Dvilypis metas

Dvilypis metas, kai norisi džiaugtis, pasijusti nevaržomiems ir laisviems. Tačiau bus ne taip paprasta šiandien pamiršti rūpesčius – susikaupę reikalai slėgs, aplinkiniai (ypač už jus viršesni ar vyresni) bus reikliai nusiteikę. Vis dėlto pakilios pilnaties nuotaikos suteiks jėgų esamiems sunkumams įveikti, kilusioms problemoms išspręsti. Ir ši diena bus puikiai tinkama imtis sunkių, nemalonių darbų, kurių nemėgstate, vengiate, – juos atliksite nesunkiai, beveik nepavargsite. Mažiau planuokite, derinkitės prie situacijos. Bet kokiu atveju daugiau laimėsite veikdami ekspromtu! Palaimingą pilnaties energiją itin pajus kūrybinį darbą dirbantys asmenys – tai įkvėpimo metas. Šiandien naudinga imtis visko, kur svarbu fantazija, asmenybės žavesys. Reikėtų atsidėti meilei. Kitaip kalbant, viską daryti su meile arba dėl tų, kuriuos mylite. Ir tai dar labiau sustiprins jūsų saitus. Tvarkydami dalykinius reikalus (ypač piniginius, turto) būkite tikslūs, atidūs ir principingi, ypač atsargūs finansiniu klausimu – galite pervertinti savo galimybes, patikėti sukčiais ar tiesiog neatsakingais fantazuotojais. Atidžiau tikrinkite dokumentus. Ieškokite sąjungininkų. Vakare patartina vengti ginčų – pernelyg pastebėsite svetimus trūkumus, tačiau saviems būsite akli, tad santykių aiškinimasis gali baigtis pasikeitimu nelabai objektyviais ir nepelnytais įžeidimais. Vakare padidės įvairių nesusipratimų, taip pat apsinuodijimo tikimybė. Ne laikas švęsti, pramogauti. Derėtų vengti svaigalų. Labiau pasaugokite gerus santykius su mylimu asmeniu – neįtarinėkite, nepavyduliaukite. Turto, asmeninių daiktų apsauga irgi bus svarbi – saugokite rankines, pinigus, nepamirškite ir durų užrakinti, signalizacijos įjungti. Patartina nešioti akmenis talismanus bei amuletus. Beje, tai palankus metas įsigyti akmenis, skirtus apsaugai bei sėkmei.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį apgaulingi. Tiesa, jei be paliovos sapnavote košmarus, šiandien vertėtų vengti rizikos.

Blogas ženklas: iki kraujo susižeisti, jei kraujas iš nosies bėgtų ar dantenos kraujuotų, jei šukos sulūžtų.

Geras ženklas: rasti monetų, jei vardu gatvėje keliskart kas nors pašauktų, išgirsti varpelių skambėjimą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas įvairiems susitikimams, skubiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – gelsva, auksinė, alyvinė, vengtina žalia.

Avinas (03 21– 04 20). Pavyks greitai sutvarkyti įstrigusį reikalą. Nepraleiskite geros progos ir vis atidėliojamam pokalbiui su nemaloniu asmeniu. Iki pavakarės geras laikas ir malonesniems pašnekesiams, tarkime, su mylimu žmogumi. Tik venkite kamantinėjimo, įtarinėjimo, nedemonstruokite senų nuoskaudų, pamirškite nepasitenkinimą ir nesivelkite į ginčus. Kad ir su kuo šiandien bendrausite, būkite pagarbūs, nuoširdūs.

Jautis (04 21–05 20). Naudingų pasiūlymų bei susitarimų metas. Vis dėlto būkite atidūs ir pasitikrinkite, ar jūsų nemėginama papirkti gražiais pažadais, vertinga dovana. Nepersidirbkite – daugiau paaukokite meilei. Vakaras sudėtingas – esamus rūpesčius, ypač šeiminius, finansinius, būsite linkę dramatizuoti, nors galimos priverstinės išlaidos. Neužsispirkite bendraudami su antrąja puse. Būkite atidesni maisto kokybei.

Dvyniai (05 21–06 21). Džiaukitės savo jausmais, norais, laimėjimais. Tai pergalingas metas, kai reikia drąsiai tikėti savo laime! Būkite atidesni antrajai pusei – parodykite atsidavimą, šiltus jausmus. Šiandien reikalai pajudės geresne linkme, tačiau jei sieksite greito rezultato, galite kai ką sugadinti, ypač vakare (tai gana apgaulingas metas). Vakare nepatartina aiškintis meilės santykių, taip pat pirkti vertingų daiktų.

Vėžys (06 22–07 22). Tegu kiti kalba, o jūs mokėkite pasiklausyti. Tik neskubėkite pritarti ar žadėti, įsipareigoti – galite įkliūti. Beje, tai laikas, kai mezgasi slapti romanai arba slapti virsta oficialiais. Vakaras sudėtingas, pasistenkite atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo, nebetvarkykite jokių reikalų – jus bus lengviau suklaidinti, apgauti tiek jausmuose, tiek piniginiuose ir turto reikaluose. Svarbu anksčiau eiti ilsėtis.

Liūtas (07 23–08 22). Jūsų savijauta puiki, net jei nenorėsite to pripažinti. Tai puiki diena dirbantiems kūrybinį darbą arba laisvai samdomiems darbuotojams. Daug ką lems jūsų pačių veiklumas, mokėjimas bendrauti, sudominti aplinkinius savo reikalais ir net rūpesčiais. Kreipkitės pagalbos į įtakingą draugą. Tikėkite geromis permainomis ir venkite pyktis su tais, kurie jums gali padėti. Neklausykite paskalų apie mylimą žmogų – jūsų pasitikėjimas naudingai pakreips įvykių raidą.

Mergelė (08 23–09 22). Ne viskas sklandžiai klostysis: bus sunku susitelkti į reikalus, įvairūs kliuviniai vers keisti planus. Gali tekti įveikti sutuoktinio ar tėvų, taip pat šefo, dalykinių partnerių pasipriešinimą, skeptiškumą. Na, o jūsų reikalams bei karjerai kenks patiklumas, skubotumas. Būkite atlaidesni ir atidesni mylimam žmogui – mažiau norėkite gauti, stenkitės daugiau duoti. Gali paaiškėti, kas jums neabejingas tarp bendradarbių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nors pajusite, kad viskas klostosi geriau, ir užčiuopsite realius savo pastangų rezultatus, neperšokę duobės nesakykite „op“. Vis dėlto tai palankus laikas (bent jau iki pavakarės) – tinkama proga susitikimams su įtakingais asmenimis, nuo kurių priklauso jūsų karjera, – būsite suprasti, įvertinti, galbūt net ir naują įtakingą bičiulį įgysite.

Skorpionas (10 24–11 22). Įtampa nemenka, vertinimai dažnai neobjektyvūs, ir tik būdami su mylimu žmogumi atgausite reikiamą dvasios pusiausvyrą. Verta pasiguosti geram draugui reikalus ir keliones atidedant savaitgaliui ar kitai savaitei. Šiandien netiks rizikuoti pinigais. Ypač vakare venkite nereikalingo bendravimo, nesiaiškinkite santykių, apdairiau vairuokite automobilį ir pasisaugokite vagių, sukčių.

Šaulys (11 23–12 21). Žiūrėkite, kuo galima pasitikėti, o ko derėtų vengti. Šiandien sėkmė nemažai priklausys nuo jūsų sąjungininkų. Įsimylėjusiųjų dėmesiui: iki pavakarės tinkama proga prisipažinti mylint ir sužadėtuvėms. Vakaras sudėtingas – aklu užsispyrimu nieko nelaimėsite, veikiau susipyksite su tais, kurie jus palaiko, partneriais, antrąja puse. Tad neskubėkite reikšti nuomonės, pasistenkite suvokti kito poziciją.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nestigs gerbėjų, visaip demonstruojančių savo atsidavimą (galbūt ir romantišką). Gali įsižiebti tarnybinis romanas. Kitaip kalbant, viskas, kas šiandien nutiks, tik į gera. Laukiate gerų permainų veikloje? Jos realios, tiesa, jei šiuo metu būsite labiau diplomatiški ir apsukresni. Stenkitės būti lankstesni bendraudami, atsargesni įsipareigodami, atidžiau vykdykite jums duodamus vadovybės nurodymus.

Vandenis (01 20–02 18). Daug neplanuokite, paskutinę akimirką viskas gali pasikeisti. Vienintelis dalykas, kurį šiandien bus svarbu padaryti, tai nueiti į pasimatymą (bent jau paskambinti mylimam žmogui). Ir jei vadovausitės meilės įstatymu (kitus privalu atidėti), viskas susiklostys gerai! Galite išgirsti netikėtą meilės prisipažinimą ir net sau nelauktai įsipainioti į slaptą romaną (tikėtina, darbe). Vakaras apgaulingas – galite įsivelti į avantiūrą (tiek reikaluose, tiek meilėje).

Žuvys (02 19–03 20). Kantrybė pravers – jus gali išvesti iš pusiausvyros vaikų nepaklusnumas, giminaičių ar draugų nuomonė apie mylimą žmogų. Bus svarbu neparodyti savo reakcijos, taupyti jėgas bei laiką. Deja, rūpesčiai dėl namų ar tėvų gali priversti pakeisti veiklos planus. Darbe pasistenkite korektiškai elgtis su vyresniais ar viršesniais už save kolegomis ir venkite rodyti nepasitenkinimą vadovybe. Na, o reikalus tvarkydami būkite itin atidūs – galite pervertinti savo finansines galimybes.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą