Alytuje užpulta ir išžaginta moteris, sužalotas vyras, pabėgo kalinys...

Liepos 18 d. apie 5 val. 20 min. Alytuje, Jazminų g., esančio neveikiančio darželio teritorijoje, moterį (g. 1978 m.) einančią į darbą užpuolė ir panaudojęs fizinę jėgą išžagino nepažįstamas vyriškis. Nukentėjusiajai prireikė medikų pagalbos, ji buvo pristatyta į Alytaus ligoninę.

Alytaus apskr. VPK dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 149 straipsnio 1 dalį dėl išžaginimo.

Tą patį rytą greitosios medicinos pagalbos medikai policijos pareigūnams pranešė apie prie Jazminų turgaus sužeistą vyrą.

Liepos 18 d. apie 16 val. 10 min. Alytuje, Pramonės g., iš darbo vietos pabėgo ir į Alytaus pataisos namus negrįžo nuteistasis pagal LR baudžiamojo kodekso 178 str. (vagystė) ir 260 str. (neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis) Aurimas Baravykas, gimęs 1995 m., gyvenantis Marijampolėje. Iš Kalėjimų departamento gavus šią informaciją, Marijampolės apskrities policijoje įvestas planas „Sulaikymas“, bėglio ieško gausios pareigūnų pajėgos.

A. Baravyko požymiai: 1 m 83 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, šviesių plaukų, akys pilkos, ant dešinės rankos tatuiruotė. Asmuo vilkėjo juodos spalvos sportinį džemperį (priekyje užrašas arba „Adidas“, arba „Armani“), pilkos spalvos sportines kelnes ir juodos spalvos sportinius batelius. Ką nors žinančius apie Aurimo Baravyko buvimo vietą, prašome pranešti skubios pagalbos tarnybų pagalbos telefonu 112.


Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/lietuvosdiena/kriminalai/2019/07/18/news/alytuje-dingo-kalinys-gausios-pareigunu-pajegos-sukeltos-ant-koju-11154935/?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą