Nuotraukos autorius: 123rf

Kelionių horoskopas 2020: kas keliaus be sustojimo, kam pavyks iškelti koją iš namų tik keletą kartų?

Yra sakoma, kad kas nekeliauja – tik egzistuoja. O juk atrasti laiko bent trumpoms išvykoms gali kiekvienas. „Naujų metų proga siūlome jums paskaityti žaismingą kelionių horoskopą, kuris pagaliau įkvėps įgyvendinti ir leistis į kelią link savo svajonių kelionės“, – džiaugiasi tarptautinių kelionių autobusu organizatoriaus „Eurolines“ vadovas Edmundas Pavlovas.

Avinas Šis Zodiako ženklas – nenuilstantis keliautojas, kurio energija niekuomet neišsenka. Dėl to jiems tinka ilgos kelonės autobusu. Išvykos iki Lvovo ar Kijevo, kurios trunka ne vieną valandą, tikrai neišgąsdins. Avinams nauji įspūdžiai ir patirtys yra tiesiog būtini, tad tikrai būtų pravartu prieš kelionę susirinkti kuo daugiau informacijos ir pasiruošti miestų šturmui. Žvaigždės šiais metais prognozuoja ne tik daug kelionių, bet taip pat rekomenduoja šį Zodiako ženklą kaip idealų kelionių partnerį – net, kai atrodys, jog jėgų nebėra, Avinas įkvėps jus keliauti toliau.

Jautis Tai itin žemiškas Zodiako ženklas, kuris dirba nenuilstant ir be atvangos, tad poilsis jam tiesiog būtinas. Dėl to itin svarbu šiemet išvykti ne tik ilgų atostogų, bet ir turėti kuo daugiau trumpų išvykų. Tam idealiai tinka tokios kryptys kaip Talinas ar Ryga. Be to, Jaučiams atostogos turėtų tapti ne tik įspūdžių kolekcionavimu, bet ir galimybe ar pirmuoju žingsniu keičiant gyvenimo būdą. Tad per atostogas būtų vertinga užsiimti sportu, išbandyti spa procedūras ir vėliau tai perkelti į kasdienybę.

Dvyniai Dvyniams kelionės – įaugusios kraujyje. Dvyniams tinka dviejų tipų kelionės – pažintinės, kurios būtų kupinos lankymosi muziejuose ar istoriniuose objektuose, ar – itin aktyvios fiziškai. Tai gali būti ir važiavimas dviračiu, ir žygis pėsčiomis įveikiant ne vieną kilometrą. Tačiau keliaujant su Dvyniu būtina žinoti, kad jis tikrai neatleis už sutrumpintą maršrutą. O kad išvengtumėte jo burbėjimo, įkalbėkite pasiimti kuo mažesnį lagaminą – išloš visi.

Vėžys Jautrausiam Zodiako ženklui geriausia keliauti per pilnatį, nes šis ženklas itin paveikus Mėnulio fazėms. Vėžiukams patinka gastronominės išvykos ir bent kartą per metus būtina nuvykti prie jūros. Jūra šiam Zodiako ženklui itin artima ne tik dėl romantiškosios prigimties, bet ir dėl to, kad būtent čia Vėžys pasisemia energijos visiems metams. Tam idealiai tiktų Gdanskas, kuriame laukia daugybė gastronominių atradimų – nuo lenkiškų pierogi iki sumanių vakarietiškos virtuvės improvizacijų, o šalia – ir galimybė kelioms dienoms pabėgti į spa prie jūros. Be to, svarbu paminėti, kad Vėžiai ir labai šeimyniški, tad išvyka be šeimos narių ar bent vieno pažįstamo žmogaus – nelabai įmanoma.

Liūtas Dėmesio, dėmesio, dėmesio – štai, ko reikia lepiesiems Liūtukams! Šio Zodiako ženklo prieš plauką geriau neglostyti. Jei nepritarsite Liūto kelionės planui, greičiausiai jis leisis į ją vienas, norėdamas įrodyti savo pranašumą ir teisumą. Taip pat Liūtui labai svarbu būti apsuptam artimųjų meilės, tad jis gali leistis į kompromisus ir, pavyzdžiui, vykti į kokį safarį. „Iš artimesnių krypčių, jam tikrai patiktų atsinaujinęs ir lengvai su e. viza pasiekiamas Kaliningradas“, – šios krypties privalumą atskleidžia tarptautinių kelionių autobusu organizatoriaus „Eurolines“ vadovas E. Pavlovas. Ir dar vienas labai svarbus patarimas Liūtams – besikraunant lagaminą vertėtų pirmiausia pagalvoti apie drabužių praktiškumą, o ne apie tai, kurie iš jų paliktų įspūdį.

Mergelė Mergelės yra planavimo karalienės! Dėl savo pedantiškumo ir racionalumo Mergelės linkusios suplanuoti kiekvieną kelionės žingsnį (jei tik tai įmanoma). Visgi šiam Zodiako ženklui geriausia vykti į ilgą kelionę, nes trumpos išvykos metu jis tikrai neatsipalaiduos. Neretai Mergelės renkasi atostogas namuose, bet tai jų didžiausia klaida, nes darbštusis Zodiako ženklas negali be veiklos, tad tokios atostogos gali pavirsti į darbo stovyklą. Šiemet Mergelėms, kurios nenori vykti į tolimąjį užsienį, žvaigždės rekomenduoja bent jau leisti sau atsipalaiduoti sveikatingumo centre.

Svarstyklės Svarstyklės dievina aktyvias keliones. Tik pirmiausia reikia priimti svarbiausią sprendimą – kur vykti, o tai Svarstyklėms gan nelengva. Visgi šiam Zodiakui ženklui itin tinka aktyvios savaitgalio išvykos, kurių metu jis gali pasisemti ir gauti daugybę informacijos vienu ypu. Įvairūs renginiai, muziejai, vietos, kuriose Svarstyklėms būtų sudarytos sąlygos be atvangos bendrauti – idealios kelionės receptas.

Skorpionas Šis Zodiako ženklas geriausiai žino, kaip atostogauti reikia iš tikrujų. Tad greičiausiai nei jis bus pasiekiamas telefonu, nei žinosite, kur jis išvyko. Ir nereikia priimti to asmeniškai – tai būtinybė Skorpionui. Jis bus idealus kelionės palydovas, nes dažniausiai domisi ne viena gyvenimo sritimi. Bet ar jis norės su jumis bendrauti – jau kitas klausimas, nes jei, kas šiam Zodiako ženklui nepatinka, jis parodo iškart. Na, o svarbiausias patarimas Skorpionui renkantis šių metų ilgesnes ar trumpesnes išvykas – klausytis savo intuicijos. Šaulys Tebūnie linksmybės! Šiam veržliam Zodiako ženklui būtinos pramogos ir dinamika. Net kelionių metu jis nemėgsta užsibūti vienoje vietoje. „Šauliams siūloma išbandyti Baltijos kaimynų turą – keliones „Eurolines“ maršrutu Vilnius – Ryga – Talinas, kuriuo autobusai kursuoja po kelis kartus per dieną ir tokiu būdu pamatyti kuo daugiau“, – dalijasi kelionių ekspertas Edmundas Pavlovas.

Šauliai labai lengvai prisitaiko naujose vietovėse, tad jų nevargina ilgos išvykos. Jos tiesiog būtinos Šauliams, nes tokių kelionių metu jie gali patenkinti savo neišsenkantį naujų įspūdžių poreikį.

Ožiaragis Šiam Zodiako ženklui būdingas asketiškumas ir uždarumas, tad vienas iš idealiausių atostogų variantų tampa išvykos į kalnus. Geriausia keliauti mažose grupėse, kuriose gali būti savimi. Didesnėse kompanijose Ožiaragis dažniausiai iki galo neatsiskleidžia, nes nejaučia komforto, tad kai kuriems gali atrodyti net nedraugiškas. Šiais metais verta išvykti ir ilgajam savaitgaliui, kad ir iki kaimyninės romantiškosios Varšuvos, kas tikrai bus priimtina Ožiaragiams.

Vandenis Vandeniai gyvenime vertina išskirtinumą, tad šį poreikį nori patenkinti ir kelionėse. Tad nebijokite ir, jei jūsų kelionės bendrakeleivis Vandenis, leiskite kelionę planuoti jam. Jis atras neįprastas ir unikalias vietas, apie kurias anksčiau net negirdėjote. Šis Zodiako ženklas nevengia keliauti ir vienas, nes pasižymi išskirtiniu komunikabilumu. Viena svarbiausių sąlygų šiųmetinei Vandenių nepamirštamai kelionei – gyvenimo sąlygos, tad vertėtų išsamiai išanalizuoti teikiamus pasiūlymus ir negriebti pirmo pasitaikiusio varianto.

Žuvys Tai – sentimentalusis Zodiako ženklas, kuris keliauja kiekvieną dieną tiesiog svajodamas ir fantazuodamas. To privalumas, kad ir kur benuvyksite su Žuvytėmis, jos visur įžvelgs grožį, kurį tikėtina, pradėsite pastebėti ir jūs. Kelionės į tolimus kraštus Žuvis vargina, nes jos lengvai pasiklysta ir perpildo savo įspūdžių taurę, tad šiemet vertėtų kuo daugiau vykti į trumpesnes keliones, pavyzdžiui, į Taliną, kad jau kiti metai taptų pasaulio užkariavimo metais.

 

Komentarai

  • chayan sharma
    prieš 19 minučių
    Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau gyvenime, mano vardas yra chayan sharma, aš niekada negalvojau, kad vėl šypsosi, mano vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko ir aš buvau beviltiškas Parvežti jį namo maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol „Facebook“ nepateko į moterį, vadinamą Milleriu, kuri papasakojo apie burtininkų ratą, vadinamą Dr.Wealthy, ji man davė savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį ir aš susisiekiau jis ir patikino mane, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane, jaučiuosi laimingas jau tada, kai turėjau tai iš jo. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo pradėdamas maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, taigi aš vis dar stebiuosi iki šiol apie šį stebuklą, nes tai yra per daug realu, kad būtų tikras, aš žinau, kad tiek daug moterų susiduria su ta pačia mano problema, bet šiandien jums sakau, kad yra jos sprendimas. visiems, kuriems čia reikia jo pagalbos tai el. pašto adresas; (wealthylovespell@gmail.com) arba „Whatsapp jam“ telefonu +2348105150446
  • Sandra
    prieš 4 minučių
    Noriu neribotai padėkoti šiam puikiam vyrui, vardu Dr ODION, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar vėl kupinas meilės, mano vyras paliko mane pas kitą moterį vien todėl, kad turėjome nedidelį nesusipratimą. jis paliko mane ir pažadėjo, kad daugiau niekada nebegrįš. Aš verkiau visą dieną ieškodamas sprendimo, kuris padėtų man jį sugrąžinti. Tada aš pamačiau ROSE GOMEZ parodymų dalijimąsi internete. Aš jam atsiųstu el. laišką ir papasakosiu savo problemas, kurias turiu su savo vyru, ir jis pažada grąžinti jį namo per 2 dienas. iš tiesų jis yra nuostabus, jis padeda man susigrąžinti savo vyrą per 2 dienas, kurias jis pažada, o mano vyras grįš pas mane ir pažadės mane mylėti amžinai ir maldaus manęs dėl skausmo, kurį jis man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas dr. ODION ir nesustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, kokia esate teisinga. Ir aš noriu visiems pasakyti šioje svetainėje, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR ODION už visa tai, ką jis padarė dėl manęs. Mano vyras grįžta su meile, rūpestingas, teisingas ir pažada mylėti mane amžinai. pažadą, kad visi, kuriuos pažįstu, niekada neturės santykių problemų, susisiekite su juo elektroniniu paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921.
  • Rosemary
    prieš 24 minučių
    Aš susigrąžinau savo buvusį vaikiną, pasitelkdamas į gydytoją Fayosa geriausius rašytojus internete, ir aš labai rekomenduoju gydytoją Fayosa visiems, turintiems dvasinių problemų ar turinčių problemų jo ar jos santykiuose, noriu paliudyti, kaip aš susigrąžinau savo berniukas po to, kai jis su manimi išsiskyrė, mes buvome kartu 2 metus, neseniai sužinojau, kad mano draugas turėjo reikalų su kita mergina, kai aš su juo susidūriau, tai sukėlė kivirčus ir jis pagaliau išsiskyrė su manimi, aš išbandžiau visus galėjo jį susigrąžinti, bet viskas be reikalo, kol santykių forume pamačiau įrašą apie burtų keruotoją, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilę per Meilės rašybą, iš pradžių tuo suabejojau, bet nusprendžiau pamėginti, kai aš susisiekęs su šiuo rašybos ratuku, jis man papasakojo, ką daryti, ir aš padariau tai. Tada jis padarė meilės meilės rašybą ir džiaugėsi galėdamas pasakyti po 28 valandų, mano vaikinas tikrai man paskambino ir pasakė, kad manęs labai pasiilgo, taip nuostabu !! Taigi jis tą pačią dieną grįžo su didele meile ir džiaugsmu ir atsiprašė už savo klaidą ir už mane sukėlusį skausmą. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei tokie, kokie buvo anksčiau, Ačiū Dr Fayosa jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalyti savo istorija internete, kad dr Fayosa tikras ir galingas burtininkas, kuris visada melsiuosi ilgai gyventi, kad padėtų savo vaikams ištikus bėdai, jei esate čia ir jums reikia jūsų buvęs atgal arba jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašybos rašytoju, štai jo kontaktas: el. paštas (Fayosasolusionhome@gmail.com) arba tiesiogiai svetainėje „whats-app“ 2348151918774
  • Sonia
    prieš 47 minučių
    Ar tau skauda širdį? Nepyk, leiskite daktarui Sunny padėti susigrąžinti buvusį žmogų. „Esu ištekėjusi 5 metus, auginu 2 vaikus ir laimingai gyvenu su šeima, kol su manimi ir mano vyru pradės darytis negražu, o tai beveik kiekvieną kartą priveda prie ginčų… kai mano vyras paprašė skyrybos... Dariau viską, kad persigalvočiau ir likčiau su manimi, nes mylėjau jį visa širdimi ir nenorėjau prarasti vyro, bet viskas nepavyko... Jis išėjo iš namų ir toliau pildė prašymą. skyrybos... Prašiau ir bandžiau viską, bet nieko nepavyko. Proveržis įvyko, kai kažkas mane supažindino su šiuo puikiu ratuku, vardu Dr Sunny, kuris pagaliau man padėjo... Niekada nebuvau tokių dalykų gerbėjas, bet tiesiog nusprendžiau pabandyk, nes buvau beviltiška ir neturėjau kito pasirinkimo... Jis paliepė burtus ir viskas klostėsi labai gerai, kaip jis žadėjo, o mano vyras persigalvojo ir grįš namo, pasiliks su manimi ir jų fantastėmis. Ir pažadėk, kad daugiau niekada manęs neįskaudins. gyvenk taip laimingai, padedamas daktaro Sunny. Daugiau informacijos apie tai, kaip c Susisiekite su daktaru Sunny, susisiekite:
    drsunnydsolution1@gmail.com arba WhatsApp telefonu +2348082943805
  • Florence Hooper
    prieš 39 minučių
    PRIVALOMA PERSKAITYTI DĖKINIMO ĮRAŠAS.
    Mano vardas Florence Hooper, esu gero daktaro Ogundele darbo ir sąžiningumo liudininkas. Jei jums reikia pagalbos susigrąžinti savo meilužį, atkurti nutrūkusius santykius? Susisiekite su gydytoju Ogundele. Šis žmogus yra sąžiningas ir galingas. Jo „WhatsApp“ pokalbis, „Viber“ pokalbis arba telegrama: +27638836445. Galite jam padėkoti ir už mane, šis vyras atnešė ramybę mano santuokoje ir jo burtai nekenksmingi.

Parašykite komentarą