrų, sprogimų, susidūrimų ir technikos gedimų tikimybė. Labiau tikėtini nelaimingi atsitikimai, konfliktai – galite nukentėti ir nuo agresyvių žmonių, ir nuo netvarkingos technikos. Labiau pažeidžiama galva, kojos. Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo matyti ugnį – pagalba, medžius – apsauga, globa, naujos pažintys, lietų – išsivalymas. Puiku skraidyti, regėti vaivorykštę, debesis. Blogai būti baltai apsirengus – gėda, nuostoliai.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kristų –visa tai susiję su materialiniais nuostoliais.

Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį truks finansinė sėkmė).

Žvilgsnis į priekį: penktadienis gana darbingas – galite imtis didelio darbų krūvio, tiks pradėti naujus darbus; palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Pirmoji dienos pusė iki 13 val. kiek palankesnė, netikėtai gali atsirasti palankių aplinkybių, tik mokėkite jomis pasinaudoti. Į pagalbą ateis ir draugai. Vėlesniam metui nieko svarbaus neatidėkite. Nepamirškite, kad neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu galite sugadinti gerus santykius su aplinkiniais. Griežtai neplanuokite darbų eigos – netikėtai viskas gali keistis. Dėl nieko nebūkite tikri – bloga naujiena gali netikėtai jums kuo nors pagelbėti, o gera žinia sutrikdyti planus.

Jautis (04 21–05 20). Įtemptas metas, bus svarbu nereaguoti į provokacijas, viską spręsti geruoju, taikiai (ypač su vadovybe, viršesniais asmenimis). Kita vertus, tai tinkamas laikas pasakyti „ne“ jums atsibodusiam asmeniui, atsisakyti nereikalingo reikalo ar pareigų. Tai laikas, kai naudinga ką nors paaukoti ir iš savęs daugiau pareikalauti. Na, o artimiesiems, mylimam žmogui, atvirkščiai, reikia skirti kuo daugiau dėmesio bei šilumos – nepamirškite, kad nuotaiką sugadinti bus lengva.

Dvyniai (05 21–06 21). Būkite saikingi, kuklūs, nebijokite laikinų pralaimėjimų, ieškokite kompromisų ir nesivelkite į konkurencinę kovą, kitaip jums svarbus reikalas gali nukentėti dėl per didelių užmojų. Šalia jūsų aplinkiniai jausis saugiau ir ramiau. Neatsisakykite padėti patarimu ar veiksmu tiems, kurie į jus kreipsis. Netikėtai užsimezgę ryšiai (tiek meilės, tiek draugiški) taip pat netikėtai iširs. Venkite ginčų tiek darbe, tiek svečiuose, taip pat kelionėse, ypač užsienyje su naujais pažįstamais, viršesniais, vyresniais asmenimis.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmoji dienos pusė iki 13 val. itin sudėtinga – galite jausti įtampą, nerimą, kurį nugalėti nebus paprasta, tad aplinkybes būsite linkę dramatizuoti. Nieko nedarykite įniršę ar kerštaudami, nes galite padaryti rimtų klaidų. Tuo metu bus didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų tikimybė. Imsite atsigauti po pietų, tad svarbesnius susitikimus planuokite po 13 val. Jei kas nors nepavyks, neišgyvenkite – drąsiai galite atidėti rytdienai, kai susitarti jums norimu klausimu bus paprasčiau.

Liūtas (07 23–08 22). Jei pamėginsite į situaciją pažvelgti iš priešingos pusės, netyčia galite rasti tiesą, išeitį. Stenkitės likti objektyvūs ir palankūs, pakantūs mylimam žmogui, sutuoktiniui. Daug ką lems partneriški, draugiški santykiai, tad mokėkite girdėti ir pritarti (ne tik svetimiems, bet ir saviems). Beje, neskubėkite nusivilti tais, kuriuos seniai pažįstate, ir žavėtis nauju pažįstamu. Nerizikuokite tvarkydami teisinius, piniginius, turto reikalus. Ne laikas aiškintis ir su sutuoktiniu dėl šeimos išlaidų.

Mergelė (08 23–09 22). Galite suprasti svarbių dalykų, išgirsti vertingos informacijos, naudingų patarimų. Ieškokite senų klaidų – dabar jos bus aiškiai matomos ir pasiduos taisymui. Ypač antrąją dienos pusę bus svarbu nepersidirbti, dažniau ilsėtis. Būkite atidūs ir atsargūs dirbdami, važiuodami automobiliu, pirkdami ar pramogaudami su draugais. Likite švelnūs ir atlaidūs artimiesiems, ypač sutuoktiniui. Labiau pasaugokite sveikatą. Daugiau dėmesio skirkite maisto kokybei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Iki 13 val. neblogas metas, tiesa, visai netinkamas avantiūroms ar kitokiems rizikingiems veiksmams. Ne laikas pamokslauti savo vaikams – dabar kaip žirniai į sieną. Būkite atlaidesni mylimam žmogui – tai sustiprins abipusį supratimą. Nors pirmoji dienos pusė jums palankesnė, dalykiniuose reikaluose nereikėtų pasikliauti sėkme. Būtina didesnė atida po pietų – išaugs klaidų, broko, traumų tikimybė. Patartina vengti nepažįstamų asmenų. Labiau pasaugokite sveikatą.

Skorpionas (10 24–11 22). Iki 13 val. pasyvus metas – niekur neskubėkite, mažiau jaudinkitės. Nesivelkite į šeimyninius barnius ir nespręskite sudėtingų problemų. Kelionėms irgi nepalankus metas. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite duotus pažadus artimiesiems, atlikite namuose seniai suplanuotus darbus, nepamirškite užbaigti to, ką ilgai vilkinote. Po pietų savijauta pagerės, reikalai irgi pakryps jūsų naudai. Beje, labiau pasaugokite vaikus, atidžiau stebėkite, su kuo jie bendrauja, ką žaidžia.

Šaulys (11 23–12 21). Nebus lengva bendrauti su tais, kurių nemėgstate, – galite neiškentę į akis išrėžti visą teisybę (nors giliai viduje labai norėsite būti santūrūs ir diplomatiški). Jei reikia susitikti su kokiu nors biurokratu ar pasikalbėti su šefu, jums nemaloniu giminaičiu, kreditoriumi ir išspręsti seną problemą, tam geriausias laikas tarp 11 ir 13 val. Beje, nereikia tikėti viskuo, ką išgirsite, – sąmoningai ar per kvailumą, neapdairumą jus gali suklaidinti tiek kolega, tiek draugas ar artimas žmogus. Nepriimkite jokių svarbių sprendimų, nesivelkite į ginčus, konfliktus, konkurencinę kovą antrą dienos pusę.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jūsų ramybę bei gerą nuotaiką gali sutrikdyti neplanuoti rūpesčiai, netikėti nuostoliai. Tad labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės visas aplinkybes, studijuokite subtilybes – jūsų nuomonė gali pasikeisti sužinojus naujas aplinkybes. Ne laikas skolinti, investuoti pinigus – vargu ar jie greitai sugrįš. Vertėtų bet kokias problemas atidėti kitai dienai. Ypač venkite ginčų su vyresniais, viršesniais žmonėmis. Pasisaugokite šefo nemalonės.

Vandenis (01 20–02 18). Būsite ganėtinai energingi ir savimi pasitikintys, tiesa, ne visada ten, kur reikia ir kada reikia... Gali tekti pakovoti už save, iš naujo įrodinėti savo privalumus, protą bei sugebėjimus. Vis dėlto neperlenkite lazdos – pergalė gali lemti dar daugiau rūpesčių, nei iki šiol turėjote. Venkite pažeisti įstatymus. Bendraudami nepraraskite diplomatiškumo, tolerancijos. Būkite atsargesni ir su aštriais instrumentais, darbo technika, degiaisiais, sprogiaisiais daiktais. Pavojinga rizikuoti kelyje.

Žuvys (02 19–03 20). Nepasiduokite liūdesiui – būsite linkę prisigalvoti kvailų nesąmonių. Nieko sunkaus ir nemalonaus nesiimkite, nieko naujo nepradėkite ir nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Kita vertus, dėl neapgalvoto žodžio galite netikėtai susipykti ir su geru draugu, tad šiandien geriau daugiau tylėti, o ypač vengti dalytis savo sumanymais. Niekam neleiskite kištis į savo reikalus – venkite neprivalomo bendravimo. Vertėtų pasisaugoti konkurentų pavydo, keršto – tiek dalykiniuose, tiek asmeniniuose reikaluose.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą