Druskininkų savivaldybėje pristatytos naujos socialinės paslaugos

Praėjusią savaitę Druskininkų savivaldybės administracijos vadovai bei darbuotojai susitiko su svečiais aptarti naujų socialinių ir švietimo paslaugų. Susitikime dalyvavo Druskininkų savivaldybės administracijos direktorė Vilma Jurgelevičienė, savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Violeta Grigorienė, Druskininkų savivaldybės Socialinių paslaugų centro direktorė Asta Aleksienė, Tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatorė Nijolė Bazienė, Asmens ir visuomenės sveikatos skyriaus vedėja Evelina Raulušaitienė ir Švietimo, Socialinės paramos bei Investicijų ir turto valdymo  skyrių darbuotojos.

Susitikimo metu aptartas Nevyriausybinių organizacijų indėlis teikiant socialines paslaugas, jas plėtojant bei tobulinant. Su svečiais kalbėta apie vaikų, paauglių ir šeimų stovyklas, neformaliojo ugdymo programas, jų įvairovę ir naudą. Diskutuota apie pagalbą priklausomybių turintiems žmonėms ir jų šeimoms.  Susitikime taip pat svarstytos galimybės plėsti socialines paslaugas fizinę ar psichikos negalią turintiems žmonėms, diskutuota, kokios savivaldybių organizuojamos socialinės paslaugos turėtų būti plėtojamos ateityje.

„Nuolat bendraudami su žmonėmis ir padėdami jiems spręsti kylančias problemas ieškome socialinių paslaugų plėtros galimybių. Stengdamasi suteikti kiekvieno žmogaus poreikius atitinkančias paslaugas savivaldybės darbuotojai visada laukia naujų idėjų bei pasiūlymų“, - susitikime kalbėjo Druskininkų savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Violeta Grigorienė.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą