7 kambariniai augalai, į namus pritraukiantys meilę ir laimę

Ne visi žino, kad yra kambarinių augalų, gebančių pritraukti į namus sėkmę, padaryti jų gyventojus turtingus ir laimingus. Štai šie augalai, su kuriais susiję įvairūs tikėjimai ir prietarai. 

1. Vėzdūnė

Gėlė vėzdūnė turi dar vieną pavadinimą – moterų laimė. Augalas, pasak prietarų, padeda merginoms rasti savo meilę, ištekėti, pastoti, o taip pat pasiekti sutarimo šeimoje, su artimais žmonėmis. Augalas neįnoringas priežiūrai. Jis gali augti net šešėlyje ir vis tiek ilgai žydėti. Vėzdūnę būtina kasdien purkšti, o pavasarį persodinti į naują žemę.

2. Sanpaulija

Tai populiarus augalas, puošiantis dažną namų palangę. Gėlė simbolizuoja ištikimybę ir amžiną meilę. Pasak prietarų, sanpaulija turi stebuklingų galių ir geba užkirsti kelią konfliktams. Kad augalas būtų naudingas, jį rekomenduojama statyti ant šiaurinės ar rytinės palangės.

3. Mirta

Šis augalas turi gydomųjų savybių. Išvertus iš graikų kalbos jo pavadinimas reiškia balzamą. Jei tikėsime prietarais, augalas padeda sustiprinti santuoką. Patalpoje, kur yra mirta, visada karaliaus tarpusavio supratimas. Krūmelį priimta dovanoti vestuvių proga, kad meilė visada būtų šviežia ir nevystanti, kaip šis nuostabus augalas, atnešantis sėkmę.

4. Chrizantema

Ji geba įsimylėjėliams grąžinti aistrą, jeigu poroje įvyko jausmų atšalimas. Gėlė išsaugo karštus jausmus, dovanoja meilę. Tikima, jeigu chrizantema pražydo netekėjusiai merginai, ji gali rasti mylimą žmogų.

5. Kinrožė

Ji sugrąžina susituokusiai porai aistrą. Gėlė turi augti miegamajame. Tikima, kad kinrožė vyro ir žmonos santykius gali padaryti švelnesnius, jaudinančius, aistringesnius.

6. Chlorofitas

Kai kuriems šis augalas nedaro ypatingo įspūdžio, kartais jis atrodo neryškus, negražus. Bet liaudies jis vadinamas šeimos laime. Jeigu augalas pražysta, tai rodo, kad namuose bus harmoninga ir jauku. Pora, svajojanti susilaukti vaikų, gali pasodinti gėlę į vazoną su vaikišku piešiniu.

7. Pelargonija

Tai visų šeimyninių porų talismanas. Gėlė puikiai valo namus nuo negatyvo, daro aurą palankią. Jeigu gėlė žydi raudonai, tai atneša gerbūvį, jei rožine spalva – meilę. Pelargonija gerina miego kokybę, padeda išsaugoti dvasinę ramybę. Augalą būtina auginti ant vakarinės ar pietinės palangės.


Komentarai

  • lkmpolk nbhkkl
    prieš 32 minučių
    Perskaitykite mano parodymus


    Mano vardas Lisa Hübotter
    . Aš gyvenu Lietuvoje, šiandien esu laiminga moteris ir pasakiau sau, kad bet kuris skolintojas, išgelbėjęs mano šeimą iš mūsų vargingos padėties, nukreipsiu pas jį bet kurį asmenį, kuris ieškos paskolos, jis suteikė man ir mano šeimai laimės. Man reikėjo 60 000 eurų paskolos, kad pradėčiau savo gyvenimą iš naujo, nes esu vieniša motina su 3 vaikais. Aš sutikau šį sąžiningą ir Dievo bijantį vyro paskolos skolintoją, kuris man padėjo gauti 60 000 eurų paskolą, jis bijo DIEVO žmogau, jei jums reikia paskolos ir jūs grąžinsite paskolą, susisiekite su juo ir pasakykite, kad jus pas jį nukreipia ponia Katica. susisiekite su SKY Perskaitykite mano parodymus


    Mano vardas Lisa Hübotter
    . Aš gyvenu Lietuvoje, šiandien esu laiminga moteris ir pasakiau sau, kad bet kuris skolintojas, išgelbėjęs mano šeimą iš mūsų vargingos padėties, nukreipsiu pas jį bet kurį asmenį, kuris ieškos paskolos, jis suteikė man ir mano šeimai laimės. Man reikėjo 60 000 eurų paskolos, kad pradėčiau savo gyvenimą iš naujo, nes esu vieniša motina su 3 vaikais. Aš sutikau šį sąžiningą ir Dievo bijantį vyro paskolos skolintoją, kuris man padėjo gauti 60 000 eurų paskolą, jis bijo DIEVO žmogau, jei jums reikia paskolos ir jūs grąžinsite paskolą, susisiekite su juo ir pasakykite, kad jus pas jį nukreipia ponia Katica. susisiekite su SKY Experience paskolos vadybininku Mr.A.S.Austin,
    paštu: (contact@skyexperienceloan.com) arba kreipkitės į jų svetainę https://skyexperienceloan.compaskolos vadybininku Mr.A.S.Austin,
    paštu: (contact@skyexperienceloan.com) arba kreipkitės į jų svetainę https://skyexperienceloan.com
  • Veronica
    prieš 38 minučių
    Pročitajte moje svjedočanstvo o tome kako sam dobio brzi zajam od pouzdane tvrtke. Pozdrav, ja sam gospođica Veronica iz Hrvatske. Bio sam u financijskoj situaciji i trebao sam kupiti kuću. Pokušao sam potražiti zajam od različitih kreditnih tvrtki, privatnih i korporativnih, ali nije išlo, a većina banaka mi je odbila kredit. Ali kako bi Bog htio, upoznali su me s privatnim zajmodavcem koji mi je dao zajam od 90.000 eura i danas imam svoju kuću i vlasnik sam tvrtke i trenutno mi je dobro, ako morate ići na tvrtka za osiguranje zajma. bez kolaterala, bez provjere kreditne sposobnosti, samo 3% kamatna stopa i supotpisnik s boljim planovima i rasporedom otplate, kontaktirajte Davidson Albert Loan (davidsonalbertloan@gmail.com). On ne zna da to radim, ali sada sam tako sretna i odlučila sam dati ljudima više informacija o njemu i želim da ga Bog još više blagoslovi. Možete ga kontaktirati putem njegove e-pošte. davidsonalbertloan@gmail.com
    {WhatsApp: +38761545894}

Parašykite komentarą