Informacija individualių namų savininkams dėl galimybės 2022-2023 m. sutvarkyti asbesto atliekas nemokamai

Alytaus miesto savivaldybės administracija kviečia gyventojus teikti prašymus asbesto turinčių gaminių atliekų surinkimui apvažiavimo būdu. Individualių namų savininkai planuojantys 2022-2023 m. keisti šiferio (asbesto) stogus arba jau pasikeitusius ir sukaupusius asbesto turinčių gaminių atliekų, kviečiami toliau teikti prašymus šių atliekų surinkimui. Informacijoje būtina nurodyti individualaus pastato savininką (-us) ar valdytoją, adresą, telefono numerį ir faktiškai sukauptą/planuojamą asbesto turinčių gaminių atliekų kiekį.
Prieš išvežant atliekas, su Jumis nurodytu telefonu susisieks atsakingas darbuotojas.

Iš anksto norime informuoti ir paprašyti, kad atliekas sukrautumėte išvežimui tokioje vietoje, kurioje gali privažiuoti stambiagabaritis krovininis automobilis. Galimos pakuotės – atliekos sukrautos ant europadėklų, didmaišiuose su kilpomis ar į kitas pakuotes, kurias būtų galima mechanizmo pagalba pakelti ir pakrauti į stambiagabaritį automobilį.
Gyventojų prašymai dėl asbesto turinčių gaminių atliekų surinkimo apvažiavimo būdu priimami el. paštu info@alytus.lt. Pateikti prašymą galima viename langelyje, adresu: Rotušės a. 4. Alytus, užpildžius prašymo formą.

Aplinkos apsaugos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą