Butrimonyse įgyvendintas projektas „Ant suoliuko šilčiau!“

 

Butrimonių jaunimo asociacija „Užaugę ant laiptų!“ pagal 2017 m. Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2017–2019 metų veiksmų plano įgyvendinimo 2.3 priemonę „Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ įgyvendino Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerijos remiamą projektą „Ant suoliuko šilčiau!“.
Projekto metu pagerinta viešosios erdvės tarp Butrimonių gimnazijos ir vaikų darželio kokybė, įsigijus ir pastačius liaudies meistro pasakų motyvais pagamintus 4 medžio drožybos suoliukus. Įrengus suoliukus, mokiniams sudaryta galimybė saugiai ir tvarkingai laukti mokyklinių autobusų, kiti miestelio gyventojai gali prisėsti poilsio minutėlei, pasigrožėti gražiai tvarkoma aplinka ar prižiūrėti vaikų darželio zonoje lauko žaidimais besinaudojančius mažamečius.
Įgyvendinus projektą, pasiektas pagrindinis tikslas – pritaikyta viešoji erdvė mokiniams ir visai miestelio bendruomenei, pagerinant aplinkos kokybę, įvykdyti uždaviniai – sutvarkyta viešoji erdvė ir įsigyti suoliukai.
Kviečiame išbandyti naujuosius suoliukus ir įsitikinti, kad ant suoliukų sėdėti ne tik patogiau, bet ir šilčiau (nei ant laiptų)!

Butrimonių jaunimo asociacija „Užaugę ant laiptų!“

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą