Kaip išsirinkti baldus paauglio kambariui?

Įsirenginėjant namus greičiausiai svarbus kiekvienas kambarys. Juk norime, kad ne tik svetainėje, tačiau ir vonioje būtų komfortiška bei jauku. Visgi, bene didžiausias rūpestis tenka įrengiant paauglio kambarį. Jaunuolio baldai neretai netenkina, šio nuomonė skiriasi nuo tėvų, todėl tampa sunku ieškoti kompromisų. Visgi, viską suderinti tikrai įmanoma. Tad, kaip išsirinkti baldus paauglio kambariui ir į ką reikėtų atkreipti dėmesį? 

Lovos svarba

Visi jaunuolio baldai yra išties svarbūs, tačiau bene didžiausią reikšmę reikėtų teikti lovai. Labai svarbu, jog Jūsų vaikas kokybiškai pailsėtų, todėl rinkdamiesi lovą kreipkite dėmesį ne tik į tai, kaip ši atrodys kambaryje, tačiau ir ar yra patogi bei tinkamai pagaminta. Žinoma, šiais laikais pasirinkimas išties platus, todėl galite svarstyti dviaukštes bei vienaukštes, dvigules bei viengules lovas. Svarbiausia – didžiausią reikšmę teikti kokybei, o tik tuomet išvaizdai. 

Rašomojo stalo ypatumai

Greičiausiai Jūsų paaugliui jau reikalingas rašomasis stalas. Tai taipogi labai svarbus baldas, kuriam turėtumėte suteikti ypatingo dėmesio. Nepamirškite, jog labai svarbu išrinkti tinkamo aukščio bei dydžio stalą. Jeigu nenorite itin stipriai į tai įsigilinti – galbūt tiesiog išsirinkite reguliuojamą stalą arba kėdę, kurie nuolat galėtų pakeisti savo aukštį ir prisitaikyti prie augančio vaiko? 

Visa kita – paauglio vaizduotei

Nors renkant lovą bei rašomąjį stalą greičiausiai reikės įsikišti ir tėvams, visa kita turėtumėte palikti savo vaiko vaizduotei. Juk tai bus jo kambarys, todėl suteikite šiam laisvės bei saviraiškos jį susikurti tokį, kokio šis norėtų. Žinoma, galite pastumti jį tam tikromis kryptimis ar patarti, o galbūt apibrėžti ribas baldų kainose, tačiau spalvas, medžiagas bei panašius dalykus paauglys neabejotinai gali pasirinkti pats. 

UAB „Market Rats“ informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą