Policija tikrina ne tik įvažiuojančius į Alytų, bet ir išvažiuojančius iš miesto

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Reagavimo skyriaus viršininkas Mantas Struckas informavo, kad policijos pajėgos šiomis švenčių dienomis ne tik tikrins į Alytų įvažiuojančius vairuotojus, bet daugiau dėmesio skirs ir išvykstantiems iš miesto vairuotojams.

„Vyriausybės nutarime taip pat yra pasakyta, kad asmenys be būtino reikalo neturėtų palikti savo gyvenamosios vietos. Tad šiuo atveju stengsimės vienodai pažiūrėti ir į atvykstančių, ir į išvykstančių asmenų srautus, įvertinti, ar jie tikrai dėl rimtų priežasčių važiuoja vienur ar kitur“, - sakė viršininkas.

Svarbiausia, pasak pareigūno, kad žmonės turėtų atitinkamus dokumentus ir galėtų rimtai pagrįsti tą priežastį, dėl kurios jie važiuoja į konkrečią vietą.  

Jeigu Vyriausybė priimtų sprendimą dėl žiedinių savivaldybių gyventojų platesnių judėjimo galimybių, pasak policijos pareigūno, būtų greitai reaguojama ir šiuo atveju patikros vietos keistųsi.  

Daugiau informacijos apie judėjimo ribojimus ir patikrą galite rasti čia:

https://policija.lrv.lt/lt/naujienos/svarbi-informacija-del-judejimo-ribojimu-atsakymai-i-klausimus-nuolat-atnaujinama?fbclid=IwAR20LV6Dl_UPun8Mc3R-A5Go4XkhzOJj9Y4pUWbcO7XTo3lTK-sUokwEpnQ

Komunikacijos skyriaus informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą