Gyventojai savivaldybės tarnautojų darbą įvertins vos keliais mygtuko paspaudimais

Nuo kovo 1 d. į Alytaus miesto savivaldybės priimamąjį  ir Socialinės paramos skyrių  (Vilties g. 28) atvykę čia teikiamas paslaugas gauti norintys alytiškiais programine įranga galės įvertinti juos aptarnavusių savivaldybės tarnautojų darbo kokybę.

Alytaus miesto savivaldybė Europos Sąjungos lėšomis įsigijo du stacionarius terminalus, dvidešimt  mobiliųjų pultelių.

Pasak Alytaus miesto savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir ryšių skyriaus vyriausiojo specialisto Simo Nedzinsko, visa įsigyta įranga yra parengta ir nuo kovo 1 d. į savivaldybę ar Socialinės paramos skyrių užsukę alytiškiai savivaldybės priimamajame dirbančių tarnautojų darbą galės įvertinti vos kelių mygtukų paspaudimu. Tai jie galės padaryti terminale,  atsakydami į dešimt apklausos klausimų apie paslaugų kokybę arba juos aptarnavusio tarnautojo darbo vietoje  paspaudę ant pultelyje pavaizduotų įvairių išraiškų veidukų.

Minėta įranga įsigyta Alytaus miesto savivaldybei įgyvendinant Teikiamų paslaugų procesų tobulinimo ir asmenų aptarnavimo kokybės gerinimo Alytaus mieto savivaldybės administracijoje ir jai pavaldžiose įstaigose projekto I etapą. 

Šiuo projektu siekiama įvertinti ir patobulinti savivaldybės administracinių, socialinių ir vaikų priėmimo į švietimo įstaigas paslaugų teikimo bei organizavimo procesus.

AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą