Ypač nepatartina skubėti kelyje – bus didesnė avarijų tikimybė

Nesiimkite ryte nieko svarbaus, nesivelkite į ginčus, nieko nevertinkite ir nedarykite paskubomis. Ypač nepatartina skubėti kelyje – bus didesnė avarijų tikimybė. Šis laikas įspėtų būti atsargesniems ką nors dirbant rankomis, atidžiau reikėtų tikrinti jus pasiekiančią informaciją. Labiau pasisaugokite vagių, sukčių, apgavikų ir patys būkite atidūs, kad ko nors nesupainiotumėte, nepamirštumėte, nepamestumėte.

Vėliau (nuo 10 val. 13 min.) šaunus laikas, kai galima imtis ko nors naujo, svarbaus, tiesa, kritiškai įvertinus savo ar kitų patirtį jums rūpimu klausimu. Kad ir kuo užsiimsite, bus svarbi ir kokybė. O suklysti labiau tikėtina sprendžiant piniginius ir turto klausimus (šiuo metu galima kiek pervertinti savo galimybes, verslo perspektyvas). Tad pasistenkite mažiau norėti, neskubėkite žadėti, prašyti, ypač pasirašinėti finansinių, turto dokumentų. Ir būkite atidūs, kad viskas finansiniu klausimu būtų sąžininga, teisėta – nebus sunku sudaryti iliuziją, kad viskas teisinga. Diena (po 10 val. 13 min.) palanki kelionėms, susitikimams su užsieniečiais, o meilės pasimatymams, flirtuoti nebus labai palanki iki pavakarės, tačiau po 16 val. 47 min. prasidės geras laikas pagal Mėnulio kalendorių reikšti savo jausmus, užmegzti romantiškas pažintis, skirti pasimatymą.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį susiję su jūsų finansine padėtimi bei sėkme karjeroje. Puiku, jei regėjote daug sapnų. Palanku buvo sapne lipti į kalną, vykti į kelionę, matyti monetas, tauriuosius metalus, brangakmenius. Tačiau jei regėjote banknotus, peles, žiurkes, plaukus kirpotės – saugokitės vagysčių, gresia ir kitokie nuostoliai.

Blogas ženklas: parkristi, einant už ko nors užkliūti, jei negalėtumėte batų raištelio atrišti, pamesti raktus, jei ant jūsų drabužis imtų svilti ar namuose kas nors savaime užsidegtų.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, krintančią žvaigždę (moterims iš kairės pusės, vyrams – iš dešinės).

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis geras sunkiems, nemaloniems darbams nudirbti; patartina nešioti tamsių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Daug ką lems jūsų profesionalumas bei korektiškumas. Pasistenkite ryte kuo geriau atlikti užduotis – brokas ar net menka klaida bus gera proga viršininkui, užsakovui sumažinti jums uždarbį, nebeduoti gerų užsakymų. Vis dėlto po 10 val. jau palankus metas, pasistengę galėsite įrodyti, kad esate geriausi savo srities specialistai. Tai užtarnautų gerų pokyčių metas, tinkamas spręsti finansines problemas, geras ir ryžtingam pokalbiui su šefu. Palanku pirkti vertingų, prestižinių daiktų savo namams.

Jautis (04 21–05 20). Nekreipkite dėmesio į galimus nesklandumus ryte. Po 10 val. pergalingas metas, tad drąsiai eikite pirmyn link užsibrėžto tikslo – niekam nepavyks jums sukliudyti. Plėskite savo galimybių bei įtakos ribas – pakaks jėgų ir sėkmės jūsų sumanymui įgyvendinti. Ši diena gera ir svarbiam pokalbiui su biurokratu, konkurentu ar giminaičiu, kaimynu. Jei siekiate jums patinkančio asmens dėmesio, palankumo, vakaras geras pelnyti simpatijas.

Dvyniai (05 21–06 21). Skirkite šią dieną darbams užbaigti, gydymuisi, poilsiui. Rytoj bus visai kitokia diena – pakaks ir ūpo, ir noro veikti. Itin apdairūs būkite ryte – iki 10 val. pavojingas laikas, kai galima nukentėti per išsiblaškymą. Šiandien pasinaudokite jums siūloma pagalba bei tarpininkavimu, o patys pasistenkite likti šešėlyje. Galimas netikėtas susižavėjimas, slaptas flirtas.

Vėžys (06 22–07 22). Kažkas gali prisiimti už jus atsakomybę ar atlikti sunkų, nemalonų darbą. Draugai, artimieji, sutuoktinis suskubs padėti, jei tik, aišku, jų neatstumsite, o ryte taip gali nutikti. Nors rytmetys ir sudėtingas, vėliau šviesus metas – nepraleiskite geros progos pakeisti aplinkinių, ypač partnerių, sutuoktinio, nuomonę apie save, pakoreguoti įsisenėjusius keblius santykius. Pakeiskite jums nepalankių įvykių inerciją!

Liūtas (07 23–08 22). Darbų, atsakomybės, rūpesčių dar labiau padaugės, tik neskubėkite ryte. Imkitės svarbių darbų po 10 val. Tai bus tinkamas laikas tvarkyti atsakingus reikalus. Sutelkite jėgas, aukokite laisvalaikį – svarbu vadovybei ir aplinkiniams įrodyti, kad esate pajėgūs su viskuo susidoroti. Jus vertins, pripažins. Viskas, kas šiandien įvyks, bus naudinga karjerai. Su svarbiu pageidavimu ar pasiūlymu į vadovybę derėtų kreiptis ne anksčiau nei 10 val. Gali pradėti megztis tarnybinis romanas.

Mergelė (08 23–09 22). Iki 10 val. sudėtingas laikas, kai nederėtų imtis nieko svarbaus, kai būtina atida kelyje ar ką nors dirbant rankomis, taip pat rašant, skaičiuojant. Vėliau palankus metas – suskubkite tvarkyti svarbius reikalus, ypač jei jie susiję su užsieniečiais, kelionėmis. Gautus veiklos, kelionių pasiūlymus priimkite, tik būkite apdairesni finansiniu klausimu – čia ne viskas gali būti skaidru. Vakaras tinkamas viešnagėms, palankus romantiškoms pažintims.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pats laikas apsidrausti nuo dalykų, kurių bijote. Beje, rytdiena bus kur kas malonesnė, tad itin sudėtingų problemų sprendimą atidėkite. Atidžiau vykdykite dienos užduotis – klaidos (ypač ryte iki 10 val.) brangiai kainuos, kaip ir neatsargumas kelyje – atidžiau vairuokite, nerizikuokite eidami per gatvę. Ir pasisaugokite vagių, sukčių. Bent jau ryte geriau nepirkti vertingų daiktų. Vėliau gerai tvarkyti mokesčių, draudimo, paskolų reikalus. Neblogai jausis ir įsimylėjėliai – vakaras geras romantiškam pasimatymui.

Skorpionas (10 24–11 22). Rytas iki 10 val. 13 min. nekoks. Vėliau viskas pasisuks palankesne linkme, bus verta labiau pasikliauti likimu, pasiduoti srautui, tuomet sulauksite netikėtos pagalbos, pajusite apsaugą, globą. Šiandien galite įgyti patikimų sąjungininkų, taip pat slaptų gerbėjų. Tai gera diena viešiems susitikimams, deryboms, įvairiems susitarimams. Vertėtų daugiau dėmesio skirti įspūdžiui, kurį palieka jūsų žodžiai, manieros. Vakarą skirkite savo porai. Tai bus ir gera proga atnaujinti nutrūkusį meilės ryšį.

Šaulys (11 23–12 21). Jūsų reikalai gali imti strigti dėl netikėtų finansinių sunkumų, ir tik kitą savaitę kas nors ims keistis į gera. Na, o kitokio pobūdžio kliuvinius pavyks pašalinti jau šiandien, po 10 val. Tai bus ir geras laikas sveikatai tikrinti. Pasistenkite šiandien net nuobodžiausiame, kukliausiame darbelyje įžvelgti gyvenimo džiaugsmą. Spręskite mažas, kvailas problemas – kad nusiramintumėte, būtina rasti išeitį iš smulkių, įprastų kliuvinių, nesklandumų. Tai puiki diena sutvarkyti savo kasdienes mintis bei jausmus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pernelyg kuklinatės, neįvertinate savo iškilumo ir įtakos aplinkiniams. Tai ypatinga diena, išryškinanti jūsų asmenybės žavesį, – pasinaudokite tuo ir imkite tvarkyti svarbius reikalus. Tai sėkmės metas, kai verta imtis reikšmingų reikalų ir spręsti sunkiai įveikiamas problemas tiek veikloje, tiek asmeniniame gyvenime. Tiesa, būkite atidūs, kad kam nors nesuteiktumėte tuščios vilties dėl jūsų jausmų. Vakarą verta praleisti su savo pora.

Vandenis (01 20–02 18). Ryte iki 10 val. nereikėtų tvarkyti atsakingų finansinių, verslo reikalų. Darbe irgi nesiimkite nieko rimto, naujo ar svarbaus. Geriau tai atidėti po 10 val., o jei kas nors nepavyks – ir rytdienai. Ir nesureikšminkite jums brangių asmenų dėmesio stygiaus – esate reikalingi, mylimi ir vertinami, tačiau dabar dažniau pastebėsite ne nuoširdų žavėjimąsi, o pastabas, priekaištus. Vakarą geriausia praleisti namuose su mylimu asmeniu.

Žuvys (02 19–03 20). Rytmetys gali būti nesmagus dėl nelemto atsitiktinumo, kieno nors žioplumo, kvailumo. Pasistenkite anksčiau išeiti į darbą, kad nereikėtų skubėti, nervintis – dėl Juodojo Mėnulio įtakos esate pažeidžiami. Svarbius susitikimus, pokalbius atidėkite po 10 val. Ryte būkite atsargesni kelyje. Vėliau tinkamas laikas įvairiems reikalams tvarkyti, bendrauti, rinkti informaciją, atnaujinti reikalingas pažintis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą