Pareigūnai prašo gyventojų pagalbos

 

2017 m. spalio 24 d. apie 4 val. 20 min. Alytuje, Naujojoje g., buvo sustabdytas automobilis „Audi 80“, kurį vairavo neblaivus (2.02 prom. alkoholio) Kęstutis Tamulynas (g. 1991 m.). K. Tamulynas slapstosi nuo ikiteisminio tyrimo.
Asmenis, žinančius ar atpažinusius nuotraukoje matomą vyrą ir galinčius suteikti reikšmingos informacijos, policija prašo pranešti Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus vyresniajam tyrėjui Deivydui Gavėnui tel. +370 315 55707, el p. deivydas.gavenas@policija.lt arba bendruoju pagalbos telefonu 112.


Alytaus apskr. VPK informacija



Komentarai

  • bfghn
    prieš 41 minučių
    Liudijimas apie tai, kaip gavau paskolą iš dangaus patirties paskola

    geros dienos, ketinantis pareiškėjas finansams, mano vardas yra ALEX Marie. Esu nekilnojamojo turto vystytojas iš Ajovos, Jungtinės Amerikos Valstijos, labai rekomenduočiau paskolą, jei galvojate apie bet kokius finansinius sprendimus ar skolinkitės pinigų. Jie visada privertė mane jaustis taip, lyg būčiau vienintelis jų klientas, o atsakymų pateikimo laikas buvo neįtikėtinai geras. Noriu padėkoti jiems už puikų klientų aptarnavimą ir už gautas projekto paskolos lėšas 5 550 000,00 €.

    Jei jums reikia paskolos verslo, asmeninių, projektų, investicijų ir skolų konsolidavimo paskoloms, susisiekite su jais toliau nurodytu el. pašto adresu ir būtinai praneškite, kad aš jus nukreipiau.

    Susisiekite su jais šiandien.
    Paštas: contact@skyexperienceloan.com
    apsilankykite jų svetainėje: https://skyexperienceloan.com

Parašykite komentarą