Talentų šou „Rudens lietutis“

Su krintančiais margaspalviais lapais ir rudenišku lietučiu lapkričio 7 d. į Simno specialiąją mokyklą atskubėjo jau tradiciniu tapęs renginys „Talentų šou“. Renginio vedėjai mokytojai Aurutė Miknevičienė ir Arūnas Narauskas įkūnijo pasakos „Coliukė“ pagrindinius veikėjus – Coliukę ir Kurmį. Šiam renginiui kiekvienos šeimynos ugdytiniai ruošėsi labai atsakingai. Stengdamiesi atskleisti kuo įvairesnius savo talentus, jie džiugino mus savo melodingomis dainomis, linksmomis eilėmis, lietuvių liaudies šokiais, atliko įvairius sportinius numerius.

Žiūrovai, tarp kurių buvo Alytaus rajono savivaldybės tarybos narė, Simno ambulatorijos vedėja Jūratė Overaitytė, visus pasirodymus palydėjo gausiais plojimais ir šūksniais. Dėkodama mokiniams už puikiai pademonstruotus talentus, įteikė jiems saldžią dovanėlę.

Mokyklos direktorė Janina Žeimienė, kreipdamasi į ugdytinius, palinkėjo jiems neslėpti savo talentų, o lavinti juos, gražiais pasirodymais džiuginti aplinkinius ir kad kiekviena diena taptų švente.
Renginys buvo labai spalvingas ir įvairiapusis. Po jo mokykloje dar ilgai skambėjo ugdytinių balsai, veiduose spindėjo šypsena. Visada yra džiugu paskatinti negalią turinčius vaikus atskleisti bei parodyti kitiems tai, ką jie moka ir turi savyje geriausio.

Alytaus r. Simno specialiosios mokyklos informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą