Palmiros horoskopas šeštadieniui, birželio 13 d.

Savaitgalis palankus aktyviam poilsiui. Šeštadienį tinka imtis sunkių darbų, kuriems reikia entuziazmo, ištvermės. Gerai sportuoti gamtoje. Puiki diena ko nors mokytis, susitikti su bendraminčiais, keistis patirtimi.

Iki 16 val. 50 min. palankus metas įsigyti vertingų daiktų, ne tik materialių – gali pavykti gauti knygą, kurios seniai ieškojote, ir perskaityti jūsų gyvenimui lemtingą nuorodą ar rasti žiedą, apyrankę, kurie taps tikrais jūsų amuletais, talismanais.

Tai puikus laikas pirkti meno kūrinius, dovanas mylimiems žmonėms, tiesiog gražius daiktus, papuošalus, brangius kvepalus, kremus, taip pat telefonus, rankines, transporto priemones, tinkamas reprezentacijai, bet ne mėgautis greičiu – gresia avarijos.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai pranašiški, jei buvo tikroviški. Juos reikėtų suprasti tiesiogiai, gali pildytis per ilgą laiką.

Blogas ženklas: jei kišenė prakiurtų, ką nors pamesti, jei iš rankų kristų piniginė, rankinė – visa tai susiję su galimais nuostoliais, jei durys neatsirakintų – jūsų paslaptis gali paaiškėti, raktus pamesti – prarasti artimą žmogų, jei rytą kas nors ant galvos užkristų – diena prabėgs tuščiai, išėjus iš namų sutikti žmogų su tuščiais kibirais – artimiausiu laiku susidursite su kliūtimis, išbandymais; juoda, mėlyna, violetinė spalvos.

Geras ženklas: rasti žiedą, ypač su akmeniu, – įgysite naudingų veiklos partnerių, išėjus iš namų sutikti žmogų su pilnais kibirais ar nešuliais – skalsa namuose, taisosi darbo reikalai, netyčia išvysti laužą – įgyjate apsaugą, netikėtai gauti (arba rasti) pinigų – visą mėnesį sėkmė tvarkant reikalus, pelnas; balta, auksinė, purpurinė.

Avinas (03 21–04 20). Jausitės pakylėti. Tiesa, nederėtų užsiimti kuo sunkiu, varginančiu – atsiribokite nuo rūpesčių, juos atidėkite kitai savaitei. Šį laiką skirkite ramybei, meditacijai. Būkite gamtoje.

Jautis (04 21–05 20). Persilaužimo dienos, kai turite nebijoti ką nors pakeisti, su kai kuo atsisveikinti. Tiesa, tam palankesnis šeštadienis.

Dvyniai (05 21–06 21). Nebūkite griežti ir kategoriški šeštadienį – ugdykite lankstumą. Iki pavakarės puiki proga rimtam pokalbiui su tėvais ar su vaikais. Būkite dosnesni, ypač artimiesiems.

Vėžys (06 22–07 22). Jausitės puikiai, ypač šeštadienį. Savaitgalis bus palankus kelionėms, viešnagėms ar svečiams priimti.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį verta susirasti neužbaigtų darbų, susitikti su gerais mielais draugais, kad neliktų laiko gilintis į gyvenimo prasmę, – atiduokite pirmenybę praktikai, o ne teorijai.

Mergelė (08 23–09 22). Daug kas priklausys nuo jūsų pakantumo, nuo santykių su antrąja puse. Beje, šeštadienis iki pavakarės bus puikus kuo nors ypatingu nudžiuginti sutuoktinį, kad jis jaustųsi puikiai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį verta imtis atidėtų remonto ar tvarkymosi darbų namuose.

Skorpionas (10 24–11 22). Tai bus malonios dienos. Beje, šeštadienį iki pavakarės itin palanku spręsti meilės problemas, tinka ir atnaujinti nutrūkusį romantišką ryšį. Būkite atidesni vaikams, jiems skirkite daugiau laiko. Verta pirkti dovanas, meno kūrinius, papuošalus.

Šaulys (11 23–12 21). Savaitgalį pasidžiaukite artimaisiais – būkite kartu su šeima. Šeštadienį nepatartina kur nors išvykti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Džiugių susitikimų, intriguojančių pažinčių, taip pat naudingų (gal ir netikėtų) pirkinių žada šeštadienis.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį derėtų užsiimti užvilkintais, užmirštais darbais, įvykdyti pažadus, duotus vaikams, mylimam asmeniui, taip pat ir sau...

Žuvys (02 19–03 20). Savaitgalį nestigs dėmesio, nors iš tiesų jums jo nelabai reikės, – norėsite nuo visų pabėgti ir ramiai pailsėti. Ir tai bus teisinga, nes dabar reikėtų labiau pasigilinti į savo vidų, paanalizuoti savo slaptuosius poreikius.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą