Gardas Summer Fest kviečia paminėti Lietuvos ir Europos jaunimo metus

Beveik prieš metus Alytaus kultūros centre atgaivinta jaunimo diskotekų idėja. Ypatingą aurą turinti erdvė rūsyje visada buvo vadinama „Gardu“, todėl nuspręsta pavadinimo nekeisti ir atgaivintą jaunimui skirtų renginių vietą toliau vadinti „Gardu“. Nuo rudens čia įvyko jau 6 renginiai su įvairiomis gyvo garso grupėmis ir didžėjais.

Alytaus kultūros centro direktorė Kristina Samasionokaitė sako: „Alytaus kultūros centras – labai įvairiapusis. Esame aktyviai su bendruomene auganti, nuolat kultūringo laisvalaikio ir profesionalaus meno kupina erdvė. Smagu, kad mūsų centre vietą atranda visi: nuo jauniausio iki vyriausio. „Garde“ noriai renkasi jaunimas (paaugliai), kuriems norisi veiklos, bet jos pasiūla nėra didelė. Būtent todėl, kad galime atliepti jaunuolių lūkesčius, ypač džiaugiamės šiuo festivaliu. Kviečiame visus neabejingus muzikai šiltą vasaros vakarą praleisti kartu su mumis!“

Jau po pirmųjų koncertų „Garde“ su šiuo projektu dirbantiems vaikinams kilo mintis šiuos renginius išauginti iki vasaros festivalio, kuriame pasirodytų gerai Lietuvoje žinomos grupės, būtų daug garso ir šviesų efektų. Todėl visa komanda be galo džiaugiasi galėdama pakviesti į pirmąjį festivalio koncertą su „Baltuoju kiru“ ir „Frizz“ jau šį šeštadienį 21 val. Alytaus kultūros centro Amfiteatre!

Festivalis išskirtinis tuo, kad jame skamba įvairios stilistikos muzika nuo poproko iki alternatyviosios muzikos. Tai vienas iš pagrindinių ir didžiausių jaunimui skirtų „Lietuvos kultūros sostinės 2022“ renginių, kartu jis dedikuojamas ir Lietuvos bei Europos jaunimo metams.

„Gardas Summer Fest“ žiūrovų lauks ne tik šį šeštadienį, bet ir rugpjūčio 5 d. bei rugsėjo 3 d. Paskutinis festivalio koncertas bus ypatingas, nes švęsime „Gardo“ pirmąjį gimtadienį drauge su 2022 metais „M.A.M.A.“ muzikos apdovanojimuose pripažinta geriausia metų roko grupe – „JAUTI“.

Nepraleisk progos ir apsilankyk!

Įėjimas nemokamas.

AMS informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą