Palmiros horoskopas penktadieniui, birželio 12 d.

Penktadienis – maloni išimtis šiuo kebliu metu tarp Mėnulio ir Saulės užtemimų, naudingiausia diena bus išpažįstantiems moteriško pasaulio vertybes – ramumą, taikumą, atjautą. Svarbus metas moterims – joms pakaks gerų progų, jų norai pildysis, gali ateiti ir netikėta pagalba ar iš dangaus nukristi dovanų (kartais tai bus ir tiesiogiai...). Ši puiki diena tarsi skirta užbėgti už akių problemoms, kurias dar žada Saulės užtemimas.

Penktadienis tinkamas svarbiems reikalams, ypač piniginiams ir turto, tvarkyti, svarbiems susitikimas bei susitarimams, atsakingiems dokumentams tvirtinti, finansiniams planams kurti, įvairioms investicijoms. Palanku teikti dovanas, patartina užsiimti labdara.

Diena žada sėkmę ir sprendžiant meilės problemas, tai tinkama proga atsiprašyti, taikytis.

Geras laikas įsigyti meno kūrinių, vertingų papuošalų (itin palanku – žiedų, apyrankių, puošnių laikrodžių) ar drabužių, taip pat pirkti meilės dovanas, talismanus ar tiesiog gražius ir mielus daiktus tiems, kurie jums brangūs.

Puiku, jei iš ketvirtadienio į penktadienį nieko nesapnavote, beveik visi sapnai įspėja apie nelaimes, ligas, netektis. Gerai tik praustis, švarų vandenį regėti – tai išsivalymas, pasveikimas.

Blogas ženklas: nuskinti gėlę, jei namuose gėlė nuvystų, pasisavinti pamestą daiktą, atsakyti prašantiesiems, ką nors įskaudinti, sugrįžti išėjus.

Geras ženklas: ką nors pamesti (išvengsite gresiančių nemalonumų), gauti gėlę dovanų, jei namuose gėlė išsiskleistų, jei paukščio plunksna užkristų.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienį iki pavakarės gera proga vertingiems daiktams įsigyti, sekmadienis palankus bičiuliškiems susibūrimams.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį moterims reikėtų labiau pasikliauti savo norais, nuotaikomis, o vyrams – savo moterimis. Tinkamas laikas konfidencialiems finansiniams reikalams.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis nuteiks optimistiškai: tiek finansiniuose reikaluose, tiek meilėje galimi geri pokyčiai. Tai puiki proga nudžiuginti netikėta dovana artimuosius arba gerus draugus.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis geras atsakingam apsisprendimui karjeros klausimais. Palanku susitikti su darbdaviu (esamu ar būsimu). Tinka investuoti pinigus į veiklą. Gali megztis tarnybinis romanas.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį lydės pakili nuotaika, pagarbus aplinkinių dėmesys. Tai geras laikas susitikimams su įtakingais asmenimis, kad užsitikrintumėte paramą (ypač finansinę), su užsieniečiais.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis tinkamas tvarkyti piniginius, turto reikalus, imti kreditą veiklai ar būstui įsigyti, skolintis pinigų. Tikėtinas romantiškas nuotykis. Beje, senas draugiškas ryšys gali virsti meilės romanu.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį daug kas priklausys nuo jūsų ramybės ir pasitenkinimo jausmo – būkite laimingi ir jums lengvai pavyks suderinti savo poreikius bei planus su partneriais, antrąja puse.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį gerai aptarti darbo klausimus su esamu ar būsimu viršininku. Jei jaučiatės išnaudojami darbdavio, gerai išsakyti susikaupusį nepasitenkinimą. Palanku pasirašyti darbo sutartį.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį laukia džiugios permainos (ypač to gali tikėtis moterys). Pavyks sėkmingai išspręsti senas problemas, rasti reikalingų žmonių ir pinigų. Diena palanki romantiškiems pasimatymams.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį nesistenkite nertis iš kailio darbe, net jei gresia nemalonus pokalbis su šefu, verčiau užsiimkite savo artimųjų reikalais bei namais. Daugiau dėmesio skirkite sutuoktiniui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis reikšmingas, ypač moterims, jos bus tikros padėties šeimininkės. Tai geras laikas tiek spręsti su veikla, uždarbiu susijusius nesklandumus, tiek aiškintis meilės santykius. Vyrams seksis tik tiek, kiek to norės juos supančios moterys.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį miela dovanėlė vis dėlto padės susitaikyti. Tai bus geras laikas pasirašyti sandorį, pirkimo ar pardavimo susitarimą, ką nors vertingo įsigyti.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį nereikėtų nieko spręsti nepasitarus su šeimos nariais. Ypač svarbūs finansiniai pasiūlymai – geriau jų neatsisakyti. Vakaras palankus pasikviesti draugų, giminaičių į mažą šeimos vakarėlį. Galimos netikėtos romantiškos pažintys pas draugus, tad viešnagių neatsisakykite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą