Nuotraukos autorius: 123rf

Trečiadienis tinkamas įvairiems dalykiniams reikalams tvarkyti

Trečiadienis aktyvus, tinkamas įvairiems dalykiniams reikalams tvarkyti, naujų darbų pradžiai. Itin svarbus laikas prasidės po 15 val., jis geras svarbiems susitikimams bei susitarimams, ilgalaikiams, lemtingiems sprendimams priimti, reikšmingiems įsipareigojimams. Tiesa, jie bus sėkmingesni ir perspektyvūs, jei tai jūsų asmeninis sprendimas ir eisite pasirinktu keliu iki galo. Kolektyviniai sprendimai nepalankūs. Beje, trečiadienį netiks ne tik patiems nuobodžiauti, liūdėti, bet ir kitiems nuotaiką gadinti.

Iš antradienio į trečiadienį geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, jūs neturite rimtų problemų. Gerai regėti tik ryškią šviesą, veidrodį, vaivorykštę. Tačiau dažniausiai šios nakties sapnai apgaulingi.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus teisiniams, kelionių reikalams, tiesa, netinkamas sandoriams, pinigams investuoti; palankios spalvos – gelsva, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Svarbesnius dalykinius klausimus geriau spręsti trečiadienį, o reikšmingiems dalykiniams pokalbiams (ypač su vadovybe) bei susitarimams verta skirti antrą dienos pusę, po 15 val. Gautus darbo, taip pat kelionių pasiūlymus priimkite.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis išskirtinai puikus svarbiems veiklos klausimams spręsti. Pasiteisins apgalvotos avantiūros, ypač po 15 val. Tai bus ir gera proga svarbiam pokalbiui su žmogumi, nuo kurio priklauso jūsų ateitis, pripažinimas, pinigai.

Dvyniai (05 21–06 21). Reikalai, kuriuos dabar tvarkote, neduos greitų vaisių, tačiau pasiekimai bus ilgalaikiai. Gerai priimti įtakingus žmones trečiadienio antrą pusę (ne anksčiau nei 15 val.) savo namuose. Itin svarbių darbo reikalų tvarkymą verta atidėti penktadieniui.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienio sėkmingiausias laikas bus arba iki 9 val. 30 min., arba nuo 15 val. iki pat vėlumos.

Liūtas (07 23–08 22). Tik trečiadienį (ypač po 15 val.) palanku spręsti finansines problemas ir tvarkyti svarbius verslo reikalus, pasirašyti sandorius. Šios dienos susitikimai, pokalbiai bei veiksmai naudingi, o įgyta patirtis bus vertinga ilgam.

Mergelė (08 23–09 22). Jumyse slepiasi įvairiausi gabumai, bet laiko stoka trukdo juos atrasti, pasitikėjimo stygius – tai įvertinti, panaudoti. Būkite atidesni savo vidiniam balsui bei aplinkinių patarimams, komplimentams – galite išvysti neatrastąją, išskirtinę savo asmenybės pusę.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis – nepaprastų pojūčių, romantiškų sutikimų bei subtilių pokalbių diena. Palanku tvarkyti konfidencialius reikalus, ypač susijusius su pinigais, verslu. Tiesa, ir tądien reikalingas poilsis, ramybė, kad galėtumėte pasvajoti, atsipalaiduoti – užsimiršus kils puikių idėjų, atsiras pilnatvės pojūtis.

Skorpionas (10 24–11 22). Daug džiaugsmo trečiadienį gali atnešti ne tik geros naujienos, vertingi pasiūlymai, susitikimas ar atsitiktinis pokalbis su draugu. Jums seksis viskas, kuo užsiimsite, gerai jausitės visur, kur atsidursite, patiks žmonės, su kuriais bendrausite. Tai metas, kai netikėtai gali pasikeisti ir jūsų jausmai – draugystė gali virsti meile.

Šaulys (11 23–12 21). Veiklos reikalams tvarkyti, karjeros problemoms spręsti idealus trečiadienis, ypač po 15 val. Aplinkiniai jums simpatizuos, reikš pagarbų dėmesį – mokėkite pasinaudoti palankiomis veiklai aplinkybėmis. Tai geras laikas rimtam pokalbiui su šefu, jūsų uždarbio perspektyvoms aptarti. Tai puikus laikas naujai darbo sutarčiai pasirašyti ar pinigams investuoti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis, ypač po 15 val., ypatingas, išskirtinai palankus atsakingiems susitikimams bei susitarimams, lemtingoms darbo sutartims pasirašyti. Nepraleiskite tokios išskirtinės progos. Diena tinkama kelionėms, susitikimams su užsieniečiais.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis palankus ieškoti papildomų uždarbio šaltinių. Tiks apgalvotai rizikuoti sprendžiant piniginius, turto reikalus (ypač po 15 val.). Galima ir netikėta dovana, nelaukta pagalba.

Žuvys (02 19–03 20). Priimkite trečiadienį po 15 val. gautus pasiūlymus bendradarbiauti. Tai puiki diena pasirodyti visuomenėje, priimti svečius.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą