Susitikime su Kalėdų Seneliu prie Alytaus Kalėdų eglutės!

Artėjančių šv. Kalėdų visuomet labai laukia patys mažiausi. Vaikams šį šventė yra ypač svarbi, o kad šventės laukimas neprailgtų, kviečiame mažuosius alytiškius į Rotušės aikštę, kurioje savaitgaliais jų lauks Kalėdų Senelis!
Alytiškių prašymu su Kalėdų Seneliu mažieji galės susitikti ne tik sekmadieniais, kaip buvo numatyta iki šiol, bet ir šeštadieniais bei šv. Kalėdų dienomis.
Kalėdų Senelis ir jo palyda vaikučių Rotušės aikštėje lauks jau rytoj nuo 16 val. Kiti susitikimai vyks gruodžio 10, 16, 17, 23, 25, 26 d. nuo 16 iki 19 val.! Čia taip pat Jūs galėsite pasivaišinti karšta arbata, o mažieji iš susitikimo su Kalėdų Seneliu grįš ne tuščiomis – jiems Kalėdų Senelis įteiks dovanėlių.
O gal turit svajonę, kurią gali žinoti tik Kalėdų Senelis? Svajonių paštas taip pat atkeliauja!
Eglutės autorė J. Šmidtienė, kurdama eglutę, jos vidinę erdvę paskyrė pripildyti šilčiausiais žmonių linkėjimais ir spalvotais vaikų piešiniais. Alytaus miesto savivaldybė kvietė mokyklų mokinius papuošti eglutės vidų piešiniais. „Džiaugiamės, kad į mūsų kvietimą papuošti eglutę atsiliepė Alytaus Panemunės ir Dzūkijos pagrindinės mokyklos. Vaikučiai kartu su mokytojais pakabino spalvotų piešinių, o eglutės vidus vis pildosi gražiausiais linkėjimais", – teigia Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Silvija Peštenienė ir linki advento laikotarpiu drauge kurti kalėdinę šventę ir skleisti žmogiškumą bei gerumą.
Kviečiame alytiškius ir miesto svečius nepraeiti pro šalį, užsukti į eglutės vidų ir palikti linkėjimą. Kalėdinę nuotaiką kurkime drauge!
Šventiniu laikotarpiu užklumpa dar vienas malonus rūpestis – artėjant šventėms visuomet ieškome originalių dovanų ir malonių smulkmenų. Galbūt Jūs užsiimate rankdarbiais, gaminate įvairius šventinius suvenyrus ir norite jais prekiauti Rotušės aikštėje?
Alytaus miesto savivaldybės administracija primena – nuo 2017 m. gruodžio 1 d. iki 2018 m. sausio 6 d. prekybininkai atleidžiami nuo vietinės rinkliavos už leidimus prekiauti ir teikti paslaugas švenčių metu Rotušės ir Pirmojo Alytaus aikštėse.
Dėl leidimų prašome kreiptis į Alytaus miesto savivaldybės administracijos Turto valdymo ir verslo skyriaus vyr. specialistę Rasą Abramavičiūtę, tel. (8 315) 55 139 arba el. p. rasa.abramaviciute@alytus.lt

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą