Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, liepos 9 d.

Šiomis dienomis vis dar būsime stipriai veikiami Mėnulio (liepos 5 d.) bei Saulės (birželio 21 d.) užtemimų, tad viskas, kas šiuo metu vyks, įgis tam tikro fatališkumo, bus sunkiai atšaukiama. Kol kas saugiau vengti atsakingų sprendimų, nes apsirikus ką nors pakeisti vargu ar pavyks.

Laimė, ketvirtadienis gana sėkmingas, jei nesivelsite į konfliktus (jų gali kilti dėl pernelyg kritiško požiūrio į aplinkinius), jums pavyks sutvarkyti ne vieną keblų reikalą. Taip pat svarbu paisyti labai svarbios taisyklės: jokios skubos! Būkite pasirengę nenumatytiems kliuviniams, stabdžiams.

Ketvirtadienis – staigmenų, nelauktų posūkių, vidinių permainų, išsilaisvinimo metas, tad būkite pasiruošę netikėtumams. Beje, gerai jausite ateitį, verta kurti planus. Ieškokite naujos informacijos, užmegzkite naujas pažintis, daugiau bendraukite – tai naudingai praplės jūsų galimybes.

Diena palanki įvairiems reikalams tvarkyti, ypač susijusiems su finansinėmis ar socialinėmis problemomis (neatidėkite jų penktadieniui). Tinka tvirtinti gerai parengtus ilgalaikius susitarimus, sandorius, pasirašyti kitokius turtinius dokumentus.

Gerai imtis kadaise užmesto, nepavykusio darbo. Iš esmės ko nors naujo pradėti nepatartina, kaip ir imtis radikalių permainų veikloje. Tiesa, ne laikas avantiūroms, taip pat azartiniams žaidimams.

Tinka pirkti meno kūrinius, gražius daiktus, papuošalus, drabužius, ypač galvos apdangalus.

Geras metas romantiškoms pažintims, meilės pasimatymams.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai pranašiški, tačiau labiau susiję su aplinkiniais, visuomene, bet ne su jumis asmeniškai.

Blogas ženklas: nemalonūs kvapai, sloga, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą.

Avinas (03 21–04 20). Beveik mistiški susitikimai, sutapimai, pranašiški žodžiai, linkėjimai. Imsite daug ką kitaip suprasti, matyti. Niekur nesiveržkite, pajuskite, ką jums diktuoja gyvenimas.

Jautis (04 21–05 20). Žavus ketvirtadienis: atsiverkite meilei, džiaugsmui, gyvenimui ir būkite dosnūs – jūsų laukia geros permainos. Gera diena partneriškiems susitarimams. Palankūs ir atviri pokalbiai su sutuoktiniu (jei nebijote sužinoti ir ne visai malonių tiesų).

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį palanku aiškintis, kokie jūsų prioritetai, ko siekiate gyvenime, santykiuose su mylimu asmeniu, kaip aukštai norite užkelti savo finansinę kartelę? Itin koncentruokitės į tai, kas svarbiausia veikloje. Gali megztis tarnybinis romanas.

Vėžys (06 22–07 22). Ypač ketvirtadienis dvilypis, kai galima nusivilti senu draugu, idėja, bet sulaukti ir nuoširdžios pagalbos, patarimo, kurio verta paklausyti: šios dienos pamokymai, dalykiniai pasiūlymai duos apčiuopiamos naudos. Beje, tai geras laikas kreiptis konfidencialios finansinės pagalbos.

Liūtas (07 23–08 22). Jei ketvirtadienį netyčia su kuo nors susipažinsite, tai gali virsti tikra bičiulyste. Pasireikš tikrieji draugai – jie padės teisingai apsispręsti svarbiu klausimu. Pavyks įveikti vidinę krizę, rasti išeitį iš ilgai slėgusios problemos. Ketvirtadienį tiks spręsti skolų, mokesčių, kredito ėmimo klausimą (penktadieniui to neatidėkite).

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį tapsite idealiais partneriais, kurie sugeba prisiimti atsakomybę už partnerį ir nuoširdžiai jam padėti. Beje, sutuoktiniui itin reikės jūsų meilaus dėmesio, ypač ketvirtadienį bus svarbu paliudyti savo atsidavimą. Tądien tinka rinktis dalykinius partnerius, aptarti su dabartiniais veiklos plėtimo perspektyvas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Verta ketvirtadienį tvarkyti svarbius tarnybinius reikalus. Neturintiems darbo tądien gali nusišypsoti laimė (ypač per įtakingus asmenis ar užsieniečius), tad verta skelbtis, eiti į susitikimus, daugiau bendrauti. Net jei ne viskas tądien patiks, verta priimti gautą pasiūlymą. Tiks pasirašyti ilgalaikes darbo sutartis.

Skorpionas (10 24–11 22). Džiaugsmo, kūrybinės sėkmės, taip pat meilės dienos. Kad ir ko imsitės ketvirtadienį, tai suteiks pasitenkinimą, duos naudos. Jei siekiate atnaujinti seną ryšį, tuomet palankiausia apie save priminti ketvirtadienį.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis bus smagus, tik jei labiau paisysite šeimos, sutuoktinio nuomonės bei interesų. Laimė ateis per partnerius, sutuoktinį. Tad būkite kuklesni, kantresni, siekite prisiderinti, pirmi nusileisti. Ketvirtadienis tinkamas tvarkyti reikalus, susijusius su teisėsauga, taip pat su nekilnojamuoju turtu, žeme, investicijomis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį galite apie save sužinoti svarbių, reikalingų dalykų, kurie padės labiau įvertinti savo galimybes veikloje. Geras metas dalykiniams susitikimams bei susitarimams (ypač finansiniams), veiklai, dokumentams tvarkyti, darbams sisteminti – gana greitai pastebėsite senas klaidas (tik naujų neprivelkite). Aplinkiniai noriai su jumis bendraus, sieks padėti, kartu veikti. Galite įgyti puikių draugų, padėjėjų.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis puikiai tinkamas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius ir turto reikalus.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį galima priimti svarbius sprendimus, susijusius su veikla bei šeima, taip pat gyvenamąja vieta – galbūt suvoksite, kad reikia viską keisti, kraustytis kitur? Ir būkite atidūs, ką sako artimieji, nes jų įžvalgos, patarimai gali būti itin naudingi. Beje, ketvirtadienį pavyks geriau suvokti savo perspektyvas, atskleisti asmeninę charizmą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą